gostermelik evlilik

ben de kuzenime su tavsiyeyi verdim, demek ki bu adam beklemiyorum dese bile yine de icinden bekliyor. sanki sana hala bekliyorum demis farzet ve istedigi seyleri yap istemediklerini de yapma bir sure boyle gitsin bakalim ne yapacak

Söylediğinize saygı duyuyorum, ama her istediğini yapsa, istemediğini yapmasa, o zaman arkadaşınız birey olmaktan çıkar ki, evliliği yürütmenin temeli kukla olmakta yatmıyor ki.

Elbetteki fedakarlıklar gerekiyor, ödün vermeden ortada buluşmak v.s ama böyle değil.
Yatağını ayıran erkek şerrende yaptığıyla günaha giriyor bu kadar uzun zaman.

aşk her şeye değer diyorum...
eger sewıyorsa sız karısmayın bıgun olur duzelır belkıde
hıc platonık ask yasamadınızmı onun gbı bırsey..
adamın aldatmadıgına emnse aldatmıyordur.
eger hayatında baska kadın varsa bılemem
ama yoksa bence ayrılmasın

Yani bu durumda başka bir kadın olduğu düşüncesi ağır basıyor kafamda. Bir erkek cinellik olmadan duramaz onca zaman çünkü. Ayrıca bu tür evliliklerin devam ettirilmesi taraftarı değilim ben, yazıktır, ömür törpüsüdür, psikolojik eziyettir bence kuzeninize yapılan. Madem şikayetçisin bu kadar eşinden boşanacaksın adam! O kadın senin hizmetçin veya çocuğunun bakıcısı değil. Oh ne güzel, çocuk büyüyene kadar kadın baksın büyütsün, adama da hizmetini yapsın (tabi bu arada erkeğin dışarda istediği hayatı yaşadığına da eminim), sonra çocuk büyünce haydi eyvallah... Sonra elde kalan, yitip giden en güzel yıllar ve bir dolu pişmanlık

bence siz içinde bulunduğunuz ruh haliyle olaylara biraz abartılı yaklaşıyorsunuz.eğer kuzeniniz kocasının kendini aldatmayacağından eminse problem yok bence.kuzeniniz böyle mutluysa onun seçimi.biz kadınlar mutsuz, huzursuz günler geçirirken etrafımızda daha kötülerinin olduğunu düşünerek rahatlarız.size tavsiyem kendi problemlerinizi çözmeden kuzeninize kocası konusunda akıl vermeyin.ben böyle bir olay yüzünden nerdeyse nişanlımdan(şimdiki kocam) ayrılıyordum.en yakın arkadaşımı sevgilisi aldattı ve arkadaşım o dönemde sürekli bana benim nişanlımın da beni aldatıyor olabileceğini işledi durdu,o dönemde gerçekten öylemi diye paranoyaklaşmıştım.2 -3 ay sonra toparlandı ve benden de nişanlımdanda özür diledi,niye böyle birşey yaptığını bilmediğini söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…