Görüştüğüm kişi dün nişanlanmış!

suzanna32

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
6.515
7.445
83
Aşırı sinirliyim vurup kırmak istiyorum 1 senedir görüştüğüm biri var tamam ciddi değil o kadar ama resmen flört. Ayrı şehirlerdeyiz kendisine aşık oldum. Bazen okulum için Ankara’ya gidiyordum hemen ev ayarlıyordu beraber olup geziyorduk. Sürekli mesaj atardı durum atardım bu ne güzellik falan daha 15 gün önce bulunduğum şehire geldi yine flört gibi gezdik beraber olduk. Ona o gün içime mi doğdu ne yemek yerken hayatında biri var mı dedim asla dedi. Bugün öylesine fake hesaptan kardeşine baktım kız nişan resmî atmış şok oldum delirdim ona yazdım haklısın ne desen anlatamadım sana da hayır diyemedim bana aşık olduğunu bilmiyordum takıldığını düşünüyordum ne desem boş dedi ama ben kıza herşeyi anlatmayı düşünüyorum hemcinsime üzülüyorum defalarca aldatıldı. Sakinleş İstanbul’a geleceğim dedi ama nafile gelse ne değişecek? Şu an kaos yaratma ben konuşup nişan atacağım dedi hatta şimdi kıza yazdım dedi. Ama inanmıyorum sizce söylemeli miyim?

Fakbadiymişsiniz. Kızı sizle aldatmış. Daha fazla muhatap olmayın.
Ben zaten beni aldattı demedim. Ama bunu kabul edemem daha geçen hafta bana erkek arkadaşımla buluştum diye kızdı. Böyle adamlar rezil edilmeli

Bence söyle elinde kanıt varsada göster
Ama kız aramızı bozmaya çalışıyor kıskanıyor deyip adama daha çok bağlanacak
Ben aldatıldım gidiyorum diyen kaç tane kız var bu ülkede?
O çocuk ayrılıp sana gelse sende kabul edeceksin oda var
Bilemedim valla

O kızı sizinle sizi de o kızla aldatmış resmen eğer istemediği bi nisan evlilik vs olsaydı veya sizi gerçekten sevseydi size en başta anlatırdı durumu ama siz başka yerden öğrenmişsiniz keşke bunu dile getirmek yerine haberiniz yokmuş gbi davranıp tepkisini olcseydınız yanınıza gelirken yüzüğü çıkartıp hicbisey olmamış gbi davrancakmiydi o zaman belli ederdi hoş belli etmiş zaten edeceği kadar da işte siz görürdünüz ne olduğunu acabalariniz kalmazdı içinizde

Bence söyle elinde kanıt varsada göster
Ama kız aramızı bozmaya çalışıyor kıskanıyor deyip adama daha çok bağlanacak
Ben aldatıldım gidiyorum diyen kaç tane kız var bu ülkede?
O çocuk ayrılıp sana gelse sende kabul edeceksin oda var
Bilemedim valla
Elimde hiç bir kadının kabul edemeyeceği mesajlar, aşk sözleri, kıskançlıklar, saatlerce konuşmalar var... ha bide fotoğraflar:)

Öncelikle sizin bu adamla gezip tozmanız sadece sizi ilgilendirir. Gelecek olumsuz yorumlara kulağınızı tıkayın. Bir ilişkiniz olsa da exclusive relationship değilmiş. Sizi rahatsız eden şey herşeyden habersiz nişanlanan kız olmalı. Kendisi aldatılmış oluyor. Ben olsam adamın söylemesini sağlarım, ya da kendim söylerim. Kız da ayrılmaz, Kibariye gibi yuvamı yıkmam derse de kendi bilir.

O kızı sizinle sizi de o kızla aldatmış resmen eğer istemediği bi nisan evlilik vs olsaydı veya sizi gerçekten sevseydi size en başta anlatırdı durumu ama siz başka yerden öğrenmişsiniz keşke bunu dile getirmek yerine haberiniz yokmuş gbi davranıp tepkisini olcseydınız yanınıza gelirken yüzüğü çıkartıp hicbisey olmamış gbi davrancakmiydi o zaman belli ederdi hoş belli etmiş zaten edeceği kadar da işte siz görürdünüz ne olduğunu acabalariniz kalmazdı içinizde
Evlenseydin gizlice koynuma mı girecektin dedim asla net dünden sonra yapmazdım dedi.. sadece gülüyorum

Elimde hiç bir kadının kabul edemeyeceği mesajlar, aşk sözleri, kıskançlıklar, saatlerce konuşmalar var... ha bide fotoğraflar:)
O kız asla ayrılmaz dene gör
Ne yaparsan yap ne dersen de
Hayır benim üzüldüğüm nokta sende bu yalancıyı kabul edersin sana gelse
Her türlü erkek kazanıyor işte

Back