Mssparem sayenizde eğer eski ben olsaydım knarya çok ayıp olur uğra bi derdim ya da kanarya yapma sesini çıkarma dedim kanarya dur bişey deme derdim 4 gündür görmedim kaynanamı pazartesi yemeğe çağırdı daha da görmedim uğramıyorum da eşimde uğramıyor çünkü sizden fikir alarak kızdım evimiz var uğricaksan sen uğra pat diye ne kapı çalışıyorsun dedim. Şuan ufak tefek şeyler kaldıAh kanaryam güzel kuşum
Dertlenmisin yine ama esini takdir ettim bide düşün esin seni korumasa bide o var
Sen yine üslubunu bozma.hayatim yine kibar kırmadan fırsat vermeden nazikçe davran ama bildiğimize oku
Her zaman diyorum mesafeni koy kötü olma altan alttan da uzaklaş eşinizle de Kötü olmazsın zaten esin şükür düzene girdi
Canını sıkma okur.boyke arada.catlak sesler
Yavaş yavaş sabırla düzelir tatlım bırak eşinde görsün onların sana karşı tavırlarını oda dahada geri çekilir sadece zamanMssparem sayenizde eğer eski ben olsaydım knarya çok ayıp olur uğra bi derdim ya da kanarya yapma sesini çıkarma dedim kanarya dur bişey deme derdim 4 gündür görmedim kaynanamı pazartesi yemeğe çağırdı daha da görmedim uğramıyorum da eşimde uğramıyor çünkü sizden fikir alarak kızdım evimiz var uğricaksan sen uğra pat diye ne kapı çalışıyorsun dedim. Şuan ufak tefek şeyler kaldı
Kendi annem olsada işim varsa uğramam ha bu arada kendi annem de çok şey istiyor onada yapmıyorum. Uzakta olduklarında da aynı sıkıntı farketmiyor yani bayramlaşma saatimize kadar laf yapıyorlar. Kardeşi abisine sorabilir ama sadece sorabilir uğrasaydı geç kalmasaydı uğramalıydım yok işten lan dün çalışcsm dedi diye hesap soramaz.Siz şu kaynana apartmanına taşındım onlar 1 2 seneye zaten köye taşınacaklar diyen kişi değil misiniz? Pardon da farkındaysanız ev onların isterseler gitmez kalırlar kovacak haliniz yok sürekli hergün burada kaynana görümce şu bu konu açıyorsunuz çook yorucu değil mi.. yok eşimden bana foto atarken gördüm falan ne var siz uğramayınca abisine sormuş ayrıca uğrayınca taviz mi vermiş oluyorsunuz kendi aileniz olsaydı uğramadan geçeer misiniz? Bu kadar hee şeyi büyütüyorsanız kendi evinize çıkınn.. çok mu işsiniz burada haftada kaç konu açıyorsunuz aynı şeyler
Sanırım çok geç kayınvalidem hemen alırsın kardeşini anneni babanı ailecek gider gezeriz dedi. Ben gitmeden başbaşa gitmek istedğimi söyleyeyim. Bir de pandemiden dolayı 8 aydır hiçbirşey yapamadık bu herkes için geçerli o yüzden tek aktivite aileler böyle denk gelip yine başkaları olunca ben sinirleniyorum ne biçim yeni evlilik bu diye eşime kızıyorum o da üzülüyor.
Çok iyi niyetlisin canım :) 6 günün 5 günü ailecek gezip 1 gün başbaşa çıksak öküz bizi neden götürmüyorsun tek gidiyorsun ayıp düşüncesiz diye laf yaparlar. Ama ben yinede eşime isteğimi belirticemKızmayın güzel dille anlatın
Çok geç değil aslında
Evet annen güzel söylemiş şuraya ailevek gidelim, gezelim vs dersin
Sonra ertesi gün başbaşa romantik bir plan yapın
Güzel dille konuşursanız eşiniz hak verir
Abisiyle olan iletişimine siz karışmayın. Bu kısmı sizi ilgilendirmez. Size konuşurken saygısızca konuşursa o zaman cevabınızı verirsiniz elbette.Abisi olarak sana saygısızca konuşuyor desem ? Gerçi ne anlam ifade edicek ki
Banada saygısızca konuşmasın diye kendisyle çok muhattap olmuyorum. Sürekli kavga ediyor insanlarla çünküAbisiyle olan iletişimine siz karışmayın. Bu kısmı sizi ilgilendirmez. Size konuşurken saygısızca konuşursa o zaman cevabınızı verirsiniz elbette.
Siz o mesafeyi daha iyi bilirsiniz, baktınız haddini aşıyor sınırı çizersiniz, zaten eski konularınıza nazaran yavaş yavaş o sınırı da çiziyor gibisiniz. Ama abisiyle olan iletişime bence sizi ilgilendirmediği sürece karışmaya hakkınız yok hem karıştığınız takdirde bu kez haklıyken haksız konumuna düşersiniz.Banada saygısızca konuşmasın diye kendisyle çok muhattap olmuyorum. Sürekli kavga ediyor insanlarla çünkü
Haklısınız bu duruma dişimle tırnağımla burası sayesinde geldim. Eski konularımı bilirsiniz belki evimde yemek dökerdim söyleyemezdim. Sürekli tamam derdim görümceyle çok sık görüşürdük. Yavaş yavaş azalttım. İzin günlerimde azaldı. Abisyle iletişimine elbette karışmıyorum ama evine cipsi almışsın abi bana neden almadın ya da beni neden götürmedin çağırmadın mevzuları benide ilgilendiriyor. Benimde evim çünkü. Hamburger yediğimizde ben istedim almadım sende yemiceksin demişti. Salak gibi ses çıkarmamıştım. Şuan çok farklıyım.Siz o mesafeyi daha iyi bilirsiniz, baktınız haddini aşıyor sınırı çizersiniz, zaten eski konularınıza nazaran yavaş yavaş o sınırı da çiziyor gibisiniz. Ama abisiyle olan iletişime bence sizi ilgilendirmediği sürece karışmaya hakkınız yok hem karıştığınız takdirde bu kez haklıyken haksız konumuna düşersiniz.
Hamburger yediğinizde ben istedim almadın sen de yemiyeceksin dediğinde, beni neden götürmedin vs dediğinde eşiniz dinliyor mu kardeşini? Eşiniz takmıyorsa, sizin planınız ertelenmiyorsa bırakın kendi kendine söylensin.Haklısınız bu duruma dişimle tırnağımla burası sayesinde geldim. Eski konularımı bilirsiniz belki evimde yemek dökerdim söyleyemezdim. Sürekli tamam derdim görümceyle çok sık görüşürdük. Yavaş yavaş azalttım. İzin günlerimde azaldı. Abisyle iletişimine elbette karışmıyorum ama evine cipsi almışsın abi bana neden almadın ya da beni neden götürmedin çağırmadın mevzuları benide ilgilendiriyor. Benimde evim çünkü. Hamburger yediğimizde ben istedim almadım sende yemiceksin demişti. Salak gibi ses çıkarmamıştım. Şuan çok farklıyım.
Hayır dinlemiyor aksine ben bi karıma sorayım diyip gülüyor ya da yanıma gelip “hayatım birlikte yiyelimmi şimdi öyle dediler bişey diyemedim kızar mısın bana ne dersin “ diye soruyor bende tamam diyorum.Hamburger yediğinizde ben istedim almadın sen de yemiyeceksin dediğinde, beni neden götürmedin vs dediğinde eşiniz dinliyor mu kardeşini? Eşiniz takmıyorsa, sizin planınız ertelenmiyorsa bırakın kendi kendine söylensin.
Çok iyi niyetlisin canım :) 6 günün 5 günü ailecek gezip 1 gün başbaşa çıksak öküz bizi neden götürmüyorsun tek gidiyorsun ayıp düşüncesiz diye laf yaparlar. Ama ben yinede eşime isteğimi belirticem
Hayır dinlemiyor aksine ben bi karıma sorayım diyip gülüyor ya da yanıma gelip “hayatım birlikte yiyelimmi şimdi öyle dediler bişey diyemedim kızar mısın bana ne dersin “ diye soruyor bende tamam diyorum.
Davranışınıza hayran kaldım cidden. Bizde yeni araba aldık benim üstüme ama kaynanam bizim arabayla köye gideriz diyor. Sanırım banada surat astıklarında takmamam gerek. Eşim çok memlekete gitmek istedi bende kıramadım fakat karı koca da hiç gezmeye gidemedik orda da tek olamicaz bazen sitem edesim geliyor neden diye ama diyorum ki pandemi var haftasonu yasak gidildi de götürmedi mi boşuna kırma kalbini. Gidersek de sadece kendimi düşünücem.Yapsınlar
Senin aslında bunu aşman lazım
Yapsınlar diye dert ediyorsun
Yapsınlar hiçbir şey olmaz
Bak benim halam teyzemi acayip kıskanır ve aynı köylüler.
Köye gittik bizde araba var. 5 gün halamla vakit geçirdim. Bir gün teyzemi aldım arabayla gezdirdim. Halam ben evden çıkarken kör olsaydım da bugünleri görmeseydim dedi. Hiiiiç umrumda olmadı. Sende gel istersen de demedim. Bunun üzerine arabayı bırak dedi bana araba da annemin üzerineonda bile hak iddia ediyorlar sırf erkek tarafı diyr. Haddini bilsin. Gittik teyzemle gezdik, başka akrabaları ziyarer ettik, eğlendik
Dönüşte de hiçbir şey yokmuş gibi davrandım. İki surat astı. Baktı kimse aa sana ne oldu demiyor. Ben eğlenceme rahatıma devam ediyorum. Mecbur astığı suratını toparladı.
Bilmiyorum ki kıskanıyorlarmıdır bi kere eşim benle ilgileniyordu görümcem hemen hayırdır abi ölcekmi falan dedi eşimde yoo ben hep böyleyim dedi. Görümcem annesinden çıkmıyor çünkü başka gidicek yer bilmiyor. Gelebilir canım annesi ben buna karışmam ama ben anneme gidince annen alışcsk artık diye laf ederler. İnanın bende bu cesareti nerden buldu görümcem bilmiyorum. Kapı kitlerken kaynanam kanarya evdemiymiş falan dedi dedi aralarında bana değilim diye muhabbet geçti onlarda oha yalan söylemiş abime söylicem diye mesaj atmış olmalı. Her konuda doldururlar birbirlerini işte abi annemde otursana abi çağırsana annesi der kardeşini unutma neden aramıyorsun çağırmıyorsun gereksiz boş muhabbetler. Tatildede kararım kesin eşime bi kere de olsa başbaşa gidelim dicem. Umrumda değil kimse.Görümcen maşallah annesinden çıkmıyor sen annene bu kadar gitseydin şimdi bir sürü laf sokuşturmuşlardı.. Görümcen ve kaynanan birbirlerini dolduruyorlar ve senin açığını arıyorlar.Kayinvaliden izin vermese görümcen o kadar haddini aşıp da eşine mesaj atamazdı.Bunlarin ikisinin de birbirinden tehlikeli olduğunu es geçme ona göre Her zaman hazırlıklı ol.Sürekli bir yere giderken ugramak zorunda değilsin.Alistirirsan hep uğramak zorunda kalırsın hep daha fazlasını isterler.Aslinda o kadar çok fırsatın var ki soktuğu herhangi bir lafta karşılığını versen bir daha görüşmesen görümcen sayesinde o kayinvalidende olduğunda kayinvalidene de bu sayede gitmezsin.Bunu kullan bence.Yoksa evliliğinin en güzel günleri görümce bana bunu dedi kayinvalide bana bunu dedi diye geçer.Görümcen kim oluyorki calisiyorum dedi ama izinli diye seni kontrol edecek.Her cagirdiklarinda da yemegim yok de.Hani sana sanki evde yemek mi yapıyor demişlerdi ya o yüzden bilerek söyle.Kurban bayramı için de koloni halinde gezmeyin eşini önceden tembihle ben karımla başbaşa gezeceğim desin seni onlarla muhatap etmeden esin kurtarsın durumu.Yoksa ne işiniz ve kayinvalide,görümce gorumcenin eşi olarak gezmek nedir ya..Belki eşinle sarmaş dolaş rahat gezeceksin rahat da edemezsiniz onların yanında,onlarlayken de bilerek sarıl eşine,elinle saçı bozulmuş gibi düzelt sürekli ilgi göster catlasinlarÇünkü anladığım kadarıyla senden aşırı kıskanıyorlar bu çocuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?