• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümceniz eşinizin eski sevgilisi ile fotoğraf paylaşsa ne hissedersiniz?

Pink_Women

Hoppalaaa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
3.973
3.452
83
36
Hayırlı akşamlar hanımlar,
Eşimin eski sevgilisi gorumcemin arkadaşı (normal pek samimi değil )
Ama özellikle Son zamanlarda sosyal medya hesabında o kızla fotoğrafını paylaşıyor.
Ben eşimin ailesine karşı hiç bir duygum yok
Yani bu durum pek umrumda değil
Ama eşime beni cok sevdiğini söyleyen birisi sanki soran varmış gibi
Sizler bu durumda ne yaparsınız ?

Benimde hoşuma gitmezdi. Ki bu görümcenizin başına gelse o da hoşlanmaz. Şimdi aranız nasıl bilmiyorum görümcenle. Sana inat yapıyorda olabilir mi? Eğer öyleyse canınızın sıkıldığını belli etmeyin.

Fluuu :bicak: o resimler yokmuş gibi gorumce denen bir canlı hayatımda yokmuş gibi :KK49: kiskanacagini düşünüyor olabilir görmce yada kasıtlı yapmıyorsa olabilir arkadaşı sonuçta sen bu durumda o kızı hayatindan çıkarmasını isteyemezsin kimse durduk yere arkadaşlığını bitirecek değil. Bence bir süre dur sakince izle eğer seni kıskandırmak için yapıyorsa tepki verirsin ama kasıtlı hir niyet yoksa o resimleri görmeden geç başka çare yok

Öncelikle görümcem diye hitap etmem. Eşime güveniyorsam hiçbir problem olmaz, ne yapıyorlarsa yapsınlar.

Benimde hoşuma gitmezdi. Ki bu görümcenizin başına gelse o da hoşlanmaz. Şimdi aranız nasıl bilmiyorum görümcenle. Sana inat yapıyorda olabilir mi? Eğer öyleyse canınızın sıkıldığını belli etmeyin.

Fluuu :bicak: o resimler yokmuş gibi gorumce denen bir canlı hayatımda yokmuş gibi :KK49: kiskanacagini düşünüyor olabilir görmce yada kasıtlı yapmıyorsa olabilir arkadaşı sonuçta sen bu durumda o kızı hayatindan çıkarmasını isteyemezsin kimse durduk yere arkadaşlığını bitirecek değil. Bence bir süre dur sakince izle eğer seni kıskandırmak için yapıyorsa tepki verirsin ama kasıtlı hir niyet yoksa o resimleri görmeden geç başka çare yok

Öncelikle görümcem diye hitap etmem. Eşime güveniyorsam hiçbir problem olmaz, ne yapıyorlarsa yapsınlar.

Inadima yaptigini dusunurdum sanirim. Takipten cikardim fotograflari gormemek icin. Gorumceyle de samimiyeti keserdim.

Bence saygısızlık...
Ama Hiç umursamayın.
Bilerek yapıyor olabilir
Bile bile paylaşması normal degil :KK20:
Ben umursamadım
Yani bir yanım art niyet yoktur diye düşünsemde
Diğer yanım bunu kendi kız kardeşine yaparmiydi diye sorguladigimda asla cevabını veriyor
Bu ilk değildi ama böyle gözüme sokarcasina 5,6 fotoğrafı birden görünce şaşırdım
Ben herkesi Allaha havale ettim
Herkes ne yasattiysa elbet bir gün yaşar
Ben ne kadar canım ciğerim dostumda olsa kardeşimin eşinin yani ailemden birinin canını yakacağıni bile bile bunu yapmazdim

Back