- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.765
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birsey olmuyor hurafe hep onlarCinolar periler de eslik etsin istiyorsan 40indan önce yap kız gerçekten çarpılınıyor mu merakımı gidereyim bende
denedik mi pekiBirsey olmuyor hurafe hep onlar
günaydın deli anne bir ayağım tavanda yatıyorum benGünaydın datlu bağyanlar
Valla gece dogru duzgun uyuyamadım oglanla sabahta babası yanıma atıp ıse gıtmıs tırmık ıcınde uyandım sımdı nörüyonuz
Denedim her hurafenin altında yatan mantıklı birsey vardır. Sadece eskiden insanlar bunları anlatarak öğretmek yerine korkutmayi seçmişler. Burada da vajinal doğum yapan kadını korumak istenmiştir. Malum evlilikte bile tecavüz olayları aslında çok. Geçmişte bu çirkin olayı daha çok yaşadıklarına eminim kadınların.denedik mi peki
Günaaydıın. Bende şişe şise uyumuşum. Koşarak ders çalışma zamanıGünaydın datlu bağyanlar
Valla gece dogru duzgun uyuyamadım oglanla sabahta babası yanıma atıp ıse gıtmıs tırmık ıcınde uyandım sımdı nörüyonuz
Ne guzel aklıma getirdin.. Bu yds denemeleri anca türk kahvesiyle çekilir bi hal alır herhalde. O değil de baya burada birikmisken bildiği ya da tanıdığı iyi bir yds kursu ya da hocası olan var mı Istanbul'da ben 1 yıldır veremiyorum da bu sınavıTürk kahvemi iciyorum evvet hazirim
ama lohusa kadınla ilgili al basmalar bilmem neler dinde de doğrulanmış. ben hafiften bir tırsarım vallaDenedim her hurafenin altında yatan mantıklı birsey vardır. Sadece eskiden insanlar bunları anlatarak öğretmek yerine korkutmayi seçmişler. Burada da vajinal doğum yapan kadını korumak istenmiştir. Malum evlilikte bile tecavüz olayları aslında çok. Geçmişte bu çirkin olayı daha çok yaşadıklarına eminim kadınların.
Gececiler uyuyor hep herhalde
Yok öyle şeyler ya. Doğumda kaybedilen kan yüzünden oluyor o şeyler. Hem Kuranda yazmayan şeye inanmaama lohusa kadınla ilgili al basmalar bilmem neler dinde de doğrulanmış. ben hafiften bir tırsarım valla
dur neyse oralara hiç girmeyelim hassas konular boşverYok öyle şeyler ya. Doğumda kaybedilen kan yüzünden oluyor o şeyler. Hem Kuranda yazmayan şeye inanma ☺
Zor kendime geldim.
kız ancoşla kaşık atan sen değil miydin ? hele seni çok merak ettim ben bi fotoğrafını yaptşırsana özeldenGececiler uyuyor hep herhalde
kız ancoşla kaşık atan sen değil miydin ? hele seni çok merak ettim ben bi fotoğrafını yaptşırsana özelden
kaşık atmak yarışmak demekKasik atmak ne ya ilk defa duyuyorum, ancosun kücüklük haline benziyorum kücüklük fotograflarimiz neredeyse ayni ama kadin estetikle bambaska oldu ben eski sürümüyüm onun