Görümcemin Hastalığı ve Tutumu

Uyuz kremi bize cildiye doktorunun verdiği krem.Ben de sizin gibi düşündüm.Onun hastalığı daha ağır bence.Ellerini ve bacağındaki ufak bir kısmı gördüğüm kadarıyla bunu söyleyebilirim.Belki tedavisi daha ağır ilaç gerektirir.
Şimdilik verdiğimiz kremi kullanacak.Eger geçmezse, ki takipte olacağım, o zaman biz doktora götüreceğiz.Cunku kaynanam ve kayinpederim doktora diye acile goturebildi.Devlet hastanelerinde cildiye randevusu kalmıyor, özelde ise muayene bile 500 tl.Köyden gidip gelmek çok masraflı.Bizim de şuan buna ayıracak bir bütçemiz yok fakat hastalığı geçmezse mecbur bu durumu biz üstleneceğiz.
Yönlendirici yorumunuz için teşekkür ederim.

Açıkça konuştuk, kremini kapısına kadar yolladık.Bundan sonrasında tedavisini yapmazsa doktora biz götüreceğiz.
Amacım kimseyi kırmamak değil.Yanlis anlaşıldım sanırsam.Amacım bu sorunu çözebilmek.Dünden beri bir şey düşünemiyorum.Gormedigim çözüm yolu varsa akıl akıldan üstündür diye yazdım.Teşekkür ederim

Ben sizi ,siz diye hitap ediyorum.Bana sen diyemezsiniz.
Evet kafa yapınız bana uymuyor.Sorun çözüm yolu olarak kimsenin boğazına yapmismam, koca kavramını annesine veya kardeşine tek laf ettiğimde beni boşayıp kapıya koyacak biri olarak görmem.
Çocuğumu sizden daha fazla düşünüyorum.Okudugunuz ve yarım yamalak anlayıp kinini bosalttiginiz konuma daha yazmayın.

Ben de böyle düşünmeye başladım.Tedavi olmak bu kadar zor değil
Yurt kismini gorunce üniversite caginda sandim, liseliymis. O zaman kesin kendisine yakistirmiyordur. O yasta cocugun agzinin icine bu kadar bakilmaz anasi babasi alip zorla doktora götürecek ilacini kullandiracak, sizin yapacağınız bisey yok. Tamamen iyilestigini ispatlayana kadar ne siz ne esiniz köye gitmeyecek. Gitmeniz icin israr ederlerse bu noktada saglam bir kavga çıkaracaksınız

Korona sonrası çok arttı uyuz maalesef

Eşiniz ailesini arayacak anne/baba vücudunda çok yara var. Her geldiğinde bizde de başlıyor. Bulaşıcı bir hastalık bit, pire, uyuz mu çocuğu bir cildiyeye götürün, diyecek. Lisedeki çocuğun vicdanına mı bırakacaksın sağlık durumunu.

Eşiniz kabul etmeyecek anam babam diye tutturacak diye el kadar bebek kaşıntıyla uğraşacak. Annesiniz siz. Herkese karşı koymanız lazım. Görümcenizin cehaletinden bebeğinize eziyet çektirmeyin daha fazla. Gerekirse eşinizi de annesine yollayın, hep beraber kaşınsınlar.

Evet lisede daha.5 aydir kendine de bize de iskence ediyor kabul etmeyerek.Şimdilik verdiğimiz kremi kullanacak.Eger geçmezse, ki takipte olacağım, o zaman biz doktora götüreceğiz.Cunku kaynanam ve kayinpederim doktora diye acile goturebildi.Devlet hastanelerinde cildiye randevusu kalmıyor, özelde ise muayene bile 500 tl.Köyden gidip gelmek çok masraflı.Bizim de şuan buna ayıracak bir bütçemiz yok fakat hastalığı geçmezse mecbur bu durumu biz üstleneceğiz.Dediginiz gibi hem tedavi olmazsa hem de doktora gitmek istemezse sonu kavgaya doğru gidiyor.

Evdeki diger insanlara bulasmamis mi peki? Kaynana, kayinpeder vs.
Bulunduklari ilde üniversite hastanesi varsa oradan randevu alabilirler. Onlarin randevu sistemi daha farkli oluyor, mhrs den degil kendi web sayfalarindan aliyorsunuz

Allah aşkına demiyor musunuz finsik alerjisi olsa geçerdi şimdiye, hala finduk mi topluyorsun diye ? Bu insanların inadı öldürecek beni, tedavi olmazsa görüşmeyin, yazık çocuklarınıza ya

Sağlık ocağına bile gitse anlar, götürün ordaki dra onlar da yazıyor uyuz ilacını, özellikle belirtin bütün aileye bulaştı diye yoksa senin bu gorumcen Dr a da alerji diye tutturur...

Evdeki diger insanlara bulasmamis mi peki? Kaynana, kayinpeder vs.
Bulunduklari ilde üniversite hastanesi varsa oradan randevu alabilirler. Onlarin randevu sistemi daha farkli oluyor, mhrs den degil kendi web sayfalarindan aliyorsunuz
Bu bilgi için teşekkür ederim.tedavi işe yaramazsa üniversite hastanesinden randevu alalım.Küçük görümceme de bulaşmış maalesef.

Allah aşkına demiyor musunuz finsik alerjisi olsa geçerdi şimdiye, hala finduk mi topluyorsun diye ? Bu insanların inadı öldürecek beni, tedavi olmazsa görüşmeyin, yazık çocuklarınıza ya
Demez olur muyuz.Bu olay dün yaşandı.Esim de ben de kaynanamla konustuk ,gorumcemle de .Uzunn uzunnn anlattık .Şuan burda kar yağıyor.Fındık toplayalı 5 ay oldu dedik.Gorumcemin demesine göre acildeki doktor 'vücudundaki alerji izleri zamanla gecer' demis.Ya da görümcem tedavi olmamak için böyle bir yalan uyduruyor bilemiyorum.
Diğer yorumlara da yazdım.Suan tedavi olacağım dedi ama ciddi bir tedavi süreci geçirmezse önce hastaneye götüreceğiz ,yine tedavi olmazsa gidip gelmeyeceğiz.Bizim için çok yıpratıcı bir süreç

Sağlık ocağına bile gitse anlar, götürün ordaki dra onlar da yazıyor uyuz ilacını, özellikle belirtin bütün aileye bulaştı diye yoksa senin bu gorumcen Dr a da alerji diye tutturur...
Biz ilk kaşıntımız olduğunda sağlık ocağına gitmiştik ve doktor uyuz diyip bir krem vermişti.O krem geçirmeyince cildiyeye gittik ve başka bir karışım krem aldık.Suan o kremi hem kendimize hem de gorumcem için yaptırdık.Bakalım kullanacak mı yoksa hala alerji diye tutturacak mi.Duruma göre yol alacağız

Eşim anam babam diye tutturmuyor.Sanırım konuyu açarken kendimi eksik ifade ettim.Diger yorumlarda daha detaylı yazdım.Maalesef ki gorumcemin cahilliğini biz çekiyoruz.

Hayır yurtta kalıyor kaç kişiye bulaştırıyor vebaldende korkmuyor.
O kadar haklısınız ki.Zaten yurdunda uyuz salgını olmuş, banyoları ilaçlamışlar.Bunu da bizden sakladı.Ben artık bu salgının gorumcemden yurda yayıldığını düşünüyorum.Bu konuda çok bencil davranarak beni şaşırttı.

Görümceler abilerinden korktukları için yalan söylüyor diyorsunuz da yeterince korkmuyorlar demekki. Abileri sert uyarsın, görüşmemekle tehdit etsin. Ne bileyim ne yapabiliyorsanız yapın tedavi olsunlar.
Böyle saçma şey duymadım. Cahil m aptal mı ne bu insanlar? 8 aylık bebeğinize bunu yaşatmaya hakları yok. Ay çok abes.
Hastasın, tedavisi var. Ama olmuyorsun. Aksine bulaştırıyor insanları da hasta ediyorsun.
Düpedüz aptallık. Bunlar covid döneminde de saçmalamıştır kesin.

Diğer yorumları okumak zorunda değilim ki , konuya yorum yapıyoruz burada , yani istediği kadar alerji desin , kız size geldikten sonra uyuz olmuşsunuz, ikinci defa eve almanız enteresan tabi ki , ben almam , burdaki pek çok insanın da almayacağına eminim , ister alerji desin ister egzama ikinci defa gelmek istediğinde kızım sen uyuz tedavini oldun mu , olmadıysan gelme demek çok zor değil, normal olandir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…