- 24 Mayıs 2008
- 3.719
- 5.929
kızlar bende sürekli bi gözaltı şişligi var ne yapmak lazım sizce.
benim arkadaşımda göz altı torbası ve morlukları vardı oda bunun için kırem kullandı ve sonuş süper oldu .dügünü de çok yakındı 3 ayda toparladı süper oldu
valla hanımlar aynı sorun bendede var 1 ay önce dr. gittim bana bi krem yazdı bu hemoroit kremi ama göz altı morluklarına iyi geliyor dedi ben düzenli kullanmıyorum akşam yüzü temizledikten sonra gözüme çok batarsa sürüyorum gerçekten sabah baktığımda hafiflemiş oluyo düzenli kullansam demekki faydası olacak ismi HİRUDOİD FORTE bence deneyin çünkü dr yazdı.a.s.
merhaba arkadaşlar, ben Clarins'in Eye Contour Balm isimli ürününü kullanıyorum, üstünde sabah/akşam ya da sadece akşamları ince bir tabaka halinde sürün diyor, ben sadece akşamları sürüyorum, ona rağmen memnunum. Biraz pahalı ama morlukları yorgunlukları silip götürdü, 2 hafta düzenli kullanımla. Tavsiye ederim...
Kızlar ben bugün aktardan çay sabunu aldım öylesine değişiklik olsun die,eve geldim incelerken baktım üzerinde göz altı morluklarına ii gelir yazıo,benim gözaltı morluğum çok şükür hiç yok ama denemek isteyenler için söylim dedim,markası history,fiatı 3 ytl,daha çok çeşiti de vardı kekik,tarçın,kına,ısırgan,papatya,karanfil vs vs şakkıdı
ben gözaltı morluğum için skincode aldım...1 aydır kullanıyorum.Çok düzenli kullanmadım....Gözaltlarım bembeyaz olmadı ama en azından eskisi kadar mor değil artık....ten rengimle aynı renk oldu gibi...bunu bana doktor önerirken beyazlatma etkisi var dedi ama bilmiyorum daha beyazlamadı :)ama kullandığım en iyi krem diyebilirim.bitene kadar düzenli kullanmaya calışacağım sonuçları buraya yazacağım.Arkadaslarım bir de bana dermatolog sıkı sıkı tembih ettik kozmetik değil medikal ürünler aLIN yani herseyinizi eczaneden alın.....