görümcemle olan sorunumuz

huzunlubulut001

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2024
13
-2
27
Hepinize merhaba arkadaşlar benim sıkıntım görümcemle ilgili görümcem eşinden ayrıldı 3 çocuğuyla babasının evine geldi bizimde kaynanamlarla evlerimiz dipdibe görümcem çok saldırgan biri anlaşamıyoruz deprem zamanı kaynanamlarda kaldık görümcem bize bıçak çekti gidin evimizden dedi bana saldırdı ben ne zaman kaynanamlara gitsem hep laf sokardı sustum sustum sabrım taştı kavga ettik yine anneside kızıyla bir oldu dua edin ne olur evlenip gitsin tez zamanda bize huzursuzluk veriyor sürekli

Hepinize merhaba arkadaşlar benim sıkıntım görümcemle ilgili görümcem eşinden ayrıldı 3 çocuğuyla babasının evine geldi bizimde kaynanamlarla evlerimiz dipdibe görümcem çok saldırgan biri anlaşamıyoruz deprem zamanı kaynanamlarda kaldık görümcem bize bıçak çekti gidin evimizden dedi bana saldırdı ben ne zaman kaynanamlara gitsem hep laf sokardı sustum sustum sabrım taştı kavga ettik yine anneside kızıyla bir oldu dua edin ne olur evlenip gitsin tez zamanda bize huzursuzluk veriyor sürekli
Görümcenin piskolojisi iyi değildir şuan. 3 çocukla baba evine dönmek çok zordur. Siz geliş gidişi kesin bence. Laf derse de duymamazlıktan gelin. Bıçak çekmek aşırı anormal durum. Kendi evliliği bittiği için belki çevresinde çift görmek onu tetikliyordur.

Kadıncağızın üç çocuğuyla başka bir adamla bir an önce evlenmesini ailesinden gitmesini dileyene kadar kendin gitme. Çok meraklıysanız kayınvalidenle birbirinize onu davet edersin evine madem dip dibesiniz. İnatla gidip durma kadının kendi ailesinin evi orası.

ben ne zaman kaynanamlara gitsem hep laf sokardı sustum sustum sabrım taştı kavga ettik
Gitmeseydiniz? Bu kadar laf işitiyorsunuz madem mesafeli görüşseydiniz? 3 çocukla babasının evine sığınmış kadın niye evlensin gitsin? Siz her istediğinizde kayınvalidenin evinde rahat rahat kurulacaksınız diye kadın niye bir an önce gitsin? Kayınvalide de kovmuş sizi farkında değil misiniz?

Karşı tarafı da okumak dinlemek lazım, evlenip gitsin diyen birinin tahat duracağını hiç sanmıyorum. Dua edeceksem o kadına ederim. Çoluğunun çocuğunun başından eksik olmasın, gün yüzü görsün derim. İşe bak millet öz anne babasının evine de sığdırılmıyor artık.

Üç çocukla baba evine sığınmışsınız, boşanma, çocukların sorumlulukları, kendini baba evinde fazlalık hissetme, travma üstüne travma. Bir de bunu anlamayıp, üzerinize gelip, sizi çıldırtıp sonra da bana bıçak çekti diye mağduru oynayan bir iç mihrak.
Görümceye, gıyabında, Allahtan yardım ve gönül ferahlığı diliyorum.

Size gelince…ay neyse gelesim yok.
Bye

Kadının boşandığı için sorunları olabilir ama siz gitmeyin bıçak çekilen eve. niye o evlensin siz durun evinizde,kaynananiz altından değil sonuçta mesafeli olun. eşinizde kör değilse oda olsun

Siz gitmeyin ?

Arkadaşların yazdıklarının çoğuna katılıyorum ama ısrarla kv evine gitmek neden? Sizde yangına körükle gidiyor olabilirsiniz sanki 🤔

Ben görümceye ve kayınvalidene hak verdim.
Bence siz taşının o mahalleden, görümcenin daha fazla huzurunu kaçırmayın.

Kadın evlenip gitsin dua edin dedi diye görümcenin haklı olduğu kanısına nereden vardı herkes ? bıçak çekmiş bıçak bu savunulabilecek bir şey mi? Evet kaynana evine gitmeyin bu bir çözüm olabilir ama sonuçta bunun sebebi de görümce için değil kaynananız da sizi istemediği için öbür türlü ben size hak verdim

Görümcenizin 3 çocuğuyla birlikte tekrar baba evine gelmesi, boşanma süreci vs.bunlar çok zor. Sağlıklı bir psikoloji içinde olmaması normal. Ancak bu size bıçak cekmesini vs.dogru kılmıyor. Kimse bir şey demedi mi? Ancak sizin de bencillik yapıp evlenip gitsin demeniz de hiç doğru değil. Sizin kayınvalideniz ise onun da annesinin evi sonuçta. Sonsuza kadar da kalabilir yani..

Kadın evlenip gitsin dua edin dedi diye görümcenin haklı olduğu kanısına nereden vardı herkes ? bıçak çekmiş bıçak bu savunulabilecek bir şey mi? Evet kaynana evine gitmeyin bu bir çözüm olabilir ama sonuçta bunun sebebi de görümce için değil kaynananız da sizi istemediği için öbür türlü ben size hak verdim
baba evi durur ama sürekli benimle uğraşıyor zaten gitmiyorum artık

Görümcenizin 3 çocuğuyla birlikte tekrar baba evine gelmesi, boşanma süreci vs.bunlar çok zor. Sağlıklı bir psikoloji içinde olmaması normal. Ancak bu size bıçak cekmesini vs.dogru kılmıyor. Kimse bir şey demedi mi? Ancak sizin de bencillik yapıp evlenip gitsin demeniz de hiç doğru değil. Sizin kayınvalideniz ise onun da annesinin evi sonuçta. Sonsuza kadar da kalabilir yani..
doğru kalabilir ama benimle uğraşmasın kendisi tatile denize gidiyor kalıyor biz tatile gidince otur evinde gitme diyor

Görümcenin piskolojisi iyi değildir şuan. 3 çocukla baba evine dönmek çok zordur. Siz geliş gidişi kesin bence. Laf derse de duymamazlıktan gelin. Bıçak çekmek aşırı anormal durum. Kendi evliliği bittiği için belki çevresinde çift görmek onu tetikliyordur.
zaten gidip gelmiyorum artık

X