Görümcemin yaptığı :(

Sarmaya, poğaçaya para alma terbiyesizliğinde bulunması yetmezmiş gibi bi'de kazıklamış.
Malzemeler bile 100 tl tutmuyo
İnsan ücret alsa bile makul bi'şey ister hadi hiç olmadı "kardeşim siz malzemeleri alın ben yaparım" falan der.
Kendini küçük düşürmüş başka bi'şey değil.
Aklı sıra pastayı yapacak ondan da herhalde 1000 liralık ücret çıkarır

Arayı açın bence şimdi benim ablamın bebeği olsa grafik işlerini ücretli mi yapıcam yani Pervane olurum herhalde ortalıkta bırak parayı

Videolarda sesi kabak gibi çıkmış. Asyacığıma feda olsun diye. Gururlana gururlana söylemiş.

Valla bütün objektifliğimle olaya bakıyorum ve kesinlikle sen haklısın,hiç oralı olma bence senin yapabileceğin bir şey yok,kaç yaşında bilmiyorum ama onun da aynayı kendine tutup bakması gerekirdi,normal şartlarda uzlaşıdan yanayımdır ama kendine karşı objektif olamayan insanlarla geçinmek çok zor biliyorum,o yüzden ilk hamlenin ondan gelmesesini bekle takma kafana ona muhtaç değilsin.Bir de 400 lira bana çok geldi,bugün çok lüks pastanelerde bile pasta o kadar tutmuyor kaç kişilik yaptı ki devasa bir pastadan mı söz ediyoruz

Şaşkınlıktan neye uğradığımızı şaşırdık. Sonra bir müddet eşimle kendimize gelemedik, yansıtmamak için de çok çaba sarfettik bozulduğumuzu.
Kiyamam ya ne kadar iyisiniz siz.
Gercekten uzulmeyin ve aramayin sakin..
Boyle biri hayatinda olsa ne olur olmasa ne olur bir dusin..
Cikarci,oz be oz yigenine musteri muamelesi yapan,sözde hala iste..
Bosver..

Hem gelmemesi, hem aramamasından dolayı aramak içimden gelmiyor. Yeğenini de özlemiyor belliki. Üstüne düşmek istemiyorum. Haklıymış gibi.

Doğruda. hani insanlık namına aramanızı düşünüyorum ben...
o kadarda iyiliği var diyosunuz bak. boşverin günahı kendisine. bence arayın.

Ben pastanın ve kurabiyenin parasını alacağını biliyordum. Dedim ki ona da piyasanın altında ücret ister, hatta sadece malzemelerin ücretini alır. Bilsem sarmanın, poğaçanın, cupcakenin ücretini alacağını anneciğime yaptırırdım.

Vay be, ne insanlar var. Sakin ama sakin kendinizi haksiz zannetmeyin. Esinizin bu durumu anlayip tepki gostermesine de yatin kalkin sukredin. Ya anlamayan bir insan olsaydi? Ne yapardiniz o zaman? Ve keske kendi kardesim birini bulmus degil de esim birini bulmus deseydiniz. Siz hic karismayin. Ne isterse yapsin. Uzerine duserseniz sizi suclayacak bir seyler bulacaktir. 400 lira para istemesi yuzsuzlugunun gostergesidir. Baska bir sey degil. Birakin kendi ailesine karsi esiniz sizin ailenizin dili olsun. Siz uzaktan seyredin. Kusluk de yapmayin. Hicbir seyden habersizmissiniz gibi cok afedersiniz salagi oynayin. Sizi ilgilendiren bir durum yok sonucta. Isterse kendisini geri ceksin, hic onemli degil.

Öncelikle 400 tl için çok geçmiş olsun.Benim üniversiteden de arkadaşım böyle butik pastalar yapıyor.Ama el olsa bu kadar almaz insaf yahu.Yani ondan ikramlıkları almadığınız için mi gelmedi yoksa eşinizle küs olduğu için mi?herhalukarda bir telefon açmak zor değildir herhalde.
Mesafeli olmanız belkide daha hayırlıdır.

400 tl ye sizi kazıklamış resmen!
Yabancı yere yaptırsanız daha ucuza gelirdi ayrıca neden eşinizle çaktırmamaya çalışıyorsunuz?
Ben olsam yüzüne karşı cıngar çıkarır demediğimi bırakmazdım valla
O yaparken utanmıyor ben de ağzıma geleni sayardım.

Son düzenleme:

400 tl mi
yurtdışından getirtsen bu kadar tutmazdı bence...
çok ayıp etmiş gerçekten..
uzak olmanız daha hayırlı bencede...
boşverin aramazsa aramasın..
aile huzurunuzu bozmayın bunun için...

okudum ve yuhh dedim yani. benim yeğenimin doğum günü olucak ben parayla yapıcam, nerde onun halalığı bide feda olsun demiş, hakkaten 400tl çok para ya, bide doğum günü için pastayı ona yaptırmaman çok iyi olmuş. gerçekten çok ayıp etmiş çok şaşırdım valla

vay be yüzsüz görümceye bak ya ben şimdi abim olsa yegenime pasta kurabiye yapsam Allah var para falan isteyemem bu insanlar hangi kafada zihniyette yaşıyor şaş kaldım doğrusu sizden uzak olsun aramasın daha iyi sizde aramayın

Normal diş şeklinde şeker hamuru ile kaplanmış pasta. Bi de diş şeklinde kurabiye. Zaten bu işi kendi becerisiyle bir eğitim almadan yaptığı için pasta çok amatörce duruyordu. İncecik bir tabakaydı.

Ne kadar ayıp etmiş görümcen.
400 lira çok uçuk bir rakam yaptıkları için.
Resmen saçmalamış.
Baştan söyleseydi madem niyeti bozuktu,şunu şu fiyata şunu şu fiyata yaparım diye.
Bence kendini üzmene değmez.ayıbı yapan görümcen.
Mesafeli dur,çizgini bozma yüzgöz de olma.

bir kere sen 400 tl yi verirken bir durman lazım. o 400tl istediğinde onlara da mı el muamalesi yaptığını sorman gerekirdi. yani en azından sen soramadıysan ki sorman lazım siz 1. dereceden yakınsınız çekinecek bir şey de yoktu. eşinin söylemsi lazımdı.
ben çok şaşırdım çıkartıp parayı vermenize.
doğum günü için verdiğin mesaj tam yerli yerinde olmuş.
bence herkes kendine baksın. kırılan kırılsın.. keyfi bilir. sen de kırılmışsın. keşke o da senin kadar hassas olsaymış da diş hediyesine saysaymış.

Yok artık, bana kuzenim (1. derece değil) 800-1000 tl' lik kıyafeti 65 tl, yani kumaş maliyetine dikiyor, o da dışarıdan alındığı için. Sizin görümceniz öz yeğeni için işi ticarete dökmüş. Çok yazık gerçekten, evde herkesin yapabildiği ikramlıkları da dahil etmiş bir de..

Son düzenleme:
Cok terbiyesizce bir hareket gorumcenin yaptigi. Kizinin dogum gunu pastasini sormak icin aradiginda da "senden daha uyguna yapan bir yer bulduk gerek yok derdim" belki biraz utanirdi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…