- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
Iste en gerçekçi yorum bu olmuşHiç normal değil hatta git ağzının yüzünü kır.
Arabanın önünde oturmak önemlidir.Önde oturamazsanız gideceğiniz yere geç gidersiniz unutmayın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iste en gerçekçi yorum bu olmuşHiç normal değil hatta git ağzının yüzünü kır.
Arabanın önünde oturmak önemlidir.Önde oturamazsanız gideceğiniz yere geç gidersiniz unutmayın.
Bagaj kısmında kahkaha attımA-normal bir durum. Bir an once agirliginizi koyman sart. Yoksa yarin obur gun bagaj da gitmek zorunda kalirsin.
Neyin terbiyesizliği Allah aşkına? Sen onun nişanlısıysan o da onun kardeşi. Kendinize gelin.Benden kucuk Sorun ön koltuk degil Sorun onun pat die hep nisanlimin yanina oturmasi Evde disarda arabada bildigin terbiyesiz
Önde oturanla arkada oturan aynı yere gıdıyorsa nıye inip yer degıstırıyonuz kv arkada olunca aynı yere gıtmıyor mu Ön koltuga önem vermem dıyıp buyukler gelince inerım ederım dıyenler bence ön koltuga bayaa anlam yüklüyır.
Yaşlı ve kilolu.. Baya anlamlı ön koltuk benim için gerçekten arkada oturunca sinek gibi hissediyorum :)
Sorun ön koltuk degil Ya Sorun onun Bana saygi vermemesi esimin yaninda Benim oturmam lazim sonucta nisanliyiz ön arka farketmez
Benden kucuk Sorun ön koltuk degil Sorun onun pat die hep nisanlimin yanina oturmasi Evde disarda arabada bildigin terbiyesiz
Herkes dertli arabanın ön koltuğundan, da araba üreticilerine yollanmak üzere imza kampanyası başlatalım ön koltuğu çift kişilik yapsınlar gelin görümce gelin kayınvalide modelleri üretilsin
Bu sefer de cam kenari ya da şoför yanı yarisi baslar