Eşinin giyim yasağı ve görümcenin geç yatması haricinde başka sorun yoksa,bence biraz idare edebilirsin.
Mümkün olduğu kadar,kendi düzenini bozmamaya çalış.
Yani giyim konusunda eşini çok dinleme derim.Sonuçta,gelen erkek kardeş değil,kızkardeş.
Gençler,özellikle tatilde iken,geç yatıyorlar.Yapacak birşey yok :)
Erken yatsa bile,eşinle rahatça birlikte olabileceğini pek sanmıyorum.
slm arkadaşlar benim kaynanam ve kayınbabam her sene yazın dört aylığına memlekete giderler normalde altlı üstlü otururuz yanız benden 2 yaş küçük görümcem var o onlarla gitmiyor hep birşeyi bahane ediyor artık onu istemiyorum bir kere de eşimle yalnız aş başa kalmak istiyorum bu sene de görümcem yaz okulunu bahane etti kaynanamlar 40 gün oldu gideli görümcem 15 gün yaz okulunda durup geliyor 5 gün burda kalıyor bu ikinci gelişiydi yine geldi 5 gün kaldı gitti bu süre içerisinde yani görümcemin bizde kaldığı zamanlar eşim benimle ilgilenmediği gibi kardeşinin yanında başım dışında açık şeyler giymeme izin vermiyor ama görümcem o konuda çok rahat bir eğilir arkası poposuna kadar açılır göğüsler ortada ben onun giyimine birşey demiyorum ama eşim bana izin vermezken kardeşine hiçbirşey demiyor kardeşi bugün gitti ağustosun 15 inde yine gelecek okulu tamamen bitiyor abisi diyor ki sana memlekete annemlerin yanına gitmen için önceden bilet ayarlayayım kardeşi istemiyor yok bütünlemeye kalırım falan diyor bütünlemesi de ağustosun sonunda belki de kalmayacak geçecek kaynanamlar kurban bayramında gelecek görümcem de bizde kalırsa bütün yaz aldığım dekolteli şeyleri giyemeyeceğim eşime söylüyorum göndereceksin yoksa giyinirim diye ne b...k yersen ye dedi akşam sırf bu yüzden tartıştık ayrıca bunun dışında biz çocuk düşünüyoruz eşim işten geliyor görümcem maşallah saat 1 e kadar oturuyor sonra da eşimin uykusu geliyor yatıyor yani düşünemiyoruz hiç anlayış yok kızda. bayramı ben eşimle anneme giderek orada kalarak benim akrabalarımı dolaşarak baş başa geçirmek istiyorum onun olmasını istemiyorum nedenlerimi de yazdım ama bu durum için birşey yapamıyorum siz olsanız ne yaparsınız bugün ben üniv. aradım bütünlemeye şimdi girmek zorunlu değilmiş kışın okul açıldığında girebiliyormuş eşime bunu söylemeyi düşünüyorum ama yine kabul etmeyecek biliyorum lütfen beni kötü bir yenge olarak görmeyin öyle biri değilim ben de şunun şurasında senede 4 ay kocamla kalmak istiyorum her sene görümcem bizimle olmak zorunda mı koskoca kız gitsin annesinin babasının yanına.gitmiyor işte buna bir çözüm bulmak lazım:18:
canım ben normalde kapalı bir bayanım sadece eşimin yanında dekolte giyinebiliyorum haliyle görümcem kalınca onu da yapamıyorum bu yüzden de istemiyorum eşim cins işte demesinlermiş abim eşini neden böyle açık istiyor bizim yanımızda çekinmiyor mu falan gibi düşünceler geçmesin aklından diye sanki ne olacak ya o da bayan ben eşimi anlamıyorum bunu anlatamıyorum da ya da eşim anlamak istemiyor.Diyelim ki görümceniz ailesinin yanına gitti... Kızkardeşinin yanında dekolteli kıyafet giymenize izin vermeyen eşiniz ailenizin yanına giderken ya da gezmeye giderken dekolteli giyinmenize izin verecek mi sizce? Sorun tam olarak görümceniz değil bana göre eşinizle çözemediğiniz sorunları üzerine görümce tuz biber olmuş... Yoksa görümce varken de gezebilirsiniz ailenizi görebilirsiniz bence... Benim için çok büyük sorun yaratmazdı anlattığınız durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?