bemiks de c vitamini ondan kullansak olmaz mı ki?bide şişlige baglı etrafındada kırışıklık olmaya başladı en kötüsüde güneşte etrafında kalan beyaz çizgi çizgi görüntü
ben de bu göz altı şişliği giderek kronikleşmeye başladı yani önceden bzen şiş olurdu,ama şimdi neredeyse hrgün şiş ve bu durum benim acayip canımı sıkıoyor çünkü insanı olduğundan daha yaşlı gösteriyor.ben de limon maydonoz falan,rock gözaltı şişlikleri için kremi olmak üzere birçok şey denedim ama pek faydasını görmedim,ester c nedir bilmiyorum ilk defa duydum eğer işe yarıyorsa denemek de fayda var derim,ama başka çaresini bulanlar varsa lütfen yazsınlar teşekkürler.burun tıkanıklığı da gözaltı şişmesi yapıyor dedi doktor ama,benim burun da sürekli tıkanıklık var acaba ameliyat olsam geçermi bunu da denemek istiyorum aslında,çünkü çok rahatsız edici bir durum...
faydasını gördüğüm için paylaşmamak bencillik olur dedim. benim göz altlarım hep şişti. yani torba anlamında değil, şiş. tahminimce dolaşım bozukluğu kaynaklı. ester c vitaminin iyi geldiğini duymuştum deneyeyim dedim. şimdi 1 gün bile bırakamıyorum hapı. o kadar işe yaradı ki yani mükemmmel yapmıyor tabi, ama yüzde elli bile indirmiş olsa çok önemli bir gelişme. ben eczaneden çok uygun fiyata aldım. artık bi ömür kullancam galiba:=) ilgilenenlere duyrulur.
faydasını gördüğüm için paylaşmamak bencillik olur dedim. benim göz altlarım hep şişti. yani torba anlamında değil, şiş. tahminimce dolaşım bozukluğu kaynaklı. ester c vitaminin iyi geldiğini duymuştum deneyeyim dedim. şimdi 1 gün bile bırakamıyorum hapı. o kadar işe yaradı ki yani mükemmmel yapmıyor tabi, ama yüzde elli bile indirmiş olsa çok önemli bir gelişme. ben eczaneden çok uygun fiyata aldım. artık bi ömür kullancam galiba:=) ilgilenenlere duyrulur.
burda bir konu açmışlardı bir formül;
Bir ampul E vitamini (eczaneden)
Bir ampul B vitamini (eczaneden)
iki çay kaşıgı badem yagı (eczaneden)
bir çay kaşıgı zeytin yagı (mutfaktan ) : )
bu formülü ve ester c yi kullandım şuana kadar bayağı fark etti..ama genetiği atlatamazsınız..genetikselse bir yere kadar olur