Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göz altına öyle her şeyi sürme bence.Ben paraya kıydım.Clinique even better eyes göz çevresi kremi aldım.Göz altımda yağ bezecikleri oluştu.Şimdi lazere gitmek zorunda kaldım onları yaktırmak için. :/İlk olarak ''garnier kapatıcı roll on'' kullandm.Şuan da Flormar Aqua Stay-On Fondöten 02 kullanıyorum. (Sadece göz altıma sürüyorum açık tenliyim bu kullndğmda cildimle uyumlu oluyor.Ciltte renk farkı olmuyor) Bu da az kaldı BB krem almayı düşünüyorum şimdi :)
Göz altına öyle her şeyi sürme bence.Ben paraya kıydım.Clinique even better eyes göz çevresi kremi aldım.Göz altımda yağ bezecikleri oluştu.Şimdi lazere gitmek zorunda kaldım onları yaktırmak için. :/
Valla ben de Clinique dedim güvendim.109 TL bayıldım.Göz altım yağlandı bezelendi.O bölge çok hassasmış çok fazla ürün kullanmamak gerekirmiş.Ben geç öğrendim.Bir de lazer acısı çekicem şimdi.Valla bıktım bende morluklardan aynaya bakamıyorm onlarsz.Çok da belirgin değil ama rahatsız oluyorum yine de :) + olarak krem de kullanıyorum şuanlık bişe yok ama şuan korktum sizin dedklerinizden![]()
Valla ben de Clinique dedim güvendim.109 TL bayıldım.Göz altım yağlandı bezelendi.O bölge çok hassasmış çok fazla ürün kullanmamak gerekirmiş.Ben geç öğrendim.Bir de lazer acısı çekicem şimdi.![]()
Umarım geçer.Göz altı çok hassasmış.Ne bileyim böyle olacağını.Gözlerimdeki yorgun bakışları yok edeyim derken bir de bezem oldu yaa.Geçer inş.tamamen .Başka da bir şey yok ki tamamen kapatmak için yaaa...
Bende de yağ bezesi olmuştu iki tane.treitin kullandım.mercimekten biraz az miktarda bezelerin üzerine koydum.bir gün sürdüm bir gün sürmedim.biliyorsunuzdur belki treatin soyucu bir krem.bir hafta sonunda çok çok hafif bir soyulmala oldu ve yağ bezeleri çıktı :))
Valla bıktım bende morluklardan aynaya bakamıyorm onlarsz.Çok da belirgin değil ama rahatsız oluyorum yine de :) + olarak krem de kullanıyorum şuanlık bişe yok ama şuan korktum sizin dedklerinizden![]()
ben esrar keş gibiydim gözaltı morluklarımdan düşünün artık
birinin tavsiyesi ile alluring eyes kullandım morluklar ve kırışıklarım azaldı biraz şişkinlikleri gideriyormuş benim yoktu ama kullanan bir başka kişi söyledi.![]()
Tretin krem normalde sivilce izlerini yok etmek için yapılmış bir cilt soyucu kremmş. Cilde sürüldüğünde hücre yenilemesi yapıp zamanla da deride soyulmalar oluşuyormuş yani alt tabakadan yeni deri oluşumu sağlar. Ne için kullandınız ki siz? Anlamadm ben.
Bir de saç dökülmesnde kullananlar vrmş...
Ben yağ bezeleri için kullandim.ve kurtuldum onlardan.evet soyucu özelliği var azar azar kullanıldığıniz da cilt yenilenmesi yapıyor.ha göz altı çok ince bir deri diyeceksiniz.ben tamamına uygulamadım sadece yağ bezlerine uyguladım.sorun yapmadı.saç dökülmesinde kullanımını bilmiyorum
gozluk kullaniyordum. gozluk kullananlarda zaten morluk olur, benim ayriyetten goz altimda yuvarlak morluk var. cok rahatsiz ediyodu beni simdi lens kullanmaya basladim. daha fazla belli oluyo. nasilbir dogalurun onerirsiniz yada kozmetik urun yeterki su gecsin
ne kadar tutmamız gerkiyor onu?göz altı morluğu icin doğal yöntem olarak demlenmiş çay poşeti koyabilirsin gercekten cok iyi geliyor bir hafta icinde etkisini görürsün :)