görümcen ya da eltin ya bu forumu okuyorsa?

kızlar evet. aklıma takılan ve içime dert olan bu oldu :KK70: hepimiz görümcemizden eltimizden veya kv mizden şikayetlerimzi dertlerimizi anlatıyoruz bu foruma. bazen acımasız oluyoruz gelen yorumlar can sıkıcı olabilior kırıcı olabiliyor haddi aşabiliyor. ama hiç düşünmüyoruz ya o anlattığımız görümcemiz bu forumu okuyorsa? hiç düşündünüz mü bunu? olayları ince detayına kadar anlatıyoruz mesela insanların anlayabilmesi ve mantıklı yorum yapabilmesi için. kırgınlıklarımızı bazen anlatırken sert bi uslup kullanıyoruz. e karşıdaki de salak değilse konuyu okuyunca başına gelip gelmediğini anlayabilir yani. başına böyle bir şey gelen var mı? ya da okuduğu konudaki görümcenin veya eltinin kendisi olduğunu anlayan var mı?
İsim ve şehir adı vermediğin sürece sıkıntı olmaz

Öğrenciliğim, çalışma hayatım, evliliğim, boşanmam hep bu sitede geçti dolayısıyla malzemem çok burada :KK8: her zaman bu kadar aktif değildim forumda tabi ama haliyle hayatımın çeşitli dönemleriyle ilgili konu da açtım yorumlar da yazdım bol bol. Tanıdık birilerinin çıkması problem değil, normal hayatta da buradakinden farklı değilim örneğin sorun yaşadığım insanlarla. Birini seviyorsam da sevmiyorsam da karşıdaki bunu bilir, sevmediğim biriyle ilgili konum varsa ve o bunu okursa aaa hiç beklemezdim demez bence :) bu yorumu yazarken hakkında gömmeli konu açtığım kişileri düşündüm de şu an hayatımda yoklar bile. Elti görümce gibi zoraki görüşülen akrabalar olunca farklı oluyordur tabi.

Tanıdık birilerinin beni bulması sadece şu anlamda hoşuma gitmezdi, ad soyadlı sosyal medya profillerime nazaran daha çok kişisel şey yazıyorum buraya, iç dünyamı sanal ortama daha çok açıyorum. Yakınlarıma zaten açarım ama herkes de herşeyimi bilsin istemem elbette, alakasız birileri enselerse hoşuma gitmezdi o yüzden ey anonim tanıdıklar enselediyseniz de seslenmeyin şimdiden söylüyorum :sinirli:

Kaynanam keşke okusa da alınsa dediklerime 😂 görümcem iyidir ama belki arada ona da sallamışımdır emin değilim 😂 okursa arar kavga eder benle ama yazdıklarım uydurma değil sonuçta okursa okusun zaten gidecekler uzaklara 😂😂

2 görümcem var. Ikisinden de eminim burda olamazlar. Zira "bu telefonun bi yerine bastım galiba " diye soruyorlar 😂

2 eltim var. Birinden eminim bakmıyordur . Ama ötekinden hiç emin değilim. Burda olabilir. Fakat farklı sehirlerdeyiz. En son düğünümde görmüştüm nerdeyse 3 sene oluyor. Yani bir husumetimiz yok kendisiyle.

Eşimin ise bu site umrunda bile değil. Benim nickimi bilmiyor. Ama görse tahmin edebilir. Çünkü en sevdiğim kitapları biliyor. Ordan bulabilir. Ve fakat hayatta girip bakmaz buraya.

Kuzenimle ablam burda. Onlarla da bir derdim yok. Iyiki varlar.

Bence eltisi ve görümcesi genç olanlar risk altında. Dikkat etmek lazım. Bazı şeyleri değiştirmek gerekiyor.

Ay okusa ne olacak ki...
Ateş olsa totom kadar yer bile yakamaz.
Benim görümce bana gebe olduğu halde hiç de korkusu yoktur bu kız bigün ağzını sıkı tutmazsa diye...
Yemin ederim hemen abisini arar anında abi senin o karın varya böyle böyle diye...
Abisi de, eşim bana hiç birşey demez güler geçer.

Benimki de bakip kiziyor , adam senelerdir anlayamadi neden burada olduğumu , isin kotusu her baktiginda korkunc konulara denk geldi , sok oluyor surekli 😂
😂😂 esimin bir arkadasi var esi buraya uyeymis cocuk tedavisi goruyorlar kadin bir dr a takmis surekli ona gidiyomus esimle konusurken kadinlar klubu diye bi yerden onermisler baska dr a goturemiyorum yengeye (benden bahsediyor) soylede nickini vereyim ordan sizin dr un adini soylesin bide ona gidelim falan diyo
aksam yememis icmemis uyumamis kadin uyuyunca nickine bakmis kk dan sabah esimi aradi nicki verdi tamam soylerim ben yazarim dedim ama yazmadim 😂😂😂
kadin o dr da rahat ediyor demekki diye

Back
X