- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Benimde hoşuma gitmezdi. Ki bu görümcenizin başına gelse o da hoşlanmaz. Şimdi aranız nasıl bilmiyorum görümcenle. Sana inat yapıyorda olabilir mi? Eğer öyleyse canınızın sıkıldığını belli etmeyin.
Fluuuo resimler yokmuş gibi gorumce denen bir canlı hayatımda yokmuş gibi kiskanacagini düşünüyor olabilir görmce yada kasıtlı yapmıyorsa olabilir arkadaşı sonuçta sen bu durumda o kızı hayatindan çıkarmasını isteyemezsin kimse durduk yere arkadaşlığını bitirecek değil. Bence bir süre dur sakince izle eğer seni kıskandırmak için yapıyorsa tepki verirsin ama kasıtlı hir niyet yoksa o resimleri görmeden geç başka çare yok
Umursamazdim.
Öncelikle görümcem diye hitap etmem. Eşime güveniyorsam hiçbir problem olmaz, ne yapıyorlarsa yapsınlar.
Inadima yaptigini dusunurdum sanirim. Takipten cikardim fotograflari gormemek icin. Gorumceyle de samimiyeti keserdim.
Ben umursamadımBence saygısızlık...
Ama Hiç umursamayın.
Bilerek yapıyor olabilir
Bile bile paylaşması normal degil
Duygularımız karşılıklı zatenpek sevilmiyorsunuz bence iluskinizi kesin buyuk saygisizlik
bence takibi de birakin engelleyinDuygularımız karşılıklı zaten
Pek bir ilişkim yok
Öyle sık görüşmuyorum
Eşim kullanmıyorKocamın hesabından da kendi hesabımdan da engellerdim. Sorarsa abin engellemiş derdim!
Ben hiç yoklarmış gibi davranmayı tercih ettimFotoğraflarını begenirdim ben dumur olsun pis cadılar
Bence direk engelleyin. Kafanız rahat olur.Eşim kullanmıyor
Ama benimkine arada bakıyor ki
O fotoğrafları da gördü yani
Ben eşim görünce fark ettim zaten eski sevgilisi olduğunu
Öyle yaparsam acaba kıskandığımı mı düşünür?bence takibi de birakin engelleyin
İnanın kıskandığımı düşünür diye engellemedimBence direk engelleyin. Kafanız rahat olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?