görümceme yardımcı olmak istiyorum. fikirlerinize ihtiyacım var

ciddi mi bu? çiçeklere bakmayı unutursa? evden uzaklaşmak daha iyi gibi

Çok ciddiyim
Ben çiçek bakarak derdimi unuttum, o kdr güzel olmuşlardı ki, karşı komsum ciceklere böyle bakan insana nasıl bakar demiş, teyzesinin oğlu ile beni tanıştırdı, şu an 2 yıllık evliyim

ay ahahaha yengeç burcu anaçlığı
yalnız karşı komşudaki ileri görüşlülük?

bir tanede bende var aynisindan bizimko temizlik takintili 7 kere saclarini yikar 7 kere liflenir yikanmaktan liflenmekten artik derisi asinmia vucudu yara bere icinde egzamaya cevirdi 7 kere ellerini yikar zamaninda cok soyledim bu kizi psikologa goturun her gordugumde dahada kotulesmis oluyo diye ama bizimkiler icin hasta degil sadece temizdi insanlarla bile tokalasamayan bir temiz simdi nisanlandi cocugun bu durumdan haberi varmi bilmiyorum ama asmaya calisiyormus gibi davransada asamiyor maalesef sizinki daha kucukmus once psikologa goturun derim hobiyle falan hallolmuyor cunku

zor cinsleri arıyordum mesela sardunyalarım vardı ama ben eflatun ve sarı aradım 2 yıl sarı sardunya bekledim buldum baktım 1 saksı bile bana neşe veriyor hala çok severim

ilk evlendiğim zamanlarda onda da tam olarak böyleydi. sonra onu atlattı. ama kv “biz el yıkamaya zor dayandık bu onun 10 katı” diyor. anlayacağınız baya vahim. psikolog konusunda da tekrar şansımı denicem umarım kabul ederler.

zor cinsleri arıyordum mesela sardunyalarım vardı ama ben eflatun ve sarı aradım 2 yıl sarı sardunya bekledim buldum baktım 1 saksı bile bana neşe veriyor hala çok severim
sizde zaten çiçek sevgisi varmış onda hiç var mı bilmiyorum yani lafı bile geçmedi, kvde çiçek yok

durumunun farkinda ve bence saclarinin cok dokulmesi degil mesele saclarinin pis oldugunu dusundugu icin kesti ve size oynuyor suan allah korusun boyle hastalarin sonu cok kotu olabiliyor her yerin pis oldugunu dusunup temzilenmedigini dusunup hayatlarina son verebilecek derecelerede geliyorlar hadi kiz hastada aile ondan daha cok hasta dusunceli

yok hayır bu saç mevzusu temizlikle ilgili değil gerçekten çok döküldüğünü düşündüğünden. şimdi de egzama saç diplerini sarmış, aşırı kaşınıyormuş dayanamamış dün gece kestirmiş annesine. onlar psikologu antidepresan veren bi yer olarak görüyorlar, anlatamıyorum

yazik cok yazik o gencecik kiza ve durumunu anlayamayacak kadar kör ve sağır olan ailesine

kurs filan değil baya doktora gitmelisiniz.
psikolojik rahatsızlıklar böyle takıntılarla başlıyor zaten..

peki eşiniz de bu konunun içinde mi acaba ? kardeşi için sizin kadar endişeleniyor mu ? En azından alıp o götürsün, yani siz ikna etmekle uğraşmayın. Tüm sorumluluğu eşinizle birlikte alın ve daha kötüye gitmeden önüne geçin derim.

içinde tabi ki, en az benim kadar o da endişeli. ama gün içerisinde çalıştığı için alıp götürmeyi vs ben yapabilirim. aslında doğru söylüyorsunuz psikolog mevzusuna ben hiç karışmıyım, eşim söylesin annesine babasına

Egzama öyle zart diye olmaz

O da psikolojik kökenli

Acil uzman yardımı bir de antidepresan alıyor demişsin onu kim ne Zaman yazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…