-
- Konu Sahibi tourmaline
kizlar ben göz kremi kullaniyorum ama sabahleyin bütün gün boyunca gözlerim yaniyo ve sulaniyo niye acaba
saol canim aldigim ürün dogal kozmetik ürünü vyes roche markasi artik bitince baska markalara bakiyim hic alerji olan oldumu kremden dolayi kizlar
ben de yves rocher'nin inositol végétal serisinin göz kremini kullanıyorum ama bi yan etkisi ya da zararı olmadı faydasını gördüm ben. hangi serininkini kullanıyorsun ki?
ben de yves rocher'nin inositol végétal serisinin göz kremini kullanıyorum ama bi yan etkisi ya da zararı olmadı faydasını gördüm ben. hangi serininkini kullanıyorsun ki?
artıstry markalı ürünlerde yüz kırışıklığı ve göz altı kremleri bulunmakta. Bu ürünler nutrıway firmasının organik ürünlerin den faydalanılarak üretilen bitkisel özlü ürünler. Ben bunları denedim. üstelikj bu ürünlerin 90 süreyle tatmin garantisi var. ürünü memnun kalmadığınız taltirde gönderiyorsunuz faturası ile beraber paranızı iade alıyorsunuz. Crem luxary cardiolipid maddesi bulundurulan özünde bir ürün. Cardio lipid altından daha kıymetli bir madde. Bu son yazdığım ürün cilt hücrelerini 15 yaş önceki haline gelmesinde % 100 faydası olan bir üründür. Aynı şekilde 90 süreyle memnuniyet garantisi bulunmaktadır.
kızlar bende yazma gereği duydum.göz altlarımda yağ bezesi vardı.la roshe almaya gittim.vichy önerdiler.gerçekten şuan morluklarım çok yoktu ama yinede canlandı.en önemlisi yağ bezesi gitti.ama benimki rollon şeklinde olan.26 yaşında olduğum için bunu kullandım.
hmm çok da pahalı değilmiş, alınabilir..Stick Yeux Effaceur de Fatique - Bu kremi önerebilirim, 5 aydır kullanıyorum gayet memnunum.
Sephora'dan almıştım. Fiyatı 44 falandı yanlış hatırlamıyorsam...
hmm çok da pahalı değilmiş, alınabilir..
Morluk için mi kırışıklık için mi, şişlik için mi ?
Hangisine iyi geliyor canım,bir de hangi yaşlar için uygun ?