• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görüşlerinizi merak ediyorum

Ahahahah cenabet derler di mi bu tür durumlar için? :KK53:
Büyükler öyle diyo, benim kardeşimde 5 yıllık ilişkisini sonlandırdı geçenlerde. Ailelerin tanısmasına 3 gün kala deprem oldu (urfadan geleceklerdi). Kardeşimin duvar kağıdında sevgiliyle elele tutuşulmuş, sarılmalı bi tarot kartı vardı. Simdiki kuşak istekleri çalıştırmak için böyle şeyler yapıyorlar ya sonra ne olduysa telefonu kapattı sanmış cocuk kız sesi duymuş arabadan bizim kız. Sorduğunda deprem sesi demiş kızı bi sağır etmediği kaldı pişkinin. Evrenden bazen bişeyler isterken gerçeklerde ortaya cıkabiliyo

Büyükler öyle diyo, benim kardeşimde 5 yıllık ilişkisini sonlandırdı geçenlerde. Ailelerin tanısmasına 3 gün kala deprem oldu (urfadan geleceklerdi). Kardeşimin duvar kağıdında sevgiliyle elele tutuşulmuş, sarılmalı bi tarot kartı vardı. Simdiki kuşak istekleri çalıştırmak için böyle şeyler yapıyorlar ya sonra ne olduysa telefonu kapattı sanmış cocuk kız sesi duymuş arabadan bizim kız. Sorduğunda deprem sesi demiş kızı bi sağır etmediği kaldı pişkinin. Evrenden bazen bişeyler isterken gerçeklerde ortaya cıkabiliyo
Telefonda neyi duymuş, anlamadım orayı.

Telefonda neyi duymuş, anlamadım orayı.
Kardeşimle sevgilisi telefonda konuşmuşlar telefonu kapattı sanmış çocuk tam kardeşim kapatacakken kız sesi duyuyor. Kıza ofisimiz şurada burada gibisinden konuşuyor. Ondan sonra kardesim sorduğunda kız sesi duydum konuşuyordunuz kimdi o diye sorduğunda çocuk deprem sesi o demiş. Depreme ofisini mi tarif ediyordun demis kardeşimde.

Kardeşimle sevgilisi telefonda konuşmuşlar telefonu kapattı sanmış çocuk tam kardeşim kapatacakken kız sesi duyuyor. Kıza ofisimiz şurada burada gibisinden konuşuyor. Ondan sonra kardesim sorduğunda kız sesi duydum konuşuyordunuz kimdi o diye sorduğunda çocuk deprem sesi o demiş. Depreme ofisini mi tarif ediyordun demis kardeşimde.
Ohaaa! Resmen İlahi işaret bu olsa gerek. :KK57:

Yaşadığım şeyler hakkında görüşünüz nedir
Sevgilimle ciddi adım atalım dedik
İsteme olsun dedik. Bu arada bu yazacaklarım bir senelik zaman diliminde oldu yani pespese değil
Her neyse isteme olsun dedik araba ile kaza yaptık araba pert oldu .
Bunu hallettik sevgilimin ailesi korona olmuştu
Onlar taburcu oldu benim annem hastaneye kaldırıldı iki hafta yattı
Bir şekilde isteme oldu nişan yapıcaz pat diye teyzem vefat etti
Ondan sonra nişan yaptık nişan günü aile kavgası oldu tekme tokat
Her neyse böyle zaman geçti düğün tarihi alacaktık babamla konuşmaya niyetlendim istemiyordu çünkü ikna etmek için pat kalp krizi geçildi
Sonuç olarak zaten ayrıldık nisanlimla ama bunlar tesadüf mü
İnsan sevgilisinden ayrılınca üzülüyor nişanlıyken ayrılmak daha zordur. İnşallah etkisinden çabuk çıkarasınız:(
Bu kadar üst üste kötü olay gelmiş başınıza sonrasında nasıl devam ettiniz ilişkiniz nasıldı?
Umarım hayırlı olan budur sizin için

Yaşadığım şeyler hakkında görüşünüz nedir
Sevgilimle ciddi adım atalım dedik
İsteme olsun dedik. Bu arada bu yazacaklarım bir senelik zaman diliminde oldu yani pespese değil
Her neyse isteme olsun dedik araba ile kaza yaptık araba pert oldu .
Bunu hallettik sevgilimin ailesi korona olmuştu
Onlar taburcu oldu benim annem hastaneye kaldırıldı iki hafta yattı
Bir şekilde isteme oldu nişan yapıcaz pat diye teyzem vefat etti
Ondan sonra nişan yaptık nişan günü aile kavgası oldu tekme tokat
Her neyse böyle zaman geçti düğün tarihi alacaktık babamla konuşmaya niyetlendim istemiyordu çünkü ikna etmek için pat kalp krizi geçildi
Sonuç olarak zaten ayrıldık nisanlimla ama bunlar tesadüf mü
Allah size hep göstermiş bu işin olmaması gerektiğini. Şer gibi görünmüş ama demekki böylesi hayrmış

Bunun bi tık ötesi Kızıl Deniz'in yarılması daha ne bekliyorsunuz? vahiy gelmesi mi?
Adam size köp..k gibi davranıyor

Neyse ayrılmışsınız şaşırdım kesin adam bırakmıştır yoksa bu köle ilişkisi devam ederdi

Back
X