• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorumcemin daveti

• Konu Sahibi Konu Sahibi cadm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cadm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2019
103
26
98
30
Görümcemle aramız iyi değil eşimde ablam bzie gelip gitmiyor diye beni suçladı bende abalsini aradım yarın musitsen sana gelmek istiyorum dedim oda müsait olmadığını beni arayacağını söyledi ama aradan 6 ay geçti aramadi benim amacım arayı duzeltmekti ne kadar kendimi haklı gorsemde bugün de iftara çağırmış eşime demiş ben gitmek istemiyorum sizce abartıyor muyum kadın beni evinde istemiyor belli yani

Görümcemle aramız iyi değil eşimde ablam bzie gelip gitmiyor diye beni suçladı bende abalsini aradım yarın musitsen sana gelmek istiyorum dedim oda müsait olmadığını beni arayacağını söyledi ama aradan 6 ay geçti aramadi benim amacım arayı duzeltmekti ne kadar kendimi haklı gorsemde bugün de iftara çağırmış eşime demiş ben gitmek istemiyorum sizce abartıyor muyum kadın beni evinde istemiyor belli yani
6 ay aramamış ben niye iftarına gideyim ki. Ben olsam gitmezdim.

Arayıp size gelicem dediğim gün de eşime demiş isterseniz akşam gelin beraber yani beni tek istemiyor kendisine kirldigumi da söyledim ama benim vaktim olmuyor Dior 6 boyunca hiç mi bugün olmadi

Eşiniz önceki konuda anlattığınız gibiyse gitmediğinizde olay çıkarmayacak mı ?

Çocukları da götüreyim diyor gorumcemin oğlu çok yaramz benim yanımda bile zarar veriyor o çocuk 5 benim ikizler 3 yaşında içim hiç rahat olamz çocukları da goturuse

Siz de aynı şekilde müsait değilim sonra gideriz deyin. Eşiniz sizi anlayacaksın dürüstçe söyleyin, anlamayacaksa ben çok hastayım, başım ağrıyor, tansiyonum düştü, cırcır oldum gibi şeyler sallayın.

Siz de aynı şekilde müsait değilim sonra gideriz deyin. Eşiniz sizi anlayacaksın dürüstçe söyleyin, anlamayacaksa ben çok hastayım, başım ağrıyor, tansiyonum düştü, cırcır oldum gibi şeyler sallayın.
Açıkça söyledim gitmek istemediğimi acaba dediğiniz gibi bı bahane mi bulsaydim

6 ay sonra güllacını al iftara git :KK70:

6 ay geç değil canım biraz daha bekle arar o seni sabır biraz

O seni sevmiyor sen onu sevmiyorsun e bu kocan ne demeye sizi biraraya getirmeye çalışıyor??
Daha ben kötü oldum eşimin gözünde gidince de kadın bana mobig uyguluyor benim hakim olmadigim konulardan bahseder hep ki ben konu dışı kalayım

Açıkça söyledim gitmek istemediğimi acaba dediğiniz gibi bı bahane mi bulsaydim
Eşinizi en iyi siz tanırsınız, onunla aranızı bozmadan çözün.
Bak görümce nasıl politik oynuyor, kardeşine diyor mu ben karını istemiyorum diye, demiyor. Siz de aynı oyunu oynayın.
Eskiden dürüstlük taraftarıydım, böyle adamları gördükçe bunlara müstahak diyorum. Kocanız bir ipte oynayacaksa o ip sizin ipiniz olsun.
Davet bu akşam içinse, eşinize gidin senin hatırın için geliyorum deyin. Mesafeli şekilde oturup gelin, ama bundan sonra da o kadının oyununu siz bozun. Bazı hamleleri yapmak için geri çekilmek gerekir 😉

Son düzenleme:
Kendini değersiz hissettiren kişilerle görüşme.
Eşin de beni sinir etmesin,ablasını düzeltsin.

Back
X