• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz altı ince çizgilerden nasıl kurtulabilirm

Sanem0907

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2017
1.601
737
123
33
Krem önerisi var mı veya iyi geldi dediğiniz bir şey var mı yaşım.33 göz altı ince çizgiler yüz sarkması göz altı cukurlugu alın kırışıklığı ne yapmam lazım nazolabial çizgileri saymıyorum bile

Krem önerisi var mı veya iyi geldi dediğiniz bir şey var mı yaşım.33 göz altı ince çizgiler yüz sarkması göz altı cukurlugu alın kırışıklığı ne yapmam lazım nazolabial çizgileri saymıyorum bile
Sürekli devamlı şeyler yapamam diyorsanız çünkü fayda görmek ıcın Hergun duzenlı masaj gerekicek

botoks 😆

Sürekli devamlı şeyler yapamam diyorsanız çünkü fayda görmek ıcın Hergun duzenlı masaj gerekicek

botoks 😆
Ay inanmıyorum eğer yazan bilgiler doğruysa bebeğiniz doğum günümde doğmuş olacakmış 😂 şimdiden hayırlı olsun 🌸 size bir sorum var, siz masaj uyguluyor musunuz? Uyguluyorsanız verim aldınız mı acaba?

Bir dermatoloğa gidip size yaşınıza uygun, kırışıklık karşıtı bir cilt bakım rutini oluşturmasını isteyin.

Ay inanmıyorum eğer yazan bilgiler doğruysa bebeğiniz doğum günümde doğmuş olacakmış 😂 şimdiden hayırlı olsun 🌸 size bir sorum var, siz masaj uyguluyor musunuz? Uyguluyorsanız verim aldınız mı acaba?
Valla bebişler bi süpriz yapmazlarsa beklenen doğum tarihi o . 😀
En iyi masaj bence soğuk masaj buzluga salatalık falan blenderlayıp koyuyorum kalıplara Hergun ama istisnasız Hergun masaj yapıyorum
Lancome lenergıe yeux
İmkanınız varsa lifting etkili bi krem
efsane düzenli kullanımda fayda görürsünüz
Ben 4-5 ay aldım sonra maddi olarak direnemedim 😀

Valla bebişler bi süpriz yapmazlarsa beklenen doğum tarihi o . 😀
En iyi masaj bence soğuk masaj buzluga salatalık falan blenderlayıp koyuyorum kalıplara Hergun ama istisnasız Hergun masaj yapıyorum
Lancome lenergıe yeux
İmkanınız varsa lifting etkili bi krem
efsane düzenli kullanımda fayda görürsünüz
Ben 4-5 ay aldım sonra maddi olarak direnemedim 😀
Nasıl bir masaj yapıyorsunuz peki? Bir video vs var mı acaba takip ettiğiniz? Ben canlılığı artırmak ve önlem amaçlı başlamak istiyorum da 🤗 tekrardan hayırlı olsun bu arada şimdiden

Back