gorumcemimi kıskanıyor um ?

sevdacicegi2243

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014
52
5
30
Aslında ozenmemi kıskançlık mi bilmiyorum. Hep ayni derdim annem. . Kayinvalidemem kizina o kadar iyiki annem kuzum der baska laf çıkmaz ya beş senede bir kere bağırması. Kizida tam tersi saygısız ama annesi resmen ölüyor öpüyor kokluyor. Benim annem niye tam tersi buz gibi ters ben yaninda degilken arar çağırır. Ama gittimmi hep bahane terslemeler bi iyi laf yok ya.. bi insan niye kizina böyle olur. Ben hep onlara ozendim. Asla onlar gibi olamasam da kaynanami sevmesemde cok cocuklarina düşkün bir anne ben cok yoruldum artik yardim edin

kaynanayı sewmem

Kıskançlıktan ziyade ozenme, imrenme bence. İçinizde kalan anne-kız ilişkisini gorunce imreniyorsunuz haliyle..
annenle açık açık konuşsana. Belki farkında değildr dutumun

herkesin sevgisini gösterme şekli farklıdır..kimisi öper sarılır kimisi içinden sever..annene sevgisini dışa vurmasını söyle..belki düzelir...

İkisinin ilişkisine imrenmişsiniz. Annenizin huyu öyle demek ki. İlerde siz çocuklarınıza yakın bir anne olursunuz. :)

Belli yastan sonra anne babayi degistiremezsn onlar boyle kabullenceksin mecburen sen cocugunla imrendigin anne cocuk iliskisni yasarsin

Ne desem ki bilemedim..
Ayni ortamda bulunuyorsaniz zaman zaman,
annenize hafiften sitem edebilirsiniz bak kv me sen hic boyle degilsin diye,
bakalim tepkisi ne olacak.

benim kv öyle der yüzlerine ama
kızları yokken kp ve eşimi kızlara karşı doldurur seninkide öyle olmasın

başka derdinmi yok ya herkesin sevgi şekli farklı ..sevme şeklinden daha çok seviliyo diyede bişey yok ,,belkide annen daha çok seviyo ama gösterme şekli budur bu yaptığınız biraz kıyaslama ve bence hoş değil..düşünsene kimisi eşine hergün masaj yapar el üstünde tutar çünkü yapmaktan hoşlanır,kimisi eşini çok sevmesine rağmen bunları yapmaktan hoşlanmaz başka şekilde ilgisini gösterir demem o ki boşverrrr bu da dertmiiiii :)

Bazı anneler şöyle, bazılarıda böyle, ama birinin birinden daha çok yada daha az evladını sevdiğine inanmıyorum.

Ayy ben de kocamla kaynanamı kıskanıyorum toz kondurmaz gözünde türkiyenin ve belki dünyanın en yakışıklı en zeki en becerikli en en en... insanı kocam.
Benim annemse istemeye geldiklerinde kızım ev işlerini beceremez baştan söyleyeyim diyen hayatımdaki başarıları her daim görmemezliğe veren beni beceriksiz kabiliyetsiz çirkin göstermek için elinden geleni yapan, sürekli başkalarıyla kıyaslayan başkalarını örnek gösteren biri.

Ama umrumda değil artık kendim kendime yettim ergenliği de atlatalı yıllar oluyo. Sorun yapacak birşey kalmadı seviyor sevmesine ama nedense böyle. Heralde bebekliğime inmek lazım

Seni çok iyi anlıyorum benim annem de aynı ben ne kadar iyi olmaya çalışsam da bir şey göremiyorum ondan. Arkadaşlarımın falan hep anneleriyle ilişkilerine imrenmişimdir. Sevgilimin annesi de çocuklarına karşı çok ilgili bana da öyle. Yazın ciddi bir rahatsızlığım vardı en kötü olduğum zamanlarda annem aldı başını gezmelere gitti aramadı bile sevgilimin annesi beni hep hastaneye getirdi götürdü ağrılarım olduğunda o da benle ağladı. Kızı yurtdışında yaşıyor sanırım ondan beni kızı yerine koymaya çalışıyo canım benim hep böyle olur inşallah. Ama kendi canımdan olmayan biri böyle davranırken öz annemin yaptıkları zoruma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…