-
- Konu Sahibi tourmaline
merhaba,
Ben goz cevresi icin forever-alluring eyes ı kullanıyorum ve çevremde de herkese tavsiye ediyorum.. morluk, halka, yag bezesi, kırısıklık, mimik cizgileri..vs gibi problemler icin kesin cozum saglıyor ve en onemliside bitkisel 8 aleo-veralı ) bir urun..( kimyasal katkı yok )
Goz makyajı temizlemek icinse yine goz cevresini ve kirpikleri besleyen, morlukları gidermek ve goz cevresini dinlendirmek icin de uygulanan ve gozde tampon gorevi goren koruyucu, hassas ciltler icin gelistirilmis Sonya-Eye Make-up remover ı kullanıyorum...
iki urunde sahane, saf ve dogal bir bakım ve etkili sonuc icin siddetle tavsiye ederim...
kızlar bu kremlere bi kere başladınız mı hep kullanmak gerekiyor biliyorsunuz değil mi? çünkü kollojen dokuyu geriyorlar ve bıraktığınızda sarkma oluyor.. yani düzenli kullanacaksanız başlayın, yoksa zarar...benden söylemesi :smiley-cool:
arkadaşlar meraba ben iyi bi göz kremi arıyorum.yani istediğim şeyi size biraz açıyım ben zaten 18 yaşındayım ve kırşıklık için bi krem değilde daha çok göz çevremi aydınlatıcak bi krem arıyorum.göz etrafının aydınlık olmasına çok önem veriyorum.o kara görüntü hiç hoşuma gitmiyo beyaz tenliyim aslında o kadarda koyu halkalarım yok ama ne biliyim taktım bu duruma bi kere.size sormak istediğim göz çevresine düzenli kullanımda aydınlık bi görüntü vericek bi ürün?herkese şimdiden teşekkürler....
canım yağ bezesi nasıl yani küçük noktacıklar halinde mi ?
öyleyse eğer pamukla elma sirkesi kompresi yaparsan geçiyormuş..
Neutrugena krem ıyı gelıyor morluklara.....14ml..17ytl galıba ıstersen araŞtır....kullanan yorumlarına bak......adres vereyım ıstersen www.kozmetıkÇım.com
benim yaşım 24 cilt bakımına gittiğimde kırışıklık için olmayan bir göz kremi kullanmam tavsiye edildi çünkü hem normal cilt tipine sahibim,sarkma kırışıklık çok geç oluyor hemde yaş nedeniyle erken olduğunu söylediler.bende dermokozmetik olan skincode kullanıyorum göz altı için evet fiyatlar normal ürünlerin üzerinde ama pantolon giyip bacağımı kapatırımda yüzüme bir zarar gelirse ne şekilde örtebilirim.cebimden onu düzeltmek için daha çok harcama çıkacaktır.bu nedenle iyi ürün alıp tek seferde,3-4 ay gidiyor gibi göz altı morluğunu unutun bir kere,şu anki rollon tarzı çıkan şeylerin faso fiso olduğunu düşünüyorum.bu ürünü gece sürüp yatıyorum sabah göz altlarım bebek gibi oluyor.kaldıki normal zamanda daha koyudur göz altlarım mutlaka kapatıcı aydınlatıcı kullanırım,ama bu üründen çok memnunumzemuszemus
canım niveanın kini sakın almayasın berbet yaaaaaa berbet önerim maglesef yok bende önerileri bekliyorum seninle
kızlar ben morluklardan şikayetçiydim. kırışıklığım yok. fakat cildim yağlı bu nedenle de su bazlı ve hafif formüllü bir göz kremi/jeli arıyordum uzun zamandır. bir sürü ürün kullandım ve hiçbiri beklentilerimi karşılamadı. en son okuduğum birkaç blogdaki yorumlardan etkilenip strawberry'den biotherm multi recharge energizing eye care aldım. o kadar memnunum ki.
bir kere şişesi harika, pompalı ve dolayısıyla hijyenik.
çok hafif bir jel ve cilt tarafından hemen emiliyor.
gözlerimi çok rahatlatıyor ama asla öyle yağlı ve ağır hissettirmiyor.
herhangi bir yanma, batma ya da irrite hissi yaratmıyor.
hem nemlendiriyor hem de ferahlatıyor diyebilirim kısacası.
benim beklentilerimi karşıladı hatta üzerine çıktı diyebilirim.
morluklara gelince baya bir olumlu etkisi var bu jelin fakat şunu da belirtmeliyim ki göz altı morlukları genetikle, uyku düzeniyle ve bilgisayar ekranı karşısında fazla kalmakla çok alakalı olabileceği gibi bir takım sağlık sorunlarının da habercisi olabilir.
şunu da yazmazsam çatlarım haha;
şimdi de biotherm hydra d-tox moisturizing detox gel for undereye bags and dark circles alıcam. digerini gündüzleri, bunu da gece kullanırım diye düşünüyorum. onunla ilgili yorumlarımı da yazarım kullanıncahatta kullanan varsa ve yazarsa çok sevinirim.