• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görünüş olarak kendime güvenim yok kendimi değersiz hissediyorum :(

nick123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2016
69
16
3
32
Merhaba herkese,
Benim sorunum görünüş olarak kendine güvenim yok. Bu düşünceler çocukluktan şekillenirya.

Küçüklüğümden beri babam benim görüntümü eleştirir minyonum diye. Yakın akrabalarım da eleştirirdi başka kızları sever beni beğenmezlerdi. Annemin istediği görünüşte bi kız da değilim. Belki size saçma gelecek ama bütün yakınlarım uzun boylu ve renkli gözlü kız beğenirler. Annem hep renkli gözlü kızları över. Erkek kardeşim deseniz o yakışıklı uzun boylu ve herkes tarafından beğenilir küçüklükten beri onu yakışıklı oğlum diye severler ve o bana bakarken süzer beni aşalar gibi bakar. Ergenliğimde fotoğrafımı yakından çekip ne çirkinsin demişliği var. Babam hala beni eleştirir minyon tipliyim diye. O kadar alaycı laflar ediyor bazen ki ben genç bir kızım hatta genç bir bayanım iş hayatına atılacağım. Küçükken de böyleydi benden uzun ya da iri arkadaşlarımı görsün istemezdim çünkü hemen kıyaslardı. Neredeyse üniversiteden mezun olcam hala minyon tipli olmamı eleştiriyor. Abime yaşı benden küçük kızları bile tanıştırmak istiyorlar evlenmesi için ama bana hiç genç kızmışım gibi davranmıyorlar. Onların davranışları yüzünden kendimi çok değersiz hissediyorum kimse beni sevmicek gibi hissediyorum kendi yakınlarımın düşüncesi böyleyken elin oğlu bana neden değer versin ki diyorum. Şimdiye kadar hiç erkek arkadaşım olmadı bu düşüncem yüzünden. Bütün dizilerde gençlerin aşkları var bütün arkadaşlarımın onları seven sevgilileri var ben hiç böyle şeyler yaşamadım.
Bence gayet güzel biriyim hatta bana hiç tanımadığım halde çok güzelsin diyen hemcinslerim oldu fakat ailem ve küçüklüğümden beri beynime yerleşmiş düşünceler yüzünden kendimi çok değersiz hissediyorum kimsenin beni seveceğine inanmıyorum benimle aynı şeyleri yaşayanlar oldu mu acaba ve ben nasıl kendine güvenen biri olacağım yaşım da büyüyor ben hala aynıyım kendime güvenmek istiyorum artık:110::110: nasıl olacak bu:KK43:

sen once kendını sev ki baskaları da sevsın degıl mı
saglıgında yerınde sukret bence
ınsan once kendıne saygı duyacak kendını sevecek
şöyle bi durum var ben kendimi sevsem de yakın çevremden eleştiri alınca yerlebir oluyor. hiç tanımadığım biri ya da arkadaşım olsa neyse ama insanın kendi ailesinin tavrı çok etkiliyor

şöyle bi durum var ben kendimi sevsem de yakın çevremden eleştiri alınca yerlebir oluyor. hiç tanımadığım biri ya da arkadaşım olsa neyse ama insanın kendi ailesinin tavrı çok etkiliyor
aılen cok ayıp edıyo
cırkınsın dıyene ben her halımle guzelım de
veya sızden almısım genlerımı ondan de :KK51:

Sen ailene ne cevap veriyorsun onlar öyle söyleyince? Üniversiteden mezun olmak üzeresin, bi cevap veriyorsundur herhalde.

Kendi tipini kendim seçmedim doğmadan önce sizin genleriniz böyleyse ben napayım siz azıcık daha güzel yakışıklı renkli golü olsaydınız bana da geçerdi belki diyin :-) benim kardeşim anneme bazen söyler hep kötü genlerini vermişsin bana anne der anneme dalga geçmek için sende öyle de kötu genlerini bense toplanmış napayım de:-) bende minyonum valla küçük görünüyorum yaşıma kimse inanmıyor ama napayım yani ben mi yaptım allah beni böyle yaratmış şükür sağlıklı olayım yeter sende öyle düşün ;)

Bende yasımı göstermiyorum öğretmenim yasım 29 kendı yasıtlarım arasın da çocuk gıbı kalıyorum ne yapsam olgun gösteremıyorum.Herkes benim meslege yenı basladıgımı sanıyor dış görunusum çocuk gıbı oldugundan dolayı ve bir çok zorlugu var veliler bile saymaya biliyorlar .Herkesin derdi var yani sıkma canını millete göre şekillenecek degiliz.

bi daa senin tipine laf solerlerse "suc bende diill olmamis yapamamissiniz:63:" de

kendini de hic kotu hissetme minyon kadin olmak iidir hosdur. minyon kadin candir, simdi kucuk gostermek sikinti olur ama yas aldikca citir durursun hep:KK76: citi piti ne guzel. bu arada ben minyon bi insan diilim sozlerim zuurt tesellisi diil yani:KK48: bi de gun gelir sana o halinle hayran hayran bakan biri cikar merak etme ki halinde bisey yok bence sadece bu kadar elestirmek seni biraz yormus.

bende bayanda minyon olmak avantaj... hep küçük gösterirler ... bayanda çıtı pıtı olmak her daim güzeldir...

Elestirilmek, azarlanmak, kucuk dusurulmek denince aklima cocuklugum gelir.
Elestirilerin buyuk kismi da kilomla ilgiliydi. Once kibrit copu gibi derlerdi, kilo alinca da dalga gecmeleri devam etti. Ozellikle kuzen ve teyze.
Simdi de boy konusunda basim dertte, insanlarin tipimle ilgili fikir yurutmesinden biktim

Son düzenleme:
konunun tamamını okumadım ilk cümlene istinaden demek istediğim bişe var ki benim gerçek düşüncem bu ben minyon bayanları her zaman daha çekici daha güzel bulmuşumdur
abin yakışıklı ve ailende genel anlamda güzelse eminim sen de güzel bir kızsındır genlerin güzel sonuçta ;)
annem de bana derdi genç kızken güzel değilsin ama bi çekiciliğin var diye :D o zaman çok bozulmuştum ama şimdi şimdi çekiciliğin güzellikten daha iyi işe olduğu anladığım için daha mutluyum :)
annem de kötülüğünden dememişti zaten içinden geleni söyleyiverdi işte :)
eminim sizinkilerde de böylesi bi durum söz konusudur
çok takma kafana

İlk önce kendını begenmen gerekır.
Sen kendını begenmediğin için kim sana bişey dese hemen alınıyorsun..
Hayatım boyunca kendımı heeep sevdım hepte sevıcem kım ne derse desın kımse ıçın degısmem.
Ailen sana çirkinsin diyorsa siizn DNA nızla oldum bu kadar olmuş de dalga geç..
Bana kimse çirkinsin falan demedı ama dese lafı çok guzel sokardım , dediğine pişman ederdim .. :))

Back