- 9 Şubat 2015
- 15
- 0
- 39
-
- Konu Sahibi gokyuzumavi80
Hımm hayırlısı niye peki ?
Oldu deseydin..Eski kafalı insanlar onların emirleri altında yaşıyacakmışım ve eşimde bunu onaylıyor
neden??ne yaptı bu görümce???
Oldu deseydin..
Ne gibi emirleri var size karşı..
O zaman esinizin sizi koruyamamasi yuzunden ayriliyorsunuz. Esiniz istese ne gorumce ne de baskasi sizi ayirabilir.Eski kafalı insanlar onların emirleri altında yaşıyacakmışım ve eşimde bunu onaylıyor
Tuvalete gidebilir miyim diye de soracak miymissin. Ne bicim insanlar yaa nu nasil bir ego insanin yuvasini yikmaya cok meraklilar. Kocaniz keske biraz sizin yaninizda olmayi becerebilseymis
Evet malesef davayı actımKocan adam olsa gorumcelerin sana bi sey yapamaz kocan yuzunden bosaniyosunuz demek ki
Aynen katılıyorum. Sonuçta evlilik karı koca arasında olur ailecek değil.Kocan adam olsa gorumcelerin sana bi sey yapamaz kocan yuzunden bosaniyosunuz demek ki
Haklısın bütün suç erkekteO zaman esinizin sizi koruyamamasi yuzunden ayriliyorsunuz. Esiniz istese ne gorumce ne de baskasi sizi ayirabilir.
Suçu eşindenizde aramalisiniz en başta
Peki olayın görümce ile ne alakası var..Erkeke ne derse o olurmuş eşim benim ailemle görüsmüycekmiş anne baba demiycekmiş vs vs ailemde kötü birsey yapmadı. Ben kimseyle görüşmüycem öyle diyorlar
Senden önce ablalarım vardı diyorduAynen katılıyorum. Sonuçta evlilik karı koca arasında olur ailecek değil.