• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin çocuk bırakması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

goksu27

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2016
102
56
98
Merhaba görümcemin işi oldukça çocuğu bırakıp gidiyor alışmasını istemiyorum eşime deyince üzülüyor gelmesin diyemiyoruz kayınvalidem küscek eşimle aram açılcak kötü gelin olcam ama bende kendimi kullanılmış gibi hissediyorum ya sevmiyorum bide başkasının çocuğu yaramaz bide strese giriyorum nasıl Dicem ne yapcam bilmiyorum çok arada kaldım. Lütfen fikir verip yardım edinnnnn🥺🥺😔😔😔

Benim görümcem okullar açılmıyor diye çocuğunu bana bırakmayı ona öğretmen olmamı teklif etti bide para teklif edecekmiş öyle duydum bizim ihtiyacımız varmış gibi sanki, sınavım vardı ama sınavdan sonra bırakıcam sana dedi , bana yaşattığı şeyleri anlatsam kitap olur ama allah bana muhtaç etti onu eşim için yapsam mı diye düşündüm ama hayır bir kere taviz berdin mi önü kesilmez hem de il dışında yaşıyorlat her haftasonu bide gelip bize çöreklencekler bir sürü derdim sıkıntım var zaten, orası senin evin şu zamanda hele de başkasının çocuğu emanet alınmaz, kabul etme kaybolsa başına bir şey gelse sana neler eder suçlu olursun sorumluluk

Merhaba görümcemin işi oldukça çocuğu bırakıp gidiyor alışmasını istemiyorum eşime deyince üzülüyor gelmesin diyemiyoruz kayınvalidem küscek eşimle aram açılcak kötü gelin olcam ama bende kendimi kullanılmış gibi hissediyorum ya sevmiyorum bide başkasının çocuğu yaramaz bide strese giriyorum nasıl Dicem ne yapcam bilmiyorum çok arada kaldım. Lütfen fikir verip yardım edinnnnn🥺🥺😔😔😔

Eşiniz yokken bahane bulun kabul etmeyin, eş varken de ona sorun işim yok derse eşiniz baksın, eşiniz bir süre sonra kendisi söyler zaten kız kardesine siz hiç kendinizi ortaya atmayın.

Bir gün 'az kaldı pencereden düşecekti , mandalı yutacaktı, merdivenden düşecekti, camasir suyu üzerine dökülecekti aklım cikti' diye olay çıkar, daha da alma.
'elim ayağım titredi,emanet cocuk' falan de, büyüt,panik ol :))
Bu kadar basit aslında çözüm

Arayıp soruyorsa bugün musait değilim evi temizliyorum yada dışarıda işlerim var diyebilirsin. Direkt sormadan getiriyorsa da direkt getirme bazen musait olmayabilirim de. Arada insan bakar ama sürekli bende sevmiyorum...

Kayınvalidenizin küsmesi, eşinizle aranızın açılması korkularınızı yenip “kayınvalidem beni küstürmesin, eşim benle arası açılırsa diye kaygılansın” demediğiniz sürece bu konuya çözüm bulamazsınız.

Ohooo ben 1 aylık bile evli değildim 1 saatliğine bırakırdı 3 4 saatten asagı asla gelmezdi. Hatta bi kere sinavım var gitmem lazım dediğim halde bana ay sımdı napcam kime bırakcam demişti ( bağlama kursuna gitcekmiş düşün baglaması benim sınavımdan önemli ) tamam dedim ona bile ben gitmiyim sınava. Enayi bulunca kullanan çok olur. Şimdi evime sokmuyorum

Bir gün bıraktıktan sonra de ki bugün az kalsın düşüyordu çok kötü yaralanacak diye aklım çıktı. Emanet çocuk çok zor. Sorumluluk almak istemiyorum artık kusura bakma lütfen de verirken.
Huyum kurusun varya hiç öyle cevaplar vermeyi bilmem kırılacak ya da istemiyor die laf çıkaracak die ama Dicem belliki

Evet haber veriyor ama çok çabuk alışan bi tip o yüzden ayağını kessin istiyorum

net olun bırakma deyin

örneğin görümcem karşımda oturuyor

oğlum 10 yaşında

geçen yıl 3-4 saat bıraktım sadece o da eşimin de benim de aynı anda girmemiz gereken bir sınavımız vardı

görümcenizin ne işi var bu zırt pırt çocuğu birine bırakıyor

götürsün çocuğunu da ya da kendisi de gitmesin

Ohooo ben 1 aylık bile evli değildim 1 saatliğine bırakırdı 3 4 saatten asagı asla gelmezdi. Hatta bi kere sinavım var gitmem lazım dediğim halde bana ay sımdı napcam kime bırakcam demişti ( bağlama kursuna gitcekmiş düşün baglaması benim sınavımdan önemli ) tamam dedim ona bile ben gitmiyim sınava. Enayi bulunca kullanan çok olur. Şimdi evime sokmuyorum
İşte bu yüzden bende açıkcası bakmak istemiyorum çünkü iyilik bilen yok ki eşim de diyor ki seninde işin düşer ama öyle deme diyor. Nasıl yaptın canım mesafeyi nasıl koydun

net olun bırakma deyin

örneğin görümcem karşımda oturuyor

oğlum 10 yaşında

geçen yıl 3-4 saat bıraktım sadece o da eşimin de benim de aynı anda girmemiz gereken bir sınavımız vardı

görümcenizin ne işi var bu zırt pırt çocuğu birine bırakıyor

götürsün çocuğunu da ya da kendisi de gitmesin
Görümcemin geçen gün hastane de işi vardı istemeye istemeye gelsin dedim sonra bi dhaa bi daha bırakınca dedim alışacak en son. Şuan pandemi olduğu için 9 yaşında çocuk çıkarmak istemiyor. Bende alışşsın istemiyorum arada kaldım

Yengem kızını her pazara gittiğinde bana bıraktı..Son geldiğinde çocuklarıma" camdan atlarsak Allah ın yanına gideriz "demiş.. Küçük oğlum sürekli '' Allah ın yanına gitmek istiyorum, camdan atlayacağım'' demeye başladı... Tekrar gelmesi için kızı aradı gelebilir miyim diye.. Büyük oğlum kötü şeyler öğretiyorsun bize dediği için, telefonlarımıza dahil çıkmıyor yengem.. Sürekli yapınca görevin zannediyorlar... Bu insanlar bir değişik. İnsanlara "hayır" demesini öğrendiğimiz gün mutlu olacağız :kızgın:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back