aynen canim ismimiz gelin esim benle halledin x'i karistirmayin dedigi halde yinede bana geliyorlar düsün artikay gıcıklığa bak. kendince haklı görüyorlardır kendilerini de ha
nerdeyse 350liralık çanta istedim abimden almadı demez de, yengem abimi kışkırtıyor olur bu mesele. olan yine geline olur. ay ne gıcık durum ya
aynen canim ismimiz gelin esim benle halledin x'i karistirmayin dedigi halde yinede bana geliyorlar düsün artik
hic Yok nerdeeeee alamamki esim tek cslisiyor bebegimiz var almam asla alamamSenin kac tane 100eu luk cantan var ?
Ona gore yorum yapcam da
bende onu düşündüm. hediye alınmayınca size diş bilemiş. biraz şımartmışlar sanırım ufaklığıgittik pastasini yaptim yaninada kücük bir hediye aldik esimle.. sasirdi haliyle ama caktirmadi. Büyük görümcemle kaynanam beni mutfakta yakalaIp ay yazik kizim istedigi cantayi takamicak gibi laflar ettiler. Bende dedim anne 16 yasindaki kiza bugün o canta alinirsa yarin ilerde araba ister 800 eurolul telefon ister. Ben kendi kardeslerime bile asla almam öyle bir hediye. Hem zten hediyem hazirdi dedim. Bisey demediler konuda öyle kapandi gitti kücük görümcemin simdiki tavirlari bundan dolayida olabilir istedigini almadikya..
hic Yok nerdeeeee alamamki esim tek cslisiyor bebegimiz var almam asla alamam[/QUOT
hic Yok nerdeeeee alamamki esim tek cslisiyor bebegimiz var almam asla alamam
kapanan konu için yazıyorum. bakmak zorunda değil diyen arkadaşlara şaşırdım. hiç mi kardeş, hala teyze yenge yok aranızda? çocuğunuz yok mu? 16 yaş küçük mü? 100 euroluk çanta takma kadınsılığındaki 16 yaşındaki kız küçük müçük değil valla!
6 yaşındaydım kardeşimi uyuturdum. ablamın hiç işi olmasa bile çocuklarını yedirdim uyuttum altlarını değiştirdim parka götürdüm seve seve yaptım bunları. kendi çocuğumun herşeyinden ben sorumluyum amenna ama ailelerimiz yardım etmeyecekse samimiyet sevgi yok demektir. sevmek sadece kucaklayıp hoplatmak değil yeri geldi mi göz kulak da olacaksın çocuğa, annenin yükünü de paylaşacaksın. kolay değil herşeyi merak eden koşuşturup duran çocuğun peşi sıra dönmek!