bende de gözaltı morlukları ve şişlikler var,her zaman yorgun görünmeme sebep oluyor.o kadar çok ürün denedim,hiç birinin faydasını göremedim.skincode düşünüyordum,ama görüyorum ki ondan da memnun kalan yok.
aynı dertten muzdaribim.1 ay önce baktım gözleirm mosmor üstü şiş altı çökük.herkes hastamısın falan....sinirim bozuldu.gittim paraya kıydım valla la colline marka göz altı jeli aldım.şimdi daha iyi gözlerim.memnunum şimdilik.ama morluk duruyor.şişler indi ve çizgiler ve butonlar azaldı.bi de maskesi varmış aynı serinin ama param yetmedi valla onu da belki bu bitince alırım.maskesiyle daha etkiliymiş bilemem ama.
bu markayı duymadım canım,nerde satılıyor parfümerilerde mi eczanelerde mi?
Şu çukur şeklinde morluğa çözüm bulan var mı?Bizde morluk olmasa bile farketmez çukur zaten karanlık gözüküyo bembeya olsa bile.Kapatıcı da doldurmuyo.Çözümünü bulan varsa sölesin çok dua edip dualarımla cennete gönderecem onu:))
kızlar teşekkür ederim şimdi avon un yeni çıkaan göz altını kullanıyorum,ince çizgilere iyi geldi o bitince roc a bir bakayım.bu gece salatalık dondurucam bakalım işe yarayacak mı bende.
asutaycım pardon benim memnun kaldığım ürün yves rocher (sanırım böyle yazılıordu) roc diil yanlışlık olmasın. bu arada bi arkadasım este lauder denemiş ve cok memnun kaldığını söylemişti rengi şeffaf olanmış, ben denemedim ama düşünüyorum. kızlar bu urunu kullananınız var mı?
Soin Spécific Lisseur Intense Yeux
canım kreminin tam adı bu mu? nette 37ytl
evet tam adı bu canıma.s