- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi KelebeksiRY
-
Sanırım korktuğundan dolayı çünkü günümüzde yaşananlar malum beni de 5 dakikalık bir boşlukta aradı diyebilirim. Şuan yanında ailesinden kimse yok bundan dolayı da olabilir inanın bilmiyorumYeni doğan bebeğin babaya verilmesi gibi bir durum mümkün değil. Polisi niye aramıyor görümceniz onu anlamadım? Size ulaşana kadar polise ulaşsaymış. Alır darp raporunu uzaklaştırma kararı da çıkartır.
Morluk sanırım solduğu için mi alamadım dedi bilemiyorum, itip kalma hastanede değil köy dönüşü arabada olmuş. Maalesef ki deprem bölgesinde ve tanıyıp bildiğimiz kimse şuan etrafında değil keşke olsa. Ben erkenden gitmeyi düşünüyorum aslında en azından yanında kalırım veya polisi alır kapıya dayanırım ben sabredemem ama sorunum hamile olmam orada başımıza ne gelir bilemememBebek anneye muhtaç olduğu için anneden velayet alamazlar. Tabi anneye psikolojik yada madde kullanımı ile ilgili iftira almadıkları sürece. Tek morluk olsada darp raporu alabilir ki bunu mutlaka yapsın. Hastahane içinde itip kakma durumları varsa kamera kaydı talep edebilir. Yada kamera olan başka ortamdaysa bunu da delil olarak kullanabilir. Kızın yanına gidene kadar güvenebileceğiniz bi aileye emanet etseniz çok iyi olur. Bi dayı amca kuzen gibi.
Darp raporu için illa morluk olmalı mı bilmiyorum fakat psikolojik şiddet gördüğü de belli. Hatta kv den de şikayetçi olsun. Kimseyi ayırmayın saglam bi avukatla bebeği ve annesini güvene alarak devam edin. Size gelince bence bebeginizi riske atmayın eşiniz ile gidin.Morluk sanırım solduğu için mi alamadım dedi bilemiyorum, itip kalma hastanede değil köy dönüşü arabada olmuş. Maalesef ki deprem bölgesinde ve tanıyıp bildiğimiz kimse şuan etrafında değil keşke olsa. Ben erkenden gitmeyi düşünüyorum aslında en azından yanında kalırım veya polisi alır kapıya dayanırım ben sabredemem ama sorunum hamile olmam orada başımıza ne gelir bilememem
Sanırım korktuğundan dolayı çünkü günümüzde yaşananlar malum beni de 5 dakikalık bir boşlukta aradı diyebilirim. Şuan yanında ailesinden kimse yok bundan dolayı da olabilir inanın bilmiyorum
Mecburen bekliyorum ve inanın çok zor böyle beklemek. Hepsinden şikayetçi olacak zaten şuan tek istediğimiz biz yanına ulaşıp güvenle yanımıza almadan başına bişey gelmemesiDarp raporu için illa morluk olmalı mı bilmiyorum fakat psikolojik şiddet gördüğü de belli. Hatta kv den de şikayetçi olsun. Kimseyi ayırmayın saglam bi avukatla bebeği ve annesini güvene alarak devam edin. Size gelince bence bebeginizi riske atmayın eşiniz ile gidin.
En erken yarın gece yola çıkabilmeyi ayarladık şükür eşim dayanamadı ve babasına da haber verdi o da yarın ilk uçakla dönecek. Bebeği alamamaları ve biz yanına ulaşana kadar iyi olması ilk temennilerimiz. Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz içinMutlaka dar raporu alsın, hatta gizliden şuan yattığı alandaki kadın doğum doktoruna da durumu bildirsin. Morluklar, vaktinden önce gelen sancılar zaten darp edildiğinden dolayı doktor anlayacak ve rapor yazacaktır.
Endişelenmeyin hiçbir şey yapamazlar, bebeği de alamazlar, daha doğmamış bile, doğsa da alamazlar anneye ve anne sütüne muhtaç o bebek. Hatta şuan bile polisi arayıp uzaklaştırma isteyebilir eşi için. Hastanede daha da güvende olur, yanına yaklaşamaz uzaklaştırma kararı ile. Hastane polisleri, güvenlikleri vs. mevcut.
Hatta bu süreçte doğum yaparsa siz ona ulaşana kadar koruma talebiyle sığınma talep edebilir. Anne ve bebek güvenli bi yerde beklemiş olur. Sonra siz alir gidersiniz. Suan hastahane de mi bilmiyorum ama eğer öyleyse hemen koruma talep etsin. Rahat uyku uyusun en azından.Mutlaka dar raporu alsın, hatta gizliden şuan yattığı alandaki kadın doğum doktoruna da durumu bildirsin. Morluklar, vaktinden önce gelen sancılar zaten darp edildiğinden dolayı doktor anlayacak ve rapor yazacaktır.
Endişelenmeyin hiçbir şey yapamazlar, bebeği de alamazlar, daha doğmamış bile, doğsa da alamazlar anneye ve anne sütüne muhtaç o bebek. Hatta şuan bile polisi arayıp uzaklaştırma isteyebilir eşi için. Hastanede daha da güvende olur, yanına yaklaşamaz uzaklaştırma kararı ile. Hastane polisleri, güvenlikleri vs. mevcut.
Hanımefendi anlıyorum sizi ama bazen her istediğimiz o şekilde ilerlemiyor. Şuan çevresinde ne aile ne eş ne dost var ve doğuma az kalmışken böyle biley yapan eş. Demekki korkuyor şuan onun psikolojisini bilemeyiz.Ortada korkulacak bir durum varsa sizi de tehlikeye atmış olmuyor mu böyle? Polis dururken siz nasıl yardım edeceksiniz üstelik bir hafta sonra.
Maalesef hastanede değil açılma vs yokmuş sancı da devam etmeyince göndermişler. Hastanede aklına gelmemiş veya korkmuş tam söylemiyor. Biz yarın gece yola çıkacağız kayınbabam da yarın ilk uçakla dönüyor. Şuanlık durumları iyi hatta eşi pişman olmuş özür dilemiş şaka gibiHatta bu süreçte doğum yaparsa siz ona ulaşana kadar koruma talebiyle sığınma talep edebilir. Anne ve bebek güvenli bi yerde beklemiş olur. Sonra siz alir gidersiniz. Suan hastahane de mi bilmiyorum ama eğer öyleyse hemen koruma talep etsin. Rahat uyku uyusun en azından.
O halde suanlik biraz sessiz kalsın. Affetmiş gibi davransın siz gidene kadar. Rabbım bebeği sizlere sizleri bebeğe bağışlasın.Maalesef hastanede değil açılma vs yokmuş sancı da devam etmeyince göndermişler. Hastanede aklına gelmemiş veya korkmuş tam söylemiyor. Biz yarın gece yola çıkacağız kayınbabam da yarın ilk uçakla dönüyor. Şuanlık durumları iyi hatta eşi pişman olmuş özür dilemiş şaka gibi
Şuanda yapacağı en mantıklı şey o zaten telefon vs elinde yok biz bir iki saat önce özledik bahanesiyle eşini aradık, kendisinin telefonu bozuldu dediler. Telefonda canım çikolata istedi alıp gelir misin deyince 10 dakika yanlız kalıp anlattı bize de. İnşallah teşekkür ederizO halde suanlik biraz sessiz kalsın. Affetmiş gibi davransın siz gidene kadar. Rabbım bebeği sizlere sizleri bebeğe bağışlasın.
Paylasmayin durum vahim ise.Gorumcenizi tehlikeye atmayın.Konu adli merciilere taşınacağı için sosyal ortamda paylaşılmaması daha doğruymuş. Sonucu yazarım tekrar
Sanırım korktuğundan dolayı çünkü günümüzde yaşananlar malum beni de 5 dakikalık bir boşlukta aradı diyebilirim. Şuan yanında ailesinden kimse yok bundan dolayı da olabilir inanın bilmiyorum
Evet birisi sağolsun özelden yazıp şuan paylaşmaman daha doğru demiş kaldırdım o yüzden sağolunPaylasmayin durum vahim ise.Gorumcenizi tehlikeye atmayın.
Şuan hastanede değiller. Dün gece ordalarmış biz bugün öğrendikGörümceniz Türkiye sınırları içinde bir hastanede değil mi şu an ? Gerçekten şikayetçi olmak istiyorsa: hastane personelinden, hastane polisini çağırmalarını isteyebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?