gospodinanin bekarliga veda gecesi

TAÇLAR ÇOK HOŞ OLMUŞ SENİN KIYAFETİNDE GÜZEL GEÇMİŞTİR UMARIM

MUTLULUKLARR BEN ARTIK MURADINA ERMİŞSİN SANIRIM
:d

Çok şirin olmuşsun cnm çok beğendim belliki güzel eglenceli bir gece olmuş sizin içinde.mutluluklar dilerim.

çok şeker olmuşsun canım Allah mutluluğunu daim etsin

cok tesekkurler

TAÇLAR ÇOK HOŞ OLMUŞ SENİN KIYAFETİNDE GÜZEL GEÇMİŞTİR UMARIM

MUTLULUKLARR BEN ARTIK MURADINA ERMİŞSİN SANIRIM
:d

tesekkur ederim cnm. evett evlendim, evli bi bayan oldum sonunda :)))

mutluluklar dilerim bütün güzellikler sizn olsn

cok tesekkurler

Çok şirin olmuşsun cnm çok beğendim belliki güzel eglenceli bir gece olmuş sizin içinde.mutluluklar dilerim.

ay tesekkur ederim. evet guzel bi geceydi, gerci her ne kadar kiz kiza takilcaz dediysek de gecenin sonuna dogru esim arkadaslariyla partyi basmisti :))
eh degisik bi hatira kaldi tabiii o da :)))

Çok Cici Olmuşsun..
Mutluluklar

tesekkur ederimmm

ayy ne kadar güzel olmussun gospodinaaaa çok şekersin maşallah

bi ömür mutluluklar...

yaa çok şeker =) tüm planlarımı sen gerçekleştirmişsin =) kıskandımmmmm işin şakası cidden zewklerimiz çok uyuyo we ne düşünüosam hepsini sen yapmışsın =) mutluluklarrr =)

Fiziğim güzel değil,göbeği açık kına kıyafeti giyemem diyen hatuna bakın çok güzel ve şirin olmuşsunuz,sevgiler

çok güzel geçmiş belli canım. nerde yaptınız bunu cafe gibi bir yer demi ? . bende yapsammı yapmasam mı kararsızım ama pembişleri görünce çok yapasım geldi. :)

çok guzellllll :)))

tesekkur ederimm

çok güzel geçmiş belli canım. nerde yaptınız bunu cafe gibi bir yer demi ? . bende yapsammı yapmasam mı kararsızım ama pembişleri görünce çok yapasım geldi. :)

evet cnm disarda yaptik, cafe degil de canli muzik yapan bar gibi bi yere gitmistik. bana sorarsan yap canim yaa, cok eglenceli geciyor, orda 2 grup daha vardi bekarliga veda yapan, ama en guzeli bizim gruptu. yapmayi dusunursen paslasalim, ozel tuyolar vereyim sana

İlk defa bir bayanın bekarlığa veda partisi yaptığını görüyorum ne güzel , genelde erkekler yapar :)) Çok şirin ve cici olmuşsun, mutluluk hep yanınızda olsun. Tebrikler canım.

cok tesekkur ederim cnm. aslinda esim de arkadaslariyla cikmisti ama, kiskanclik tabii 1 saat sonra bizim oldugumuz yere geldiler partyleri birlestirmek zorunda kaldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…