Arkadaşlar, ben bir haftadır birisiyle görüşüyorum. ablamın eşinin akrabası olan birisi. yani önceden de bildiğim birisi. ancak ailem özellikle de annem istemiyor. bana, ağır laf söylüyor çok kırılıyorum.ne yapacağımı şaşırdım. ailemin ekonomik durumu iyi, benim de birikimim var. aileme çok yakın bir yerde çalışıyorum. annem "bu çocuk senin dengin değil, 30 yaşındasın, bu zamana kadar bekledin bununla mı evleneceksin, ev yok elek yok. meslek olarak uygun değilsiniz, mesleği zor, tehlikeli, bir de gurbete gideceksin. bu yaştan sonra ev elek edinmek için mi uğraşacaksın" diyor. ayrıca "oğlan, bulmuş senin gibi dürüstü, aklı başında ve varlıklı olanı tabi bırakmaz, ister" diyor. ailem özellikle de annem beni bulunmaz hint kumaşı sanıyor bence. aileme rağmen ben, onu tanımaya devam etmek istiyorum. şu an ona karşı olumluyum o da olumlu. adı Ahmet olsun. Ahmet diyor ki "ben seninle evlenmek istiyorum bu yüzden de elimden geleni yapıcam, ailenle de bizzat kendim görüşücem, onları ikna edeceğime inanıyorum, kendime güveniyorum" diyor. bu zamana kadar birçok kişiyle tanıştım hiçbirisinde böyle kararlı, böyle istekli bir duruş görmedim. geçen hafta, beni görmek için, tanışıp görüşmek için kmlerce yoldan geldi. ve pazartesi tekrar gelecek. benden etkilendiği de çok belli. kompleksleri yok, dürüst bir insan, ailesine düşkün, çevrede herkes tarafından sevilen, takdir edilen birisi.annemin söylediklerine üzülüyorum. annemin sorun ettiği şeyleri ben sorun etmiyorum. çünkü hayatın başımıza ne getireceği hiç belli olmaz ne kapılar açılır kim bilir? benim sorun ettiğim şeyler şunlar: Benden bir yaş büyük ama 25 yaşında gibi yüzü çocuksu, çok sevimli bir tipi var. ben, büyük gibi duruyorum onun yanında . O, bunu sorun etmiyor ama ben kafama takıyorum. yüzü çok yumuşak kimseyi kıramayan, maddi manevi verici olan birisi, ve bu yüzden de kullanılmış, kırılmış. arkadaş, dost, akraba çevresi çok geniş ve onlarla sıkı fıkı olmayı seviyor. 3 tane abisi bir ablası var, yengelerine de çok düşkün.bense hayır demesini bilen biriyim. savurgan değilim. sıkı fıkı olmayı sevmiyorum mesafeli olmayı seviyorum. o gülmeyi, annesine babasına teyzelerine vs. sırnaşmayı çok seviyor bense yerine göre gülebilen akrabalara vs. cana yakın davranamayan biriyim. o çok sakin bense sinirlenebilen, cadılaşabilen biriyim. o kendisine bağırılınca hemen alınganlaşıp, kırılabilecek biri, ben de sinirlenince bağırabilecek biriyim, alıngan değilim. o, ev hayatında biraz düzensiz bense tertipli düzenli biriyim. O da ben de romantiğiz, sürprizleri seviyoruz. o da ben de eşine sevgisini her türlü gösterebilecek ifade edebilecek yapıdayız. O, küçük şeylerden mutlu olabilecek biri ben biraz daha yetinmesini bilmeyen karamsar bir tipim sanki. yemeğini çok yavaş yiyor, bense hızlı hızlı yer işime bakarım:) ben tez canlıyım, aşırı sorumluluk bilinci olan biriyim bu yüzden de çabuk yıpranıyorum. o ise çok ağır ve biraz vurdumduymaz, hayatı takmayan biri.yaşlılara çok düşkün ve bir dahaki gelişinde huzur evi ziyaretine gitmeye karar verdik. Birçok konuda tarafımdan yönlendirilmek istiyor. Çocuk gibi bir ruhu var. bense olgunum. Bu zıtlıklardan dolayı ileride yorulur muyum? Evlilikte her şeyi ben dizayn etmek, düşünmek ve eşimi sürekli yönlendiren taraf olmak istemiyorum. çünkü bu, beni yorabilir. ayrıca annemin söylemleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Teşekkür ederim hepinize.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Görüştüğüm kişi ve ben
- Konu Sahibi yasmn_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
- 13 Ekim 2014
- 265
- 140
- 48
- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
- 598
hayır demeyeceğim. çünkü hoşlanıyorum. o da benden hoşlanıyor. ikimiz de türkü şarkı söylemesini çok seviyoruz. geçen gün bana telefonda türkü söyledi mutlu oldum. doğal, yapmacıksız, kompleksiz olduğu için içimi ısıtıyor.İyice tanımadan vakit geçirmeden hayır olmaz demeyin
Belki kaderinizdeki kişi tamda bu
bundan kastım maddi olarak yetinmemek değil. ne bileyim ilgi alaka evlilikteki beklentiler açısından diyorum.Annenizi dinleyin.Ailelerin yanildigini hic gormedim.
Ayrica yetinmeyi bilmeyen karamsar bir insanim diyorsunuz, anneniz doğru soyluyor demekki.
- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
ayy çok güzel :)hayır demeyeceğim. çünkü hoşlanıyorum. o da benden hoşlanıyor. ikimiz de türkü şarkı söylemesini çok seviyoruz. geçen gün bana telefonda türkü söyledi mutlu oldum. doğal, yapmacıksız, kompleksiz olduğu için içimi ısıtıyor.
yinede dikkat et derim ben anneleri bilirsin hep bi haklılık payları vardır .
Maddiyat benim için hiç önemli değil. ben biraz hırslı azimliyim. o da ben de çalışıp da her şeyimizi alabiliriz Allah yeter ki güç kuvvet versin. Maddi olarak ailemden beklentim yok. Dediğiniz gibi merhametli birisi.Ne yani maddi durumu yok diye denginmi olmuyor bunlar calisip elde edilecek seyler
Merhametli birine benziyor anlattiklariniza gore
Siz biraz daha tanumaya bakin annenizde tandiktan sonra belki fikirleri degisir
devam edeceğiz görüşmeye. birkaç hafta sonra izne ayrılacak o zaman sık sık yüz yüze görüşeceğiz.biraz tanı belki ilerde anlasamıcaksınz daha ilerisini düşünmek için erken gibi geldi ayıca anneler cogunlukla haklı cıkıyor onun söylediklerinide dikkate al canım
Yok ben de eşimden gelecek en ufak sürprizde mutlu olurum bunda sıkıntı olmaz.Eşim bana bir çikolata alsa mutlu olan 80 kere teşekkür eden bir insanım. O yüzden kendimi böyle bir adamla düşününce gayet mutlu bir yuva olur gibi geldi. Sonra sizin özellikleriniz koydum. Yok olmadı, bişeyler oturmadı. İyi düşünün derim.
Ama annem, onu hiç tanımıyor ki görmedi bile. annem, ablamın eşini de istememişti ama şimdi çok seviyor eniştemi. Allah razı olsun diyor.Anneler asla yanilmaz..
- 29 Ağustos 2014
- 2.292
- 1.509
- 248
- 38
Benim de annem işi çok zor sürekli yalnız kalacaksın diyordu aynen öyle oldu sürekli yalnızım ama sevince insan dayanabiliyor annem severdi eşimi ama aklında hep yalnız kalmam sıkıntısı olurdu sonradan onlar da alıştılar ama sahiden zor oluyorArkadaşlar, ben bir haftadır birisiyle görüşüyorum. ablamın eşinin akrabası olan birisi. yani önceden de bildiğim birisi. ancak ailem özellikle de annem istemiyor. bana, ağır laf söylüyor çok kırılıyorum.ne yapacağımı şaşırdım. ailemin ekonomik durumu iyi, benim de birikimim var. aileme çok yakın bir yerde çalışıyorum. annem "bu çocuk senin dengin değil, 30 yaşındasın, bu zamana kadar bekledin bununla mı evleneceksin, ev yok elek yok. meslek olarak uygun değilsiniz, mesleği zor, tehlikeli, bir de gurbete gideceksin. bu yaştan sonra ev elek edinmek için mi uğraşacaksın" diyor. ayrıca "oğlan, bulmuş senin gibi dürüstü, aklı başında ve varlıklı olanı tabi bırakmaz, ister" diyor. ailem özellikle de annem beni bulunmaz hint kumaşı sanıyor bence. aileme rağmen ben, onu tanımaya devam etmek istiyorum. şu an ona karşı olumluyum o da olumlu. adı Ahmet olsun. Ahmet diyor ki "ben seninle evlenmek istiyorum bu yüzden de elimden geleni yapıcam, ailenle de bizzat kendim görüşücem, onları ikna edeceğime inanıyorum, kendime güveniyorum" diyor. bu zamana kadar birçok kişiyle tanıştım hiçbirisinde böyle kararlı, böyle istekli bir duruş görmedim. geçen hafta, beni görmek için, tanışıp görüşmek için kmlerce yoldan geldi. ve pazartesi tekrar gelecek. benden etkilendiği de çok belli. kompleksleri yok, dürüst bir insan, ailesine düşkün, çevrede herkes tarafından sevilen, takdir edilen birisi.annemin söylediklerine üzülüyorum. annemin sorun ettiği şeyleri ben sorun etmiyorum. çünkü hayatın başımıza ne getireceği hiç belli olmaz ne kapılar açılır kim bilir? benim sorun ettiğim şeyler şunlar: Benden bir yaş büyük ama 25 yaşında gibi yüzü çocuksu, çok sevimli bir tipi var. ben, büyük gibi duruyorum onun yanında . O, bunu sorun etmiyor ama ben kafama takıyorum. yüzü çok yumuşak kimseyi kıramayan, maddi manevi verici olan birisi, ve bu yüzden de kullanılmış, kırılmış. arkadaş, dost, akraba çevresi çok geniş ve onlarla sıkı fıkı olmayı seviyor. 3 tane abisi bir ablası var, yengelerine de çok düşkün.bense hayır demesini bilen biriyim. savurgan değilim. sıkı fıkı olmayı sevmiyorum mesafeli olmayı seviyorum. o gülmeyi, annesine babasına teyzelerine vs. sırnaşmayı çok seviyor bense yerine göre gülebilen akrabalara vs. cana yakın davranamayan biriyim. o çok sakin bense sinirlenebilen, cadılaşabilen biriyim. o kendisine bağırılınca hemen alınganlaşıp, kırılabilecek biri, ben de sinirlenince bağırabilecek biriyim, alıngan değilim. o, ev hayatında biraz düzensiz bense tertipli düzenli biriyim. O da ben de romantiğiz, sürprizleri seviyoruz. o da ben de eşine sevgisini her türlü gösterebilecek ifade edebilecek yapıdayız. O, küçük şeylerden mutlu olabilecek biri ben biraz daha yetinmesini bilmeyen karamsar bir tipim sanki. yemeğini çok yavaş yiyor, bense hızlı hızlı yer işime bakarım:) ben tez canlıyım, aşırı sorumluluk bilinci olan biriyim bu yüzden de çabuk yıpranıyorum. o ise çok ağır ve biraz vurdumduymaz, hayatı takmayan biri.yaşlılara çok düşkün ve bir dahaki gelişinde huzur evi ziyaretine gitmeye karar verdik. Birçok konuda tarafımdan yönlendirilmek istiyor. Çocuk gibi bir ruhu var. bense olgunum. Bu zıtlıklardan dolayı ileride yorulur muyum? Evlilikte her şeyi ben dizayn etmek, düşünmek ve eşimi sürekli yönlendiren taraf olmak istemiyorum. çünkü bu, beni yorabilir. ayrıca annemin söylemleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Teşekkür ederim hepinize.
- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.398
- 198
Boga burcumu sanki esimi anlatmissin. yas ta tutsa hani acaba diyecem o kadar. Saka bi yana da bak ne guzel tezatliklari farketmissin. O tezatliklarin uzerine git biraz bence yoksaki taniyamazsin. Biraz sinirlrndir biraz acele ettir tepkilerini olc ornek olaylar sun. Ve mutlaka ama mutlaka aile ici sinirini iyi ogren ve sinirlarini bastan koy. Korkutuk asik degilsin anladigim kadariyla mantikli ilerliyorsun sinirlarini belirle ve onun uyup uymayacagini denetle bence. Yas disinda basta sona tamamen benim yasadiklarim. Kendi bulusmalrim ve konusmalarim geldi resmen gozumun onune okurken
- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.585
- 798
Ilgi alaka konusunda doyumsuz olursaniz evlilik zorlasir sizin icin.Yinede annenizi dinleyerek hareket edin.Zitliklariniz cok.
Sizin icin demiyorum/ Ayrica kim konussa maddiyat benim icin onemli degil der " sonra yok o alinmadi, gelinligim soyle oldu, su kadar bilezik takildi, kv.ler bize birsey yapmadi diye konusmaya basliyor. Maddiyat onemli demek , onemli degil deyipte boyle yapmaktan iyidir.
Sizin icin demiyorum/ Ayrica kim konussa maddiyat benim icin onemli degil der " sonra yok o alinmadi, gelinligim soyle oldu, su kadar bilezik takildi, kv.ler bize birsey yapmadi diye konusmaya basliyor. Maddiyat onemli demek , onemli degil deyipte boyle yapmaktan iyidir.
- 10 Ekim 2014
- 31.830
- 142.523
- 798
Zitliklar coook fazla ama belli olmaz zitlar birbirini cekermis ama cekmesse sonradan cok kotu ben oyle surekli yonlendirecegim bir koca istemezdim yeri gelir kocami ben korunakli kale gibi gorurum bu demek degil ben tek basima gucsuzum asla ama oyle cocuk gibi koca adami ben yoneteceksem hepten bana uyan birsey degil sizin icin iyiyse ne guzel yanliz boyle insanlar disardaki insanlarin lafinida cok dinleyip haraket edebilen tipler olabiliyor iyi taniyin
- 29 Nisan 2013
- 4.079
- 1.964
- 448
Cnm ne iş yapıo merak ettim. Cidden istiosan ailen anlar. Benemklerde istemiodu benemkini istemeye geldiğinde ayrı ayrı sorguya çakmşlerdi.sabırla ikna etmşti... işi bile yoktu yani yeni mezndu
... yönlendirilmektense yönlendir daha iyi dümeni kaptırma derm. Ben 3yas büyüğm fotoda olgn çıkmsm senden büyük duryo demişler beni görnce dipleri düstü.. dısarıçıktığımızda düğünlrde falan çok yakstığımızı söylrler . Sen kendine güven bi yas hiç sorn değil...
... yönlendirilmektense yönlendir daha iyi dümeni kaptırma derm. Ben 3yas büyüğm fotoda olgn çıkmsm senden büyük duryo demişler beni görnce dipleri düstü.. dısarıçıktığımızda düğünlrde falan çok yakstığımızı söylrler . Sen kendine güven bi yas hiç sorn değil...