Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim hepinize okumuşsunuz bu kadar uzun bir yazıyı _ki gerçekten çok uzun olmuş :) _
Eşim şu anda arabamızın kredisini ödüyor.Ona tekrar kredi çıkmaz.Benden istemelerinin sebebi bu.
Babamın 1 arsası var.Bu yıl inşaatına başladnı.1 daire düşecek bize ordan ama küçük.Şu anda kiradayım bu arada.Babam bizi düşünüyor.Sağa sola borç yapmayın sakın.Daire tamamlandığında üstüne biraz borçlanır iyi bir yerden ev alırız size diyor.İki lafından biri Aman kızım borç yapmayın.Ev bitmek üzere.Satıp üstüne kredi çekeriz diyor.
Yani bunu anlatmamın sebebi şu.Eşime dedim ki bi kaç kez,doğruyu söyle.Abla böyle böyle.Belki biz seneye yüklü bi para çekip,evin üstünü tamamlayacağız.O yüzden şimdi borca giremem,hem alttan kredi görünürse tekrar vermezler de diyorum.Nasıl söyleyeyim bun diyor.
Bu arada biz arabayı aldığımızda da bi ton yaygara olmuştu.Onlar bu kadar sıkışıkken biz araba alıyoruz diye.Şİmdi ev olursa hiç görüşmezler herhalde.
Çok teşekkür ederim hepinize okumuşsunuz bu kadar uzun bir yazıyı _ki gerçekten çok uzun olmuş :) _
Eşim şu anda arabamızın kredisini ödüyor.Ona tekrar kredi çıkmaz.Benden istemelerinin sebebi bu.
Babamın 1 arsası var.Bu yıl inşaatına başladnı.1 daire düşecek bize ordan ama küçük.Şu anda kiradayım bu arada.Babam bizi düşünüyor.Sağa sola borç yapmayın sakın.Daire tamamlandığında üstüne biraz borçlanır iyi bir yerden ev alırız size diyor.İki lafından biri Aman kızım borç yapmayın.Ev bitmek üzere.Satıp üstüne kredi çekeriz diyor.
Yani bunu anlatmamın sebebi şu.Eşime dedim ki bi kaç kez,doğruyu söyle.Abla böyle böyle.Belki biz seneye yüklü bi para çekip,evin üstünü tamamlayacağız.O yüzden şimdi borca giremem,hem alttan kredi görünürse tekrar vermezler de diyorum.Nasıl söyleyeyim bun diyor.
Bu arada biz arabayı aldığımızda da bi ton yaygara olmuştu.Onlar bu kadar sıkışıkken biz araba alıyoruz diye.Şİmdi ev olursa hiç görüşmezler herhalde.
bu enistenin yokmu kendi esi dostu ailesi de her dara düstügünde karisinin ailesinden istiyor insan utanir yahu gururuna yediremez kayinbiraderinden para istemeye hele geline kredi cek demeye sastim kaldim
ben sizin yerinizde olsam valla kusura bakmayin kimsenin borcu icin kredi cekemem yarin öbür gün bana lazim oldugunda kimden isteyecegim diyin
bir zahmet görümceniz totosunu kaldirsinda calissin
sanki bizim canimiz yok sahurda düsüyoruz yollara
aa kesinlikle çekmelisin.. çekmemek ayıp olur.. ee şimdi evde bişeyleri eksiktir çocuklar büyümüş araba isterler falan.. yeni tvler çıkıo 3d görüntülü almak isterler belki.. hiç durma bence
tek bir şey hatırlıyorum..
2-3 yıllık evliyim..
hantal bir televizyonum var..
pek çok eksiğim var evimde..arabam yok..
görümcemler borç istemeye geldiler..Evlerinin kredisi için..
o ay yetiştirememişler..haliyle yeni ev masrafları..boya tadilat..
bizde verdik..
evlerine giderken o parayla LCD tv almışlardı..
vermeyin kardeşim..
Somalideki bebeklere verin..
Ramazan ayı yetime verin,
borç harç içindeyken beyaz eşyasını değiştirene kredi miredi çekmeyin.