Görünüşüm çelişkili mi hayata dair

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızıl saç öyle düşündürüyorsa mavi ,pembe, yeşil yapanlar ooooo. Ailevi durumunuzdanbdolayi rahat bir insan zannediyor olabilirler siz hiç kafanıza takmayın kim ne düşünüyorsa düşünsün.

Tesettür diye bir şeye inanmaz oldum açıkçası. Kapalı bir kadını görünce dindar, muhafazakar olduğunu düşünmüyorum. İçki içenine de, erkek arkadaşında kalanına da rastladım. Mini etekle ünide gezip otogarda kapananı gördü bu gözler. Tam tersini de çok gördüm. Sabah üniye ojeyle gelip öğlen yurtta tırnaklarını silip namaz kılanlar vardı. Hayat tecrübesi masumiyetimi aldı götürdü, kimseyi dış görünüşüyle değerlendirmiyorum artık.

Saç rengini tam olarak ne için değiştirsin? Saç rengine göre insan yaftalayan mükemmel(!) bir insanla evlenebilmek için mi?

Muhafazakar bir erkek arıyorsanız muhafazakar biri gibi görünmelisiniz. Dinine bağlı hiçbir erkek tesettürsüz sevgili/eş istemez. Tesettüre girseniz sorunlarınız kökten çözülür yavaş yavaş başlasanız olmaz mı?

Siz bu konularda katı oldugunuz için sizin bilmiyor olma ihtimaliniz bence oldukça yüksek.
Benim cevrem için de kimse böyle şeyleri tahmin edemez. Ama verdiğim örneklerde olduğu gibi bu kişiler benim ev arkadaşım olduğu için, tatile yancı olarak beni goturdukleri için, evimde boş olan odayı rica ettikleri için, benim de zaten sıklıkla kaldığım sevgilimin ev arkadaşlarının sevgilisi olduğu için vs ben bunlara tanık oldum.
Bizim tatile gittiğimiz kızla ortak arkadaşlarımız bile sadece benle gittiğini zannediyordu mesela. hiçbirimiz asla bahsetmedik bu olaydan kimseye.
Gibi gibi gibi...

Hah tam olarak bunları kastetmiştim de örnekleri kısa tuttum. Sen maaşallah destan yazmışsın

siz nasıl istiyorsanız, nasıl hissediyorsanız öyle giyinin.

benim eşimde dindar sayılabilecek durumda.ailesi öyle. ben çoğu konuda kendisinden farklı düşünüyorum. istediğim gibi giyiniyorum. bütün arkadaşlarının eşlerinden farklı görünüyorum ama hiç bir şekilde bu durum sorun olmaz aramızda. siz olduğunuz gibi olun. belli kalıplara girmek zorunda değilsiniz.

Biz de tatilde eşimin arkadasi olan bir cifle denk gelmiştik ve kadin normalde saci kapali ama tatilde şortluydu. O karsilasmadan bir sure sonra sosyal medyalarimizdan birbirimizi cikarttik. Neden ben de bilmiyorum o yapinca yaptim. Yapmasaydi da onlarla gorusmuyordum ben zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…