ya şuan bende aynı durumdayım..ilk testi bundan 1 hafta önce yapmıştım yumurtlama günümden ve şüpheli ilişkiden 9 gün sonra, çok baktığımdan olsa gerek sanki bi çizgi daha gördüm sandım yetmedi ben de açtım içini.. bugün yeni bi test daha yaptım ve adet günüm 3 gün geçti ama hiç bişey yoktu ama arada bir bakınca sanki bi çizgi daha varmış gibi... alak nolur sen de bi değişiklik olursa mutlaka yaz emi ve umarım hamilesindir..
mrb canım ben bugun bı tane daha test yaptım testın dısından bellı olmuoo ıcını actım yıne sılık bı cızgı vardı ısıkta daha bellı oluoo cızgı halınde görunuoo öle cok pembe degıl acon marka geb. testı ile yaptım cnm ınsallah hayılrısı olur
Adet günün geçti mi canım?
3 gun var daha sence nedır kı? hamıs olma olasılıgım varmıcnm ya
mrb canım ben bugun bı tane daha test yaptım testın dısından bellı olmuoo ıcını actım yıne sılık bı cızgı vardı ısıkta daha bellı oluoo cızgı halınde görunuoo öle cok pembe degıl acon marka geb. testı ile yaptım cnm ınsallah hayılrısı olur
Ben çizgi gördüm sankiFotoda belli olmuyoo zor gozukuyo gören olur mu bilmiyorum t nin biraz ilersinde
3 kere baktım ben görüyorum yahuFotoda belli olmuyoo zor gozukuyo gören olur mu bilmiyorum t nin biraz ilersinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?