Oftalmoloji - Göz Hastalıkları Göz ağrısı???

_nazenin_

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2007
206
14
yaklaşık 2 senedir gözlerimde daha doğrusu kaşların hemen üst kısmında kalan bölgede çok şiddetli ağrı oluyor.çoğu zaman bu ağrı o kadar fazla oluyor ki beynime vuruyor..sinüzit olabilir dedim doktora gittim ama yokmuş..nöroloji uzmanına da gittim onda da bişey çıkmadı..gözlerimden de kaynaklanmıyomuş..ne yapacağım bilmiyorum..hiç bu durumla karşılaşan var mı?senağlama:çok üzgünüm:

geçmiş olsun canım. mıgren olabılır mı acaba? benimde göz kısmım çok kötu agrır mıgrenim tuttugu zaman. ama daha bılgılı olan bır doktor arkadaş yardımcı olur umarım derdine.birde göz tansıyonu olanlarda agrır dıye bılıyorum.

benim de başıma çok eskiden böyle bir olay gelmişti ama benimki senin kadar uzun sürmemişti..
birkaç kez olmuştu ve hepsi de 3-4 gün sürmüştü ben o zaman sinüzit olduğunu düşünmüştüm ama doktora falan gitmemiştim.benim kaşım ve kaşımın üstü ağrıyordu hem de o kadar şiddetli,ydi ki ağlıyordum ağrıdan..ben o zaman coraspin almıştım,o zaman geçiyordu ama ilacın etkisi tamı tamına 6 saat sürüyodu,6 saati 5 dakika geçse hemen yine ağrı başlıyordu..
dediğim gibi bikaç kez oldu sonra bir daha olmadı çok şükür...
başka doktorlara da git bence canım,mutlalak bir sebebi olmalı...

göz tansiyonu yokmuş ama migren olabilir mi bilmiyorum..benim ağrım genelde yarım saat yada 1 saat falan sürüyor..migren daha uzun sürmüyor mu?

gittim cnm başka doktorlara da..hiç birinde bişey çıkmadı..psikolojik olabilir dediler ama psikolojik bir ağrı bu kadar şiddetli olamaz sanırım..

benimde aynı bölgemde çok yoğun bir ağrı oluyor.ama benimki sinüzitten galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…