- 17 Ocak 2020
- 27.429
- 39.615
İyiki biz kadınlar varız da ekonomiyi yönetiyoruz evimizdeAy bilmiorm ki 14 ayarsa eger aldigm ohh ne iyi yapmisim ayarda gramda tam istedigim gbi olmus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiki biz kadınlar varız da ekonomiyi yönetiyoruz evimizdeAy bilmiorm ki 14 ayarsa eger aldigm ohh ne iyi yapmisim ayarda gramda tam istedigim gbi olmus
Valla daha yeni ablama aldirdim 500 tl gram onunda yarisi cikti 250 dediler ben 250 tl lik aldirdim bacim14 ayardan aşağısı yok.
Bende 270 den 250 ye düşmesini bekliyorum.
260 bile olsa olur gidip alcam takcam birine
Her daimİyiki biz kadınlar varız da ekonomiyi yönetiyoruz evimizde
Sarma onemliKorkudan önlem amaçlı evdeki sarmaları pişirdim
Bitirdik
Yaklaşık 4 saattir sarma sarıyorum her tarafım ağrıdı konu sahibi ne takıcaksın bilemem ama kesinlikle verme sarmalarıBacim sarmalari taksa cumhuriyetle es deger olur bence emek.var onda
Bir sarma ve dolma sever olarak ( adımdanda belli olduğu üzere ) sarma tarifini beklerizYa ayrica sarma benim kırmızı çizgim
Kolay kolay kimsenin yaptığını yemem
Sardigi sekli begenmem
Kaynanam.her bayram sarma sarar gozumun icine bakar begenecek miyim diye
Kizlari(gorumcelerim) surekli yine yengem gibi yapamamissin anne der
Tarif gizlemem veririm ama el lezzeti galiba
O yuzden benim duzenledigim bi davette baskasinin sarmasini yedirtmem
Sarmam meshurdur, kartvizitim gibidir
Var mi benim gibi bi manyak acaba
Bacim sarmalar kurtuldu rahat olYaklaşık 4 saattir sarma sarıyorum her tarafım ağrıdı konu sahibi ne takıcaksın bilemem ama kesinlikle verme sarmaları
Çok şükürBacim sarmalar kurtuldu rahat ol
Evet kesinlikle zaten iyiki konu açmışım kendi utansın diyordum ama artık asla suyuna gitmem gözüm açıldı burdaHayatimda iyiki boyle bi insan yok Ne yuzsuzmus ya bacim sen artik bu yolda devam et olani da yok de alismis o herkesi kullanmayi
Mutfaktan ayrılmadı zatenBir sonraki level dolabi acip kontrol etmek nolur yiyin su sarmalari
Mutfaktan ayrılmadı ki zaten ben çay koyayım dedim olur dedi normalde yanmda durmaz öyle bende başka yere ayrılmadım ama açmadı buzlugu zaten mantilarin arkasına koydum açıp karistirmasi lazımdı ama öncesinde yedik ben sana kendin sar demiştim diyince bozuldu vereceğim diye bekliyordu çünkü annesinin yapraklariydi ya bozulunca yeltenmedi dolaba istediğini alamayincada fazla oturmadiSizinki dolabı açıp alan cinstendi
İyi ki dolabı açıp kurcalamamış
Annesinin yaprakları diye yüz buldu sürekli istedi. O öyle düşünüyor kafasında nasılsa verir dedi ben vermeyince de bozuldu sorma şimdiki konumuz kıyafet bana agir bir abiye giydirtmeye çalışıyor aklınca millete bnmle yarışıyor diyecek hayatta giymem sünnet bu dedim ben olsam giyerim diyor benim bebek mevlutunde abiye giyip gelmiş herkes abartı buldu biraz laf söyledi işte ne gerek vardı evde giymeye diye ozaman çok bozulmuştu smdi bana diyor kardeşinin düğününde giydiğini giy diye çok değişik kafaya sahip ya şu pazar günü gelsede bitse vallahiSepeti anlarım da bu sarma takıntısına pes dedim. Biz de sandık sepet gibi şeyleri vetiriz lazım olana ama sarma işi resmen kabak tadı verdi. Çok güzel haklamışsınız tebrikler.
Pazar gecesi buradayım sünnet pazar günü ama asıl dedikodu ben gram takarsam ondan sonraki gorumcemle görüşmemiz lazimki bakalm ne diyecek asıl vukuat ozamanBenimde hep aklımda biliyomusun.
Düğün ne zaman gelse de yeni vukuatlar anlatsa diye
her hafta yeni bolumunu bekledigimiz dizi gibi adeta
Ama yeni bölüm hangi gün belli olmaması can sıkıyor
Bende huzurluyum şuan. Dolmalar kaldı diye değil yani bı nevi kendimi kullandirmadim oyuzden mutluyum böyle yapmasaydi keşke. Gel saralım yardım et deseydi ederdim ama bu hazıra konup istiyorHakikaten çok sardı bu konu, öyle hadsiz insanların ağzının payını aldığını okumak büyük keyif veriyor.
Gram duruyor şuan. Bidaha eşimle konusmadik bu konuyu yani oda sevmez bu muhabbetleri bende çocuğun dayısı diye susuyorum en müko çeyrek takalım der o gün bende mahçup olmasın diye sesimi çıkarmam gorumcemden haz etmediğimi biliyor tam altını teklif dahi edemez taktirmayacagimi biliyor ah ah size bir vukuat daha anlatacağım zaten eşim oyuzdende ablasına kızgın kırgın. Ama tabiki kardeşler kötü bisey olsa ilk biz koşarız ama eşimde biliyor para canlısı biri olduğunu birebir şahit oldu geçen gunFinal ( dügün) pazar gunu bacim sarma işı tamam sirada grammi ceyrekmi tam altinmi o var
Şuan gram diye biliyorum ben yani eşim bidaha açmadı konuyu sevmez bu muhabbetleri zaten o gün de bana derse mahçup olurum çeyrek takalım bari diye sesimi çıkarmam ama fazlası aslacanım ne yaptınız altın işini
Ay haberim var ama eşim istemez öle bişey nasıl diyim katakulle adamı değil 24 ayarlik var evde zaten ama eşime soracağım yarın son kez biz smdi ne yapacağız diye ona göre yol çizerim çeyrek takalım derse gramı bozdurup üstüne Para katıp çeyrek alana kadar evdeki dursun üstüne 14 ayarlik bir gram daha alirz derim ceyrekten az daha uyguna gelir. Ya eşim mahçup olsun istemem ama kafaya takmazsa gramı yapıştıririm gider
Çok şey kaçırdınGorumcem yok diye okumadim