- 11 Ağustos 2016
- 1.524
- 1.501
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz neye katildigimi anlamamissiniz ki tekrar okuyun :)aksine aslinda sizi destekliyor fikrim.Pardon ama Benim görumcemde evlendi sözlüyken bile sözlüsünün yanina oturur görumcesini arkaya atardi hani öyle dedigin seyle alakasi Yok Ben ön koltuk meselesini tam kastetmedim arkadada olsa nisanlanacqgimiz gundu sonucta gelin damat yan Sana oturur
O bos konusanlarin basina geldi mi anlarlar ...Kim ne yazarsa yazsın bence öncelik sizindir veciz istediğinizde buyur edersiniz. ..sizden büyükse bir nebze ama yine de siz Nişanlınizin yanına oturmalisiniz. ..bence olmasi gereken çiftlerin tavrı ve duruşu. ..
Tam da Beni anlatiosun Saol Burda sacma konusanlar olmus ama onlar Benim ön koltugu kastetmedigimi anlamadilar heralde mesele saygi ön arka Bence Biz yeni tanisipruz onun da buna biraz saygisi olmasi gerek öyle patavatsiz hareketlere gerek YokAnormal düşünmüyorsun.Görümcen hata etmiş.Hatta senin oturman için teşvik etmesi lazım.Buna olgunluk denir.O kadında yok demek ki.Aileye yeni katılan sana sıcak davranması gerekir.Ondan önce davranıp oturabilirsin.Yapamıyorsan üzme kendini.Amacı kendini önemli hissettirmek değil mi? Sen de önemli biri olmadığı mesajını başka yöntemlerle verirsin.Mesafeli davranır, hiç bir şey danışmassın.Yani konuşursun ama bir kaç kelam kafidir bu tiplere.
Bu sefer de cam kenari ya da şoför yanı yarisi baslar
o filmi izlerken kendiminki aklima geldiGörümce filmini mi izlediniz