• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gorumcemgilin tuhaf adetleri....baybshower???

Ayile
Sadece gelmek
Farzi meral
Ve daha anlamadigim bi sürü sey. Yani bu sekilde saglik sektorunde cidden insanlarla dogru iletisim kurabiliyor musunuz🙄

Yok arkadaş böyle yanlış yazarak komik olmaya çalışmış. Araya şive de katmış. Üşenmemiş mesajla falan uğraşmış. Bir takım komiklikler. İnanır mısınız on beş dakikadır hala gülüyorum. Aşırı komik.

Konuyu iki kere okudum yine bişey anlamadım herkes komik demiş gülmüş ama yine anlamadım daha doğrusu anlayamadım :110:

Onu biz de anlayamadık. Fake atmaya çalışıyor kendisi sanırım. Gelen hastalara inne neyin yapıyormuş. ( yazar burada iğne yapmaktan bahsediyor.) Bir de hastaların ümmüklerini sıkası geliyormuş kendi çok normal olduğundan anormal insanlar tahammül edemiyor maalesef.

Yok arkadaş böyle yanlış yazarak komik olmaya çalışmış. Araya şive de katmış. Üşenmemiş mesajla falan uğraşmış. Bir takım komiklikler. İnanır mısınız on beş dakikadır hala gülüyorum. Aşırı komik.
İnsallah gercek degildir zaten. Gercekse durum cok vahim🙄

Ahanda Şincik sadece geliyuom farzı Meral sen fakesin giine sadece geliyuom biz kk ayilesi böyle şiyleri yimeyuruz 😈

Böyle konuşmak çok zormus ya eline sağlık baya baya yazmışsın ben iki satır zor yazdım 😄😃😂

Hayır boyle sive falan katmissinda,gercekten boyle konuşan insanlarimiza saygisizlik bu.Nerden geldigini unutma konu sahibi.Bir dr aklı sira dalga gecmis.Bos insan bos konu iste cokta uzerinde durmamak lazim:olamaz:

Hayır boyle sive falan katmissinda,gercekten boyle konuşan insanlarimiza saygisizlik bu.Nerden geldigini unutma konu sahibi.Bir dr aklı sira dalga gecmis.Bos insan bos konu iste cokta uzerinde durmamak lazim:olamaz:
Kiz cidden boyle konusan insan yok ya. 😁 Uzulme yani kimse alinmaz 😁 Hasta bu hasta akli sira komik oldugunu dusunuyor 🤣

Yazıyı yazarken zorlanmadın mı :confused:
Nereyi değiştirsem nereyi saçmalasam diye :confused:
Bide meygalem ne demek çok merak ettim

Back
X