Cnm çok teşekkür ederiz paylaşımın için a.s. . Faydasını gördüğüne sevindim
.Yurtdışına giden arkadaşlarıma denk gelirsem onlara da getirtebilirim sanırım daha uygun olur fiyatı...Bir de canım benim merak ettiğim bu krem her yaşa uygun mu ?
Magnilacığım,
daha fazla bilgi istemişsin ve sipariş olayıonı sormuşsun...oncelikle bir eczaneye gidip cilt ve goz cevresi analizi yaptırmanızı tavsiye ederim...
Dermologica,larosch,oht peptide gibi sadece eczanelerde satılan ürünler var biliyosunuz Dr. Murad'ta oyle sadece eczanede bulabilirsiniz içeriği tamamen doğal...
biz bi ara tüm işyerindeki arkadaslarda takıntı seviyesinde arastırdık bunu her oglen baska bir eczaneye gidip goz altı kremi soruyorduk...sonra kendimiz de iceriklerini arastırdık...bu arada tum bu saydıgım urunlerin fiyatları 3 asagı 5 yukarı aynı ama turkiyeden almayın asırı pahalı...
dermologica goz altı kremi odullu urun olmasına ragmen bizim arkadaslar memnun kalmadı bizde oylece eczanelere gittikce Dr. Muradı onerenler oldu...eczanelere gidip sorun tavsiye ederim...sonucta herkesim cilt tipi farklı ama ben cok memnunun...içeriği tamamen dogal...hatta gunduz kremim gece kremim goz kremim herseyim Dr Murad'tan benim..
size onceki yazıda yolladığım linklerde kremi inceleyebilirsiniz sayfa zaten turkce...siparis verirsenizde gene o linklerden yani strawberrynet.com'dan yazdıgım linklerden sipariş veriyorsunuz ve 10 gunde falan gelir dunyanın neresinde olursanız olun siparis veriliyor o siteden...
turkiyede kremin fiyatı 250 TL ve üzeri asırı pahalı sakın Türkiyeden almayın gumrugu falan ekliyorlar üzerine, bu kremi strawberrynetten ucuz satan yok orda da linklerde gorebileceginiz gibi 100.-TL gibi bir rakam..ordan alabilirsiniz...
eczanelere gidip sormanızı tavsiye ederim...dermotolojik krem satan buyuk eczanelerde bulunuyor...gene karar size kalmıs sadece ben memnunum bunu diyebilirim ve duzenli hergun kullanıyorum...bemin cildime iyi geldi....
benim ürün almadan once takip edip okudugum bir site var linki veriyorum burda ürünün tüm ozellikleri ve yorumları okuyabilirsiniz...
http://www.itsbeauty.com/urun.asp?id=1905
Canım birde daha çok bilgi istiyorsan Ebru Şallının amerikaya gidip işte Dr. Murada cilt analizi yaptırması ve ürünler hakkında yorumu bulunan bir yazı var bunu da okuyabilirsin....
http://www.saglikguzellikrehberi.com/ebru-salli.aspx
Allah hepimize su catlaklardan,kilolardan,göz altı morlukları ve şişliklerinden kurtarsın sonsuza dek....
hepinizi opuyorum...