- 8 Eylül 2007
- 7.155
- 10
- 45
Katiliyorum sana. Insanimiz zaten bu tip seyleri yanlis anlamayi ve birbirine karistirmayi seviyor... Emolari gotik sanan insan cok, ama onlarin sucu degil ergenler emolugu ve gotikligi simsiyah giyinmekten ibaret saniyor. Dinledikleri müzikten bahsetmiyorum bile. Black metal dinlemeye calisan emo bile var.
Gotik mimariyi ben de severim. Gidip görmeyi de cok isterim. Ama bence gidip görebilmek hayal degil...
Ayrica resimler icin tesekkürler, gercekten harikalar.
Sorma, bir de her piercing takana emo demeleri yok mu Anlamiyorum herkes illa bir seye benzemek zorununda mi? Insan kendisi olamaz mi? Kendine has tarzi olamaz mi? Cok kisiden duydum Avrupa ülkelerinde istersen ciplak gez dönüp bakmiyorlarmis bile. Burada sacini kirmiziya boya bakmayan, laf atmayan kalmaz. Ayrica hemen bir isim takarlar. Gecenlerde dershaneye gec kaliyordum. Derse girmeden bir sigara yakayim dedim (normalde girmeden kapi önünde bi tane icerim), yakmaz olaydim. Yolda yürürken sigara iciyorum diye gelen gecen demedigini birakmadi. Sanirsin cok kötü bir sey yapiyorum...
Simone'a bayiliyorum. Kizil saci cok iyi tasiyor. Ayrica müzigi de harika... Onun da fotolarini koyarim simdi.
hahaha bende 2 dövme var büyük, kaşımda piercing de var. Ve ne diyo cahil toplumum bana hemen yapıştırıyo satanist damgasını. Valla artık takmıyorum bileee