- Konu Sahibi morcivertkedi
Sınav a kadar yüzme kursuna gidebilir sonrası için üniversite düşünüyor mudur?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet düşünüyor. tek dersten 1 yıl beklemek modunu baya düşürdü sanıyorum ki bu yüzden psikolojik sorunları da gün yüzüne çıktı. kafaya çok taktığını tahmin ediyorumSınav a kadar yüzme kursuna gidebilir sonrası için üniversite düşünüyor mudur?
çok teşekkür ederim, inşallah başarabilirizKıyamam, yardımseverliğiniz karşısında gözlerim doldu.
Özellikle beraber birşeyler yapamk istemeniz yoğunluğunza rağmen çok ince bir davranış.
Umarım herşey daha güzel olur
kedi köpek değil de kuş ya da balık alabiliriz aslında bu da güzel fikir. gün içerisinde onlarla ilgilenir.evcil hayvan alsanıza ona :) seviyorsa kedi köpek ya da kuş falan. ben fazla agresif ve takıntılı ruh halimi sayelerinde atlattım diyebilirim. belki yalnızlık hissediyordur ondan saracak yer arıyordur hayvancıklar iyi gelir.
Görümcenizin yaşadığı bir travma vs var mı yani daha önceki yorumlarınızdan anladığım kadarıyla antidepresan da kullanıyormuş, derslerden ötürü bu moda girmemiştir yani bence. Bu arada ne kadar iyi bir gelinsiniz, yani aileyle ilişkinizi bilemem tabiki ama görümcenize bu kadar itimamla yaklaşmanız onlar tarafından gururlandırıcı bir şey bence.iyi bi yer kazanırsa gitmek istiyor ama şuan şu durumuyla iyi bir yer kazanabileceğini düşünmüyorum. bence üni işi en azından düzelene kadar beklemeli. sınav stresiyle katlanır her şey. bir de kazanamazsa vay anam vay. aslında son zamanlarda iyi görüyodum onu dersleri vermek için baya çalıştı, tek dersten bir yıl daha beklemek onu baya düşürdü
öncelikle çok teşekkür ederimGörümcenizin yaşadığı bir travma vs var mı yani daha önceki yorumlarınızdan anladığım kadarıyla antidepresan da kullanıyormuş, derslerden ötürü bu moda girmemiştir yani bence. Bu arada ne kadar iyi bir gelinsiniz, yani aileyle ilişkinizi bilemem tabiki ama görümcenize bu kadar itimamla yaklaşmanız onlar tarafından gururlandırıcı bir şey bence.
öncelikle çok teşekkür ederim
maşallah diyim 2 yılda tek bi tartışmamız olmadı, tabi ki sinirlendiğim olaylar oldu ama saygısızlık yapmama taraftarıydım umarım böyle de gider.
travmaya gelince de, travmadan sayılır mı bilmiyorum ama kv bu olaydan sonra böyle değiştiğini söylüyor. kv, kp ve eşim evlenmeden bi süre önce umreye gitmislerdi. görümcem istemiş ama o gidemedi bunu baya içerlemiş anneannede babaannede kalmış bu süreçte ve el yıkama hasıl olmuş. zaten evhamla başlıyor hepsi. annesinin yokluğunda olmuş yani zaten annesine çok bağlı. sadece bu onun dışında gerçekten sonradan olan evin tek kızı baya el bebek gül bebek büyümüş :)
yaa teşekkürler ilginizeOvv çok fena.
El yıkama hastalığı başladıysa takıntı hastalığı baş vermiş olabilir.
Acilen psikologdan yardım alın.
Çok üzüldüm kızcığaza, bütün gece düşündüm. İnsanı bu derece çökerten ne olabilir. Lütfen psikologa götürün.
yaa teşekkürler ilginize
dün konuştuk eşimle mantıklı geldi söylediklerim. bugün konuşacak babasıyla.
el yıkama 2 yıl kadar önce olmuş sonra onu atlattı. şöyle olduğunu farkettim: işlevsel olarak boşlukta olduğunda çıkıyor bunlar. bakalım hayırlısı artık
evet arkadaşların yardımıyla benim de aklıma böylesi daha iyi geldi. yani önce psikolog, onun yönlendirmesiyle meşgale. eşimle konuştum henüz babasına söylemeye fırsatı olmadı. en yakın zamanda bi psikoloğa gideriz diye tahmin ediyorum.Bence bu dil kursu veya biraz sosyallesme ile alışacak kadar basit bir problem değil. Egzema olmuş. Sorununun altında fiziksel ve psikolojik bir sıkıntı olabilir. Her iki koldan da araştırmaya fayda var.