- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.902
- 32
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Ne olmus ki o hikayede
Uzun ya yazamam buraya şimdi. Googleda aratınca çıkar herhalde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne olmus ki o hikayede
Ne için söylediği konusunda fikrim yok ama yalan.Beni etkilemek icin yalan soyledigini mi dusunuyosun şekerim
Nasil yaniNe için söylediği konusunda fikrim yok ama yalan.
Ahahahahh niye kizÖnemli olan boyu değil işlevi.
2 yıllık myo okuyup uçak mühendisi olan adam görmedim. Çünkü yok.Nasil yani
Bilmiyorum ki bu forumda bu sözü çok kullanıyorlar. Ama ben yanlış yerde kullanmış olabilirimAhahahahh niye kiz
2 yıllık myo okuyup uçak mühendisi olan adam görmedim. Çünkü yok.
Arkadaş efsaneymis ama bu yoklukta nedir ya ekonomik kriz ,buhranı anlarım da bu bambaşka birşeymiş tavsiye derseniz boya çok takılmayın yoklukta var malumİyi akşamlar canımlar
Kafamı kurcalayan bir konu var o yüzden sizinle paylaşmak istedim.
Yeni biriyle tanıştım.
Aklıma takılan iki durum
Birincisi aslında kafama yatan biri gibi duruyor anlaşacağım gibi yani lakin boyu kısa acaba bunu dert etmemeli miyim bilmiyorum. Şimdiye kadar flort ettiklerim hep 180-185 arası boylarındaydı ama cevreme bakıyorum akranlarım hep boyu kısa olanlarla evleniyor.
İkincisi de tanıştığım çocuk bana uçak bakım mühendisi olduğunu söyledi fakat linkedinden baktığımda eğitim durumu 2 yıllık myo ve aof mezunu görünüyor.
Ama orda da aynı şekilde meslek kısmında uçak mühendisi yazıyor.
Acaba bana yalan söylemiş olabilir mi?
Çocuk görüşmeyi istiyor sürekli ama ben bu iki durumdan dolayı kararsız kaldım.
Yakın arkadaşıma anlattım pandemi dönemindeyiz bu yoklukta bunu bulduğuna şükret nasıl olsa karantinadan dolayı hemen görüşemeyeceksiniz değerlendir bence diyor.
Napayım ben şimdi
Allahını seven üstüme tavsiye atsın
Arkadaş efsaneymis ama bu yoklukta nedir ya ekonomik kriz ,buhranı anlarım da bu bambaşka birşeymiş tavsiye derseniz boya çok takılmayın yoklukta var malum
Ama mesleki olarak merak ettiklerinizi kesinlikle beyefendiye sorun cevapları da irdeleyin saf olmadiginizi anlasin zaten yalan söylüyorsa tuyer
Ben de ona güldüm aklıma geldikçe gülerim artık gençler çok şanssız çokBence doğru demiş pandemi var, sosyal ortam yok. Konu sahibesinin elinde de bu var.... hiç yoktan iyidir buluşsun baksın.
Haaa, onu görmedim. Atlamışım. Mümkün.uçak mühendisi dememiş ki..
uçak bakım mühendisi.. havacılık lisesi mezunudur muhtemelen iki yıllıkla tamamlamıştır.
Konu basligina I'm back yazman yeterliydi nikinden anlardik ...İyi akşamlar canımlar
Yeni biriyle tanıştım.
Aklıma takılan iki durum
Birincisi aslında kafama yatan biri gibi duruyor anlaşacağım gibi yani lakin boyu kısa acaba bunu dert etmemeli miyim bilmiyorum. Şimdiye kadar flort ettiklerim hep 180-185 arası boylarındaydı ama cevreme bakıyorum akranlarım hep boyu kısa olanlarla evleniyor.
İkincisi de tanıştığım çocuk bana uçak bakım mühendisi olduğunu söyledi fakat linkedinden baktığımda eğitim durumu 2 yıllık myo ve aof mezunu görünüyor.
Yakın arkadaşıma anlattım pandemi dönemindeyiz bu yoklukta bunu bulduğuna şükret nasıl olsa karantinadan dolayı hemen görüşemeyeceksiniz değerlendir bence diyor.
Napayım ben şimdi
Birinci aday buyuk sıkıntı boyu kısa..İyi akşamlar canımlar
Yeni biriyle tanıştım.
Aklıma takılan iki durum
Napayım ben şimdi
Ya o ikisi aynı kişiyse ne yapsınBirinci aday buyuk sıkıntı boyu kısa..
Ikinci aday unvan karisikligi yasiyor..
Ikisinide bosver bence.