- 9 Şubat 2015
- 15
- 0
- 39
-
- Konu Sahibi gokyuzumavi80
Görümceler herkezle kùs hiç kimseyle geçinemiyorlar en sonunda kafayı bana taktılar amaclarınada ulaştılarPeki olayın görümce ile ne alakası var..
Olayları daha mı kızıştırıyor..
Öyle bir dünya yok ne yazık ki..
Boşanmanız sizin için hayırlısı olacak bes belli..
Davayı açtım belki akıllanır diyorum ama zor gibi gözüküyorPeki olayın görümce ile ne alakası var..
Olayları daha mı kızıştırıyor..
Öyle bir dünya yok ne yazık ki..
Boşanmanız sizin için hayırlısı olacak bes belli..
Ozaman hiç evlenipte elin kızına sebep olmasaymış ablalarının diZinin dibinde otursaymış.Senden önce ablalarım vardı diyordu
Değişecek gibi görünmüyor ama.. Yani anlattıklarına bakılırsa çok çok zor..Davayı açtım belki akıllanır diyorum ama zor gibi gözüküyor
Bundan sonra oturacak işte , ben varya onun için o kadar çok fedakarlık yaptım ki işimi bile bıraktımOzaman hiç evlenipte elin kızına sebep olmasaymış ablalarının diZinin dibinde otursaymış.
Tek sıgınağım allah , allah dilerse hersey olur diyorumDeğişecek gibi görünmüyor ama.. Yani anlattıklarına bakılırsa çok çok zor..
Çok üzülüyorum hiç kolay bişey degilmişDeğişecek gibi görünmüyor ama.. Yani anlattıklarına bakılırsa çok çok zor..
Valla arkadaşım kimse için îşinden olmamak lazım. Hemde böyle adam içinBundan sonra oturacak işte , ben varya onun için o kadar çok fedakarlık yaptım ki işimi bile bıraktım
Senden önce ablalarım vardı diyordu
İşte adam adam degilmişgörümce değil de iş kocanda bitiyor en büyük suçlu o
o adam olsa görümceler ne yaparsa yapsın işlemez
İşten çıkmak zorundaydım çünkü başka ilde yaşıyordukValla aadaşım kimse için îşinden olmamak lazım. Hemde böyle adam için
Amiiin insallahhh bu bosanmalari gormek beni cok uzuyo evlilik gercekten o kadar kotu bisey mi diyorunÇok zor allah bana ve benim durumumda olanlara yardım etsin
Cok yüzsüz insanlar hangi birini anlatıyım 2 aydır annemlerin yanındayım eşimde aramadı ablaları ile birlikte evimde tatil yaptılar 15 tatilde