- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Agzindan bal damliyor canisiÜzgünüm hislerim öyle diyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Agzindan bal damliyor canisiÜzgünüm hislerim öyle diyor.
35 olupta tas gibi olan var mi ya kendini iyi kandiriyon valla35 cicim. Gencecik kadınım yani hala. Boyum posum fiziğim yerinde, kırışığım yok, sağlıklı besleniyorum, spor yapıyorum. Kısacası dedim ya taş gibiyim diye
O zaman pp fotoma bak sevap işle güzelliğim dillere destan duymadın mı hiçKiz onemli olan yüz guzelligi
Var kız hem de çok var. Yoksa sen şimdiden kendini saldın mı35 olupta tas gibi olan var mi ya kendini iyi kandiriyon valla
Yolun yarisindasin bi ayagin cukurda
Umutsuz bu lafın altında kalmamalısın. Özelden photoshopla gönder bir şeylerO zaman pp fotoma bak sevap işle güzelliğim dillere destan duymadın mı hiç
Gören de seni 17 sanacak 3-5 seneye sen de 35 olacan.35 olupta tas gibi olan var mi ya kendini iyi kandiriyon valla
Allahım bu kadar vizyonsuz bir kız dünyadan bi haber35 olupta tas gibi olan var mi ya kendini iyi kandiriyon valla
Nerde onda o yürekUmutsuz bu lafın altında kalmamalısın. Özelden photoshopla gönder bir şeyler
Yooo gayet oluyor. Bloss da 40 üstü ama daş gibi.35 olupta tas gibi olan var mi ya kendini iyi kandiriyon valla
Umutsuz gönder şunlara fotolarını photoshoplu güzel görsünlerNerde onda o yürek
35 olupta tas gibi olan var mi ya kendini iyi kandiriyon valla
Ömründe hiç 1.70’in üzerinde kadın görmediyse
Çok görmüşmüş öyle didi. Bi de ben buruşukmuşumHerhangi bir ebatta erkek görmediği gibi 1.70 üzeri kadın da görmemiş
Merak ettim kocan uzun mu kisa mi
Çok görmüşmüş öyle didi. Bi de ben buruşukmuşum
Yüzü kiris kırıştir kesin kim bilir kac yasinda yasi kemale ermistir hersey biy post degil
En iyisi minnak olmak cicim yaşlanmayiz kokay kolay
3-5 sene sonra kendisi de 35 hem ben en azından evliyimSanırsın kendisi 20'lik taze de 35'i beğenmemiş
Ah bi evlenebilseBence evlen