gosumden seffaf sivi geldi bakar misiniz lutfen yardimmmmm....

buncuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
218
8
68
Düzce
Kizlar ben 37 haftalik hamileyim bu aksam banyodan ciktgimda gosumden sivi geldi seffaf acaba dogum yakinmidir bilmiyorum ilk gebeligim cunku dha bilgilendirirseniz sevinirim lutfennn

Kizlar ben 37 haftalik hamileyim bu aksam banyodan ciktgimda gosumden sivi geldi seffaf acaba dogum yakinmidir bilmiyorum ilk gebeligim cunku dha bilgilendirirseniz sevinirim lutfennn

gogsunuzden sıvı gelmesı normal doguma az zamanınız kalmıs ılk gelen sut bebek ıcın cok onemlıdır halk arasında agız sutu denır.bebegın bınevı antıbıyotıgı dır onun ıcın gogsunuzu sıkmayın.

Cok saolun dun gece actim konuyu ama kimse cevap vermedi cok saolun bn hic sıkmadim uzerimi giyinirken baktim kendi cikmis korktum memeden sut gelmesi dogumu baslattigin okumustum daha once o yuzden korktum yarin kontrolum var bide karnim cok sertlesiyo kasilmalarim cok fazla asagiya baski cok fena zaten arik dogsun istiyorum acikcasi

rıca ederım.son zamanlarınız kasılmalarınızın olması guzel umarım dogumunuz kolay olur.bıde bende en azından belden gelen bır agrı 5saat sonra suyum patladı kendılıgınden,suyunuzun gelmesı yada lekenızın gelmesı dogumun başladıgının belırtısıdr.allah kurtarsın

Tesekkur ederim canlarim cok saolun vallahi ben bugun doktordaydim nstye falan grdim dogun sancici falan cikmadi ama onumuzdeki pazartesi cati muayenesine cagirdi nasil oluyo bi bilginiz var mi acaba aslinda biliyorumda nasil oldugunu aci falan hissediyor muyuz acaba

Siz dogum yapmadinz mi hic yada sezeyan mi oldunuz ...

Canım ilk bebeğimi 41 hafta suyum gelerek normal dogum yapmak icin cok ugrasisildi ama olmadı sezeryana alındım 2.cocugumdada mecburen sezeryan oldu ama hic çatı muayenesi olmadim

Canım ilk bebeğimi 41 hafta suyum gelerek normal dogum yapmak icin cok ugrasisildi ama olmadı sezeryana alındım 2.cocugumdada mecburen sezeryan oldu ama hic çatı muayenesi olmadim

Dogumda dmekki nasip kader isi allahim ne yazdiysa o oluyor demkki olsun saglikli bi sekilde almissin kucagini o yuzden sorun yok ben illa sezeryan yada normal olcak demiyorum kesin sartlamadim kendimi allahim hangisi hayirliysa evladim ve benim icin olan diyorum onu nasip et bana hicbir aci kalici degildir zaten oda gecer yeterki bana evlat acisi gostermesin rabbim kimseyede gostermesein heekezin meleklerini korusun aminnn...

Âmin Allah sizide kurtarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…