Göz Çevresi Bakımı Göz alti torbalarimla basim dertte

Hellohappiness

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
1.618
2.777
39
merhaba hanimlar.. yas oldu 33 ve yaslilik belirtileri bir bir ortaya cikiyor. Benim yapimda da zaten gozlerimin alti hafif dolgun ozellikle gülünce cok sisiyor. Bir de kucuk bebegim oldugu icin 7 aydir uykusuzum desem yeridir. Tüm bunlar birlesince de ortaya hos olmayan bir goruntu cikiyor. Kozmetikle en azindan bu gorunumu azaltmanin bir yolu var mi? Degerli onerilerinizi bekliyorum. Sevgiler..

Bi kere en buyuk sebep uykusuzluk diger konular ise cildinizi temiz tutun goz cevresi kremleri kullanin.kafeinli gozalti roll on var bi deneyin onuda benmkide hafif mor alerjimden dolayi sik sik nemlendirip goz icin bb krem kullaniyorum gunluk

Bi kere en buyuk sebep uykusuzluk diger konular ise cildinizi temiz tutun goz cevresi kremleri kullanin.kafeinli gozalti roll on var bi deneyin onuda benmkide hafif mor alerjimden dolayi sik sik nemlendirip goz icin bb krem kullaniyorum gunluk
Kafeinli roll on sislik icin mi? Hangi markanin acaba?

Hemoroid için kullanılan bir krem vardı onu göz altına uygulayan bir kaç doktor hemşire biliyorum :) bir araştırın isterseniz ilaç ismi yasak değil ise verebilirim
Aaa cok eskiden duymustum bunu simdi hatirladim. O zaman genctim tabi ilgilenmedim :KK70: bi arastirayim tesekkur ederim.

X