Görümcemin abisine beni şikayet etmesi

15 yıl dile kolay kimbilir nasıl canını sıkmışlardır ben 8 ayda tükendim.

15 yıl dile kolay kimbilir nasıl canını sıkmışlardır ben 8 ayda tükendim.
Tek bir tartışmamız yok, saygısızlığım yok onların da bana bilerek yaptıkları bir kötülük yok ama kurt gibi içimin oyulduğunu hissediyorum gerçekten. İyi niyet ve korumacılık adı altında yapılanlar söylenenler beni günden güne tüketti. Ama kabahatin çoğu bende . Annem babam gibi zannettim içim dışım bir davrandım. Sevindiğim bir olayı anlatıyorum örneğin , mutlaka bir negatif şey bulup beni aşağı çekiyorlar. Bu gibi yüzlerce küçük ama yorucu şey...

Aksi değilsiniz ki Uğramam mı lazımdı diye ikileme düşmeye de gerek yok, görümce birkaç yaş büyük dediğinize göre 25-26 yaşında, markete giderken bile bir şey lazım mı diye uğramak zorunda değilsiniz çünkü kayınvalide tek yaşamıyor, kocaman kızı var, kızı annesine alışveriş yapabilir.
Hiçbir şeyin hesabını vermeyin, açıklama yapmayın.
Çalışıyor musunuz yoksa izinli misiniz kuaföre mi yoksa gezmeye mi gideceksiniz eşiniz bilsin yeter.

Eşinizin ailesine yoklama verme zorunluluğunuz yok.
Bakın keyfinize. kendilerine dert arıyorlarsa bu onların problemi.

Hayır iyi yapıyorsun
Mesela biz ailemle ve eşimle memlekete köye gitmiştik
Eşim o şehre ilk kez gidiyordu
Başka kuzenler halam vs. de vardı.
Bir gün dedim ki biz eşimle şehri gezeceğiz, kimseye gelin demedim. Çıktık başbaşa gezdik döndük
Hiç ayıp olduğunu düşünmüyorum. Zaten annemler de gezin dediler. Ama erkek ailesi olsa düşünemiyorum.

Sizde ayıp etmiyorsunuz.
Ördek ailesi değiliz.

Ah Munem bu kız evli ve bir çocuğu var beni en iyi o anlamalı. Eşim biliyor yani ben o gün evde durcam diyip eminönüne balık ekmek yemeyede gidebilirim aa bize evde durcam dedi mi dicekler. Görümcemin yaşını doğru tahmin ettiniz o kadar isterdim ki açık aramamalarını onuda alır götürürdüm gel gezelim derdim ya da gider iki gülerdim ama bunlarıda yapmama rağmen yine memnun olmuyorlar. Sonra eşime patlıyorum bu ne ya bekarken daha rahattım diye.

Aynı muhabbet bende de olucak kurbanda köye gidicez ve ben şehri gezmek istiyorum eşim olur tabi dedi ee kaynanam görümcem ve kocasıda gelicek onlar kıyameti koparır ne yapacağım ?

Aynı muhabbet bende de olucak kurbanda köye gidicez ve ben şehri gezmek istiyorum eşim olur tabi dedi ee kaynanam görümcem ve kocasıda gelicek onlar kıyameti koparır ne yapacağım ?

Şimdi şöyle 1 gün beraber gidersiniz. Bunda bir sakınca yok, kendinizi doldurmayın. Ailecek güzel eğlenirsiniz. Ertesi gün sabah kahvaltıdan sonra eşiniz biz hanımla başbaşa bir keyif yapalım diyecek. Direkt elinizden tutup çıkaracak sizi. Caz yaparlarsa da yarın da beraber şıraya gideriz der geçersiniz. İstedikleri kadar yırtınsınlar. SEn eşinle gitmeden planı programı yap anlaş. Ama eşin seni yarı yolda bırakmasın

Size destek olup anlıyorsa eşinize patlamayın, adamın suçu yok annesi kardeşi böyle.
Görümceniz lafını ederse ağız yoklayıp laf söylemeyin size hesap verecek değilim deyin geçin, insan anne babasına eşine hesap vermiyor da görümceyle kayınvalideye mi hesap verilecek?
Herkes yerini bilmeli, bilmeyen olursa bildirin

Sanırım çok geç kayınvalidem hemen alırsın kardeşini anneni babanı ailecek gider gezeriz dedi. Ben gitmeden başbaşa gitmek istedğimi söyleyeyim. Bir de pandemiden dolayı 8 aydır hiçbirşey yapamadık bu herkes için geçerli o yüzden tek aktivite aileler böyle denk gelip yine başkaları olunca ben sinirleniyorum ne biçim yeni evlilik bu diye eşime kızıyorum o da üzülüyor.

Oysaki akşam birşey bırakmaya gittiğimizde bana tek kelime etmedi izinlimiydin diye anneyle yan yana olunca doluyorlar herhalde. Ben zaten anneme babama hesap vermiyim evleneyim kendi düzenimi kurayım diye evlendim böyle şeyler olunca dünyam şaşıyor

Canım o kadar takma görmemiş gibi yap çoğu şeyi de duymamazliga ver öyle daha güzel oluyor. Hem eşinde üstünde durmamis sen bildiğin yolda devam et dipdibe de otursam mesafe şart.

Anne dolum tesisi mi İlla lafı edilir hiiiç tereddüt etmeyin söyleyin söyleyeceğinizi, böyle tatlı tatlı sakin sakin, sevildi mi dövüldü mü anlamadan

Ah kanaryam güzel kuşum

Dertlenmisin yine ama esini takdir ettim bide düşün esin seni korumasa bide o var
Sen yine üslubunu bozma.hayatim yine kibar kırmadan fırsat vermeden nazikçe davran ama bildiğimize oku
Her zaman diyorum mesafeni koy kötü olma altan alttan da uzaklaş eşinizle de Kötü olmazsın zaten esin şükür düzene girdi
Canını sıkma okur.boyke arada.catlak sesler

Canım o kadar takma görmemiş gibi yap çoğu şeyi de duymamazliga ver öyle daha güzel oluyor. Hem eşinde üstünde durmamis sen bildiğin yolda devam et dipdibe de otursam mesafe şart.
Görmemiş gibi yapmasaydım çoktan gidip eşime saydırmıştım fakat umrumda değil bu yaptıklarını beni daha çok mesafeli olmaya zorluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…