Göz Çevresi Bakımı Göz altı bakımı ve Morlukları

Gözünzn Altındaki morluklar için Buğday yağı Kullanın.Gece sürüp öyle uyuyn.Bu sitede buğday yağıyla ilgili bi konuda war isterseniz bakabilirsinizde. ayrıca Sizin için birde maskem War
Göz altı morlukları ve göz çevresi bakımı için evde buğday yağı ile hazırlayacağınız göz kremleri çok işinize yarayacak. İşte Kremimizin tarifi.:
Arı sütü polen balın içine bir damla kayısı yağı, üzerine bir damla buğday yağı konulup sürülecek. Karışım 10-15 dakika gözaltında bırakılıp sonra siliniyor. Arı sütü polen bal gözaltını toparlıyor.

kızlar ben bu buğday yağını göz çevreme sadece 10 gün falan sürdü bir arada göz kenerlarım bir maskeden tahriş oldu diye kantaron yağı sürdüm oda bir kaç gün . şuan maalesef göz kenarlarımda azıcık olan yağ butonları inanılmaz arttı ve yayıldı. ne yapacağımı bilmiyorum tedavisi yok. sadece lazer galiba ondana korkuyorum hem burada da yok zaten. şimdi ne kadar cahillik etmişim diye çok kızıyorum kendime . lütfen benim düştüğüm hataya düşmeyin.cildinize layık olduğu ürünleri kullanın. öpüldünüzz canlar

benim gözümde de halka şeklinde morluk var.. suna dumankaya elma kabuğu koyup yarım saat bekletin diyor.. denedim o an için gerçekten etkili oluyor.. ama ben düzenli yapmıyorum.. düzenli yapsam belki kesin çözüm olur..

makyaj yaparken kapatıcı kullanıyorum. chanel vitalumıerre 15 spf kullanıyoru.. çok güzel bir ürün.. çok doğal duruyor.. fiyatıda 64 ytl

her sabah gözaltlarıma buz sürüyorum ... faydası Oluyo gerçekten... :smiley-cool:

bu yöntem faydalı gibi canım.
ben de deneyeyim.
cidden göz altım şiş oluyor ya.
bir de genç olucaz fotoğraflarıma bakıyorum şiş göz altları,mor:1shok:

aynı sefa kremi diye bişi varmış iyi geldiğini duydum ama denemedim ama alacam bende de aynı dert var çünki ama benimki birazda zayıflıktan kaynaklanıyo kilo alabilsem geçer diye düşünüyorum

arkadaşlar göz altı morlukları ve şişlikleri için buz iyi bir yöntem ama buzu uzun süre göz çevrenizde tutarsanız damarların çatlamasına sebep oluyor.dikkatli olun.

zaten göz altı morluklarının nedeneı yakın olan kılcal damarların catlamasından gelo onun ıcın buz yerıne yogurdun suyunu surmenız daha ıı kızlar..

göz altınız için yapabileceğiniz en gzl yatırım yaz kış güneşe karşı korumaktır
dermatologlar tarafından da en yararlı bulunan yöntem

ben amway in göz ve çevresi için olan kremi kullanıyorum.bayağı faydasını gördüm.tavsiye ederim.

GÖZ ALTı MORLUKLARINIZDAN KURTULUN..

Göz altı morlukları genellikle yetersiz uyku uyuma, aşırı yorgunluk, stres, burun tıkanıklığı ve kronik egzema gibi nedenlerle oluşur. Kalıtımın da göz altı morluklarına etkisi büyüktür. Ayrıca yaşlandıkça deri inceldiği için göz çevresinin koyulaşmasına neden olur. Göz altı morluklarından kurtulmak için aşağıdaki tedaviler yararlıdır:

*Günde en az 10 bardak su için.

*Gözlerinize zarar verebilecek her şeyden uzak durun.

*Günde en az 8 saat uyuyun.

*Göz çevresini uzun süre kremli bırakmayın. Kremi sürdükten 10-15 dk sonra göz çevresini kremden arındırın.

*Göz kapaklarınızın üzerine çiğ patates ya da salatalık dilimleri koyarak 15-20 dk boyunca uzanın. Ardından ılık su ile durulayarak, krem uygulayın.

*Eşit ölçülerde taze patates ve salatalık suyunu karıştırın. Ardından bir pamuk parçasını bu suda ıslatarak 20 dk boyunca göz kapaklarınızın üzerinde bekletin. Soğuk su ile gözlerinizi yıkayın.

*Eşit ölçülerde limon ve domates suyunu karıştırarak günde iki kez göz altlarınıza uygulayın.

*Zerdeçalı ananas suyu ile karıştırarak göz altı morluklarınıza sürün.

*Naneyi ezerek göz çevresine uygulayın.

*Göz çevresine yatmadan önce badem yağıyla masaj yapın ve buna iki hafta devam edin.

*Değişimi fark edeceksiniz.

*Toz haline getirilmiş E vitamini kapsülünü bal ve yumurta akıyla karıştırarak göz çevresine sürün. Göz çevresindeki koyuluğu azaltacaktır.

*Sıcak ya da soğuk bir bezi göz altlarına koyun. 10 dk sonra koyu renkli yüzeye badem yağı sürün.

*İşaret parmağınızın altındaki tepeye (avuç içindeki) bastırın. Burası akupunktur noktasıdır ve göz sağlığına faydalıdır.

:kahve:

bir formül biliyorum ama hiç uygulamadım.Badem yağının içine bir miktar taze gül yaprağı koyacaksın. -yeşil yaprağını değil, çiçeklerini - Bu karışımı 20 gün kadar serin, gölgelik bir yerde beklet. Sonra pamukla sabah ve akşam olmak üzere göz altlarına hafifçe masaj yap.

Umarım istediğin gibi bir sonuç elde edersin.

merhaba arkadaşlar güzellik uzmanından öğrendiğime göre göz altı morlukları için su bazlı kapatıcılar kullanılması gerekiyormuş aksi takdirde zamanla göz altlarında ince çizgiler ve kırışıklıklar oluşuyormuş benden söylemesi ben dikkate alıcam aman sizler de dikkat edin canlar

X