görümcen ya da eltin ya bu forumu okuyorsa?

humukulasyon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2020
32
97
3
kızlar evet. aklıma takılan ve içime dert olan bu oldu :KK70: hepimiz görümcemizden eltimizden veya kv mizden şikayetlerimzi dertlerimizi anlatıyoruz bu foruma. bazen acımasız oluyoruz gelen yorumlar can sıkıcı olabilior kırıcı olabiliyor haddi aşabiliyor. ama hiç düşünmüyoruz ya o anlattığımız görümcemiz bu forumu okuyorsa? hiç düşündünüz mü bunu? olayları ince detayına kadar anlatıyoruz mesela insanların anlayabilmesi ve mantıklı yorum yapabilmesi için. kırgınlıklarımızı bazen anlatırken sert bi uslup kullanıyoruz. e karşıdaki de salak değilse konuyu okuyunca başına gelip gelmediğini anlayabilir yani. başına böyle bir şey gelen var mı? ya da okuduğu konudaki görümcenin veya eltinin kendisi olduğunu anlayan var mı?

burada konu açmadan önce, görümcenin yada kv nin nickini öğren. ağızlarını yokla... :)

Ayy cok fena olur:kahve:o kadar detay vermeyin cevreniz varsa.burdaki konulari yalnizca okuyarak bile cozum bulabilirsiniz.sorununuz cok uc degilse genelde benzer konular var.onlara bakin

Elti - görümce yok, ama eşim kendisiyle küs olduğumuz sıra buradan konumu bulup okuyup benle sohbet etmeye çalışmıştı. Çok da fifi.
bu çok güzel taktik olur ama he. ben de küçükken ailemden bisiklet istediğim zaman günlüğüme ne kadar çok istediğimi yazıp bilerek açık bırakırdım okusunlar da bana bisikler alsınlar diye

bu çok güzel taktik olur ama he. ben de küçükken ailemden bisiklet istediğim zaman günlüğüme ne kadar çok istediğimi yazıp bilerek açık bırakırdım okusunlar da bana bisikler alsınlar diye

Suratına söylüyorum anlamıyor buradan okuyup mu anlayacak? Bizde taktik yok, bam bam bam.

Ben sanmiyorum herkesin detayina kadar yazacağını konuyu ancak nicki ismi olanlar yasadigi sehri falan yazanların ifsa olma riski yüksek

Back
X