görüşlerinizi alabilir miyim kızlar??

ingilicce

az sabır!
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
2.572
374
selam kızlar :KK3::KK3:

sorum şu:uzun vadede spor salonuna gittiniz ve mükemmel sonuçlar aldınız mı?? yani vücutta sıkılaşma,kilo kaybı illa ki olmuştur.. ama istediğiniz gibi oldu mu ve bölgesel çalışılabilir mi??

90 kiloydum bi kaç ayda 82 oldum diğer ölçümümde 80 oldum ve şimdi 2.300 gr bir kilo kaybım olmuş yani 78.700 üm :21::21::21:

ilk 2 hafta kendi kendime spor yaptım ve faydasını gördüm tabiki spor salonu daha farklıdır...

vücudumun tipi kum saati.

bu tipte olupta spora yazılan bayanlar görüşlerinizi alalım :KK23::KK23:

Şahsen öyle istikrarlı bir spor hayatım olmadı..
2-3 haftadır istikrar sağlayabildim ancak..
Spor salonuna 1 aylık sürelerle gittim bu da yetersiz tabii..

Ama before-after fotoğraflarına bak derim, muhteşem değişimler var.. (;
Eminim sen de istediğin ölçülere ulaşacaksındır.. (;

Bölgesel zayıflama diye birşey yok bilinenin aksine.

İyi bir vücut için sporu hayatına entegre etmen gerekiyor. Aksi taktirde kilo al - ver döngüsüne giriyor durum.

Şahsen öyle istikrarlı bir spor hayatım olmadı..
2-3 haftadır istikrar sağlayabildim ancak..
Spor salonuna 1 aylık sürelerle gittim bu da yetersiz tabii..

Ama before-after fotoğraflarına bak derim, muhteşem değişimler var.. (;
Eminim sen de istediğin ölçülere ulaşacaksındır.. (;

ayy inşallah en azından sıkılaşmak istiyorum :KK9:

Bölgesel zayıflama diye birşey yok bilinenin aksine.

İyi bir vücut için sporu hayatına entegre etmen gerekiyor. Aksi taktirde kilo al - ver döngüsüne giriyor durum.

yani zayıflayınca bölgesel vermek yerine sadece kilo mu veriyoruz :44:

ben ota güzellik merkezinde 10 yıl önce diyet ve spor yapmıştım paket şeklindeydi,10 kilo vermiştim fakat spor konusunu devam ettiremedim çok pişmanım çünkü spor bambaşka bir olay kas güçlendikçe kilo alma ihtimali hiç olmuyo benim çevremde spor salonuna sürekli gidebilen hiçkimsede yok açıkçası insan düzenli yapmalı yürüyüş bile olsa

ayy inşallah en azından sıkılaşmak istiyorum :KK9:

yani zayıflayınca bölgesel vermek yerine sadece kilo mu veriyoruz :44:

Kiloyu kas ya da yağ olarak verebiliyorsun. İki durumda da günlük aldığın kalori, yaktığın kaloriden düşük olması gerekiyor. Spor yaparak bunu sağlıyorsun. Doğru spor yaparsan ve düzenli beslenirsen yağ ağırlıklı kilo verirsin. Ama vücudundaki hangi bölgeden yağ yakılacağını tamamen vücut düzenliyor. Kadınlarda basen bölgesi vücut tarafından koruma altındadır, bu nedenle en son ordaki yağlar yakılır. Bu süreci mekik gibi hareketlerle etkilemek imkansız. Tüm olay cardioda bitiyor.

X