- 14 Ağustos 2016
- 1.575
- 3.089
Benim gorumcemin cocugu olmustu, taki toreninde! Pardon cocuk gormeye kaynanam oglundan 1 cumhuriyet altini, 1 kunye ve kupe takmasini istemisti. Sasirdim tabi dogulu da degiller adetleri boyle desem. Sevgiliydik ozamnlar gelin alir gibi set mi yapiyosunuz siz demistim. sonradan anladim kaynanacik sevgilimi soyuyomus kizi calismiyo damadi issiz diye. Gerci gorumcenin dugununde de 2 bilezik taktirmis duzenli soygun ritueli var kadinin
Evlenince hepsinin hesabini sordum cok sukur, mesele hak adaletse kimsenin 1 kurusu kalmaz bende, ee tabi hakkimi da alirim.
Size tavsiyem asla yuz goz olmayin takilan kadar takin. Size geri odemez gibi gelene bisey takmayin. Evinizdeki sarilmis sarmayi da kimseye gostermeden ailecek yeyin sardk kenara koyduk demeyin. Millet hep otlakci
Evlenince hepsinin hesabini sordum cok sukur, mesele hak adaletse kimsenin 1 kurusu kalmaz bende, ee tabi hakkimi da alirim.
Size tavsiyem asla yuz goz olmayin takilan kadar takin. Size geri odemez gibi gelene bisey takmayin. Evinizdeki sarilmis sarmayi da kimseye gostermeden ailecek yeyin sardk kenara koyduk demeyin. Millet hep otlakci